Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Konkurs Rysunkowy SinglePlayer!

TheJeron78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ty jedno i to samo. I tak czy siak nie wygram a praca robiona przeze mnie.

Edit

Ja mam jedno ale co do rodzaju głosowania. Np. pani Aurille zrobiła temat na innym forum żeby głosowali i takim sposobem uzyskała sporą ilość głosów. Pan Sprite i plpw50 głosowali na siebie a na innych głosowali osoby z 1 lub kilkoma postami co oznacza że zrobili se konto. Takie głosowanie daje nierzetelne wyniki. Co prawda lepszego nie ma ale ostatecznie moderacja i admini mogliby głosować.

poruszalam ten temat, ale moj post zostal usuniety a sparawa " zostanie przedyskutowana" zobaczymy...

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Użytkownik Aurille zostaje zdyskwalifikowany / zdyskwalifikowana z konkursu za prośby o głosy tutaj link jako dowód.

Z racji tego że to pierwsza tego typu akcja, to tylko skończy się na wyrzuceniu z konkursu, następnym razem ban na 48 godzin + usunięcie z zabawy.

Opublikowano

Hahaha, okej nie mam pytań ;d

Ale ten, tego... Gdzie jest napisane, że zabrania się 'prosić o głosy'? Hę, hę?

Poza tym nikogo nie zmuszałam, udostępniłam tylko link do konkursu :>

Z tego tematu, na tamtym forum poszły tylko 2/3 głosy :]

Poza tym Isuribi dojebałaś xD

Z tego co wiem, sama prosisz o głosy na gg itp :D

Więc pozdrawiam serdecznie.

PS Dla mnie od początku było jasne, że to się skończy w podobny sposób. Głosowanie przez użytkowników jest jednym z gorszych pomysłów ^_^

Powodzenia pozostałym :>

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

I co z tego, że tylko 2-3 głosy. To i tak nie jest fair wobec innych. Właśnie te 2-3 głosy mogłyby zadecydować o wygranej. Skoro wiedziałaś, że to się tak skończy to tamten temat nie był potrzebny.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

I co z tego, że tylko 2-3 głosy. To i tak nie jest fair wobec innych. Właśnie te 2-3 głosy mogłyby zadecydować o wygranej. Skoro wiedziałaś, że to się tak skończy to tamten temat nie był potrzebny.

I co z tego, że to 8 głosów na Isuribi jest też z jej błagania o głos ? :>

Co jest nie fair? Jaką masz pewność, że inni też nie udostępniają i nie proszą o głosy?

Pytam ponownie, gdzie jest to zabronione.

Sprawiedliwość dostrzegam.

Na przyszłość wybierajcie sami najlepsze prace, nie poprzez użytkowników.

.icon_eq.gif

Opublikowano

I co z tego, że to 8 głosów na Isuribi jest też z jej błagania o głos ? :>

Co jest nie fair? Jaką masz pewność, że inni też nie udostępniają i nie proszą o głosy?

Pytam ponownie, gdzie jest to zabronione.

Sprawiedliwość dostrzegam.

Na przyszłość wybierajcie sami najlepsze prace, nie poprzez użytkowników.

prawda

nie ma ze nie mozna prosic o glosy

ja tez poprosze swe kuce o glosy <3

­

Opublikowano

A ja tam jestem za żeby moderacja i admini wybierali prace bo zawsze znajdzie się jakiś oszust. Czasem nawet go nie wykryją wygra i będzie nie fair.

Opublikowano

A ja tam jestem za żeby moderacja i admini wybierali prace bo zawsze znajdzie się jakiś oszust. Czasem nawet go nie wykryją wygra i będzie nie fair.

jak niby maja "wybierac" prace bo nierozumiem

twoje tez jest podroba jak udowodnil hrabia

­

Opublikowano

blagania ? xD poprawilas mi humorek.

pokazac Ci czym ludzie kieruja sie w tym glosowaniu ? - bo dla mnie to wszystko jest smieszne uwazam ze cale glosowanie powinno odbyc sie miedzy administracja, a nie userami.

Wczoraj napisal do mnie kolega powiedzmy z "branży" ze dotal link na GG od Ciebie z prosba o glosy, a ze jest jaki jest to wiesz co mi napisal?

1349632491913889.png

Wiesz skad mam glosy? Dzieki Tobie Słoneczko, bo mamy tych samych znajomych, a ze inteligencja nie grzesza to widzisz czym sie kieruja w glosowaniu. Wiec wchodzac w ankiete widzą Twoj nick i moj wiec glosuja na osoba ktora bardziej lubia/znaja. Ot cala tajemnica. Szczerze? nie chcialo by mi sie pisac do ludzi zeby na mnie glosowali.

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Już pisałam pięknego diss'a, ale jednak stwierdzam, że nie ma sensu ^_^

Droga administracjo MPC, powodzenia z takimi konkursami, gdzie zamiast łączyć ludzi ich dzielicie :>

Tyle ode mnie w tym temacie już. Bajo.

.icon_eq.gif

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Już pisałam pięknego diss'a, ale jednak stwierdzam, że nie ma sensu ^_^

Droga administracjo MPC, powodzenia z takimi konkursami, gdzie zamiast łączyć ludzi ich dzielicie :>

Tyle ode mnie w tym temacie już. Bajo.

Bo naprawde tu sie nie ma co dissowac to jest xxx konkurs w ktorym biore udzial i widze co sie dzieje. xD

Jesli wybiera administracja jest placz ze konkursy sa ustawione, jesli glosuja userzy sama widzisz co sie dzieje.

Z takiej sytuacji nie ma chyba odpowiedniego kompromisu ktorym mozna by z tego wybrnac.

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Ja jednak wolę adminów. Oni to mają gdzieś. Chyba że wygra Wredna bo je gm.

Dobre róbmy losowanie kto jest za adminami a kto za userami?

Down

Byle powód to nie jest. W głosowaniu userów jest wiele nieścisłości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...