Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] jaka bron na solidiera

x19pitbull93x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rudolfs Uber Rescue to jest dla nationals czyli to samo co Super Maszyna Do Pisania Tomka dla royals -,-

ale ja gram w national i w podpiętym poradniku zobaczyłem, że poleca koleś "Rudolfs Uber Rescue ".

2054962.png

Daj Like, bo ugryze.

Jedno kliknięcie nie boli.

Opublikowano

nie rozumiem twojej lekkiej spiny. przecież jeżeli nikt nie podał w temacie właśnie takiej nazwy: Rudolfs Uber Rescue. To skąd ja/ludzie mieli się domyślić, że akurat on jest taką samą bronią jak Super maszyna do pisania tomka?

co oprócz rudolfa kupić?

Opublikowano

nie rozumiem twojej lekkiej spiny. przecież jeżeli nikt nie podał w temacie właśnie takiej nazwy: Rudolfs Uber Rescue. To skąd ja/ludzie mieli się domyślić, że akurat on jest taką samą bronią jak Super maszyna do pisania tomka?

co oprócz rudolfa kupić?

Face-Palm -,-. Nie czytałeś nigdy, że np. maszyna do pisania tomka to to samo co ratunek rudolfa????

A jak chcesz coś kupic oprócz tego to kup stalowy granat reczny i pistolet na daleki

2054962.png

Daj Like, bo ugryze.

Jedno kliknięcie nie boli.

Opublikowano

Ale o wiele wiecej jest sytuacji, gdzie uzyjemy granat niz tnt.

Granat walnie za 60 a gdy wleci w zwarta grupke to i wiecej.

Sold to nie klasa do rozwalania czolgow,a do obrony ma blasta, pozatym zadnemu ogarnientemu czolgiscie tnt nie podrzucisz.

/link poza MPC

Opublikowano

@up

jak rzucisz pod stopy przeciwnika zejdzie mu nawet 100 hp

@3xup

na zawsze kosztuję gdzieś około 800 do 900 (nie pamiętam dokładnie ;p)

11793260_452992293.jpg

Opublikowano

tnt ssie? A co jeśli będzie jechał na nas czołg? granat tak samo załatwi czołg jak tnt?

Masz BS'a i zwiewasz.

Na jedną osobę bodajże 60hp, na grupę więcej.

Granat kiedyś kosztował 145BF * 6 = 870

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...