Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Need For Speed World Polskie Spotkanie!

derdawid

Jak będziemy się komunikować?  

43 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak b?dziemy si? komunikowa??

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dosłownie ZERO organizacji, pojechali, hałas na teamspeak, połowa została z tyłu, dzieciaki bez mutacji darły ryja " dodaj mnie do grypy, ej, ej dodaj! ", ogólnie bajzel. Nie podobało mi sie. Połowa nawet sie do zdjęcia nie umiała ustawić. Prowadzący pojechał na ts nie było go słychać, że jedziemy, oni juz na stadionie, a połowa ludzi jeszcze w miejscówce. Dupa i tyle. Może następny wyjdzie lepiej.

Opublikowano

Dosłownie ZERO organizacji, pojechali, hałas na teamspeak, połowa została z tyłu, dzieciaki bez mutacji darły ryja " dodaj mnie do grypy, ej, ej dodaj! ", ogólnie bajzel. Nie podobało mi sie. Połowa nawet sie do zdjęcia nie umiała ustawić. Prowadzący pojechał na ts nie było go słychać, że jedziemy, oni juz na stadionie, a połowa ludzi jeszcze w miejscówce. Dupa i tyle. Może następny wyjdzie lepiej.

To co napisałeś świadczy o tym ,że jesteś zerem.

Na TS3 nie ma Hałasu dowódca mówił gdzie co jedziemy.

Opublikowano

To co napisałeś świadczy o tym ,że jesteś zerem.

Na TS3 nie ma Hałasu dowódca mówił gdzie co jedziemy.

Uszy sie myje a nie pizga o zlew, nie wiem co masz ze słuchem, ale na ts przy pierwszym wyjezdzie nic nie było słychać, nawet z kumplem nie słyszeliśmy, że już są na stadionie, jak zaczeli jechać dalej to sie ktoś spytał gdzie są to już za stadionem. I nie mów do mnie "zero", tak sobie możesz do kolegów mówić, nie do mnie.

Zobacz sam ilu ich na stadionie było.

Opublikowano

Sorry za spam proszę o usunięcie jeśli będą problemy.

Uszy sie myje a nie pizga o zlew, nie wiem co masz ze słuchem, ale na ts przy pierwszym wyjezdzie nic nie było słychać, nawet z kumplem nie słyszeliśmy, że już są na stadionie, jak zaczeli jechać dalej to sie ktoś spytał gdzie są to już za stadionem. I nie mów do mnie "zero", tak sobie możesz do kolegów mówić, nie do mnie.

Zobacz sam ilu ich na stadionie było.

To chyba moim zdaniem musisz ty umyć uszy skoro wszyscy pojechali z ty z kumplem został to wygląda na to ,że nie słuchałeś.Na stadionie było oko 13 na screenie tylko nie było bo dawid mówił ,że 15minut posiedzimy tutaj i większość poszła śniadanie jeść.
Opublikowano

Nie tylko ja z kumplem zostałem, inni też, a potem srali, że pojechali, a te wszystkie dzieciaki bez mutacji hałas jak pojebane robiły. Więcej sie nie wypowiadam bo dostane warna, którego nie chce.

Opublikowano

Nie tylko ja z kumplem zostałem, inni też, a potem srali, że pojechali, a te wszystkie dzieciaki bez mutacji hałas jak pojebane robiły. Więcej sie nie wypowiadam bo dostane warna, którego nie chce.

Masz coś do nich ?

nxtVYBh.png

Opublikowano

JUTRO

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

JUTRO 16:30 NA TS3 O 17 ZNOWU JEDZIEMY.!!!

Opublikowano

Organizatorzy muszą wiedzieć że takie spotkania nie obejdą się bez krytyki i żeby ogarnąć wszystkich to trzeba ustalić kto jest najważniejszy kogo trzeba się słuchać i kto prowadzi całą zabawę. Inaczej opcja wspólny wyjazd szans nie ma :) lepiej już natomiast ze ZLOTAMI które można organizować, na miejscówce, po to by robić foty, które wrzucimy do odpowiedniego tematu, i po to by pokazać swoje fury :) i również po to by pogadać/poklikać.

... a pajacyki? szerzą fale krytyki że HADESS się buja i lubi wypasione bryki...

nfsw_HADESS.png

niesłuszny ban na ggczacie? szukasz pomocy?

[email protected] wrazie niesłusznego banu lub ewentualnych poczynań niezgodnych z regulaminem proszę o mail a w przypadku prośby o unban proszę o stosowne uzasadnienie.

Opublikowano

no ale jak nie każdy wbił na tsa to skąd miał wiedzieć jak jechać i kiedy gdzie bo na tsie było mniej ludzi jak aut na zlocie

Opublikowano

Już wyobrażam sobie jak wejdzie 50 osób 40 ludzi to goście ogarnięci, a ta reszta 10 to dzieci przed mutacja które drą jape "Wooooo moje ałto jedzię 130 km/h !" i tyle trzeba ogarnąć i wywalać takie dzieci jak się nie ogarną bo będzie koniec zabawy ^^

Opublikowano

Już wyobrażam sobie jak wejdzie 50 osób 40 ludzi to goście ogarnięci, a ta reszta 10 to dzieci przed mutacja które drą jape "Wooooo moje ałto jedzię 130 km/h !" i tyle trzeba ogarnąć i wywalać takie dzieci jak się nie ogarną bo będzie koniec zabawy ^^

Nie słyszałem takich żadnych

nxtVYBh.png

Opublikowano

Ja również.!

Dzisiaj o 16:30 na TS3 może uda się znowu zlot.?:>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...