Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] jaka bron na solidiera

x19pitbull93x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie mam 14 lvl i chcial bym kupic jakas bron mam narazie maszyne do pisania tomka daje rade ale jak sa czolgi albo braknie amo to jest dedanie

w skrocie

najlepsze eq na solidiera na 14 lvl

Opublikowano

Kup sobie super maszynę do pisania tomka lub m16 , ale m16 jest droższe a ma taką samą skuteczność jak super maszyna do pisania tomka.

mhraed.png

Opublikowano

Super maszyna... to to samo co m16. Kup wersję podstawową, jeżeli nie masz kasy na wersję super. Różnią się jedynie szansą na krytyka.

Opublikowano

Super maszyna... to to samo co m16. Kup wersję podstawową, jeżeli nie masz kasy na wersję super. Różnią się jedynie szansą na krytyka.

ale też różnicą amunicji

ale też amunicji

11793260_452992293.jpg

Opublikowano

graj żołnierzem a potem żal się że cię czołgi dedają <- GZ , nie ma broni dla soldiera która by cię uchroniła przed czołgiem tylko Lepkie TNT i M32 <- ale to są ładunki wybuchowe, jeżeli masz maszyne do pisania tomka , to dobrze wybrałeś iż to najlepsza broń dla soldiera :) jak chccesz rozwałać czołgi to musisz stworzyć sobie strzelca <- i dokupić do niego pogromce czołgów czy coś w tym rodzaju :) nie ma rady :>

Opublikowano

Super maszyna... to to samo co m16.

Oj nie prawda. Jak nie grałeś-over and out.

Super maszyna do pisania tomka ma o wiele większą szybkostrzelność, a m16 jest wolniejsza, lecz zadaje więcej dmg. Krytyki +/- takie same, choć w maszynce wydaje mi się, że leci więcej, bo leci większa liczba naboi. Oczywiście mam 14 permów all super i gram tylko tymi w/w, potwierdzić może cyjan i mateu5z :D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

też grałem m16 i super tomkiem a rówmież ak-75 i uber ratunek rudolfa

to są zupełnie inne bronie ... może mają tyle samo ammo ale też jak @up pisał maszyna tomka i ratunek rudolfa (oczywiście uber i super ) są szybsze od ak i m16 ^^ moim zdaniem krytyczność jest lepsza po stronie maszyny do pisania tomka i ratunka

11793260_452992293.jpg

Opublikowano

polecam m16, poniewaz ma dobry dmg i fajnie wyglada, no niestety za ten wyglad trzeba troche doplacic, bo to jest to samo co super maszyna do pisania tomka :<

Opublikowano

też grałem m16 i super tomkiem a rówmież ak-75 i uber ratunek rudolfa

to są zupełnie inne bronie ... może mają tyle samo ammo ale też jak @up pisał maszyna tomka i ratunek rudolfa (oczywiście uber i super ) są szybsze od ak i m16 ^^ moim zdaniem krytyczność jest lepsza po stronie maszyny do pisania tomka i ratunka

Nie wiesz, nie pisz. Proste, zastosuj się. Ubery nie są szybsze, nie mają "lepszej krytyczności". Bronie z bc2 update to reskiny super/uber.

Opublikowano

ale mi chodziło że ogólnie maszyna tomka i ratunek rudolfa (nawet podstawowe) są szybsze niż m16 i ak-75

ile mam to powtarzać ;p

@up

uber i super mają częstszą krytyczność

grałem i super i zwykłą maszyną do pisania tomka i różnica jest i w ammo i częstszej krytyczności, czyli szybciej zabijasz oczywiście po stronie super maszyny do pisania tomka

11793260_452992293.jpg

Opublikowano

nie pisze głupot ja to biorę z doświadczenia a nie ze statystyka

m-16 i super maszyna do pisania tomka (albo ta zwykła maszyna do pisania tomka)

NIE SĄ TĄ SAMĄ BRONIĄ !!!!!!!!!

11793260_452992293.jpg

Opublikowano

Skoro nie są to jak wytłumaczysz fakt, że w plikach gry mają takie same wartości ? Placebo. Statystyki nie są brane z głowy a z plików gry, każda broń ma swoje a tak się głupio składa, że ak/m16 to reskiny uber/super. Możesz pisać co chcesz a faktów i tak nie zmienisz.

http://s.bfhpolska.pl/weapons/smg.html

Idealnie te same statystyki. Po raz kolejny proszę abyś przestał pisać głupoty.

Opublikowano

już dostałem tą stronę kilka dni temu

@up czytałem ale i tak w grze różnią się od siebie .. Dobra nie chce mi się kłócić z tobą, ale po co twórcy tej gry stworzyli dwie te same bronie i jedną jeszcze o droższą od drugiej o 3000 fundsów ???? ... Jeżeli różnią się tylko wyglądem to po co kupować m-16 jeżeli super maszyna do pisania tomka jest tańsza ??

11793260_452992293.jpg

Opublikowano

Stworzyli je dla kasy jak masę innych broni. Możesz pisać co chcesz, statystyk w plikach nie zmienisz. Twoje doświadczenie opiera się na fikcji, te bronie są identyczne.

Jeżeli różnią się tylko wyglądem to po co kupować m-16 jeżeli super maszyna do pisania tomka jest tańsza

Dlatego nigdy nie kupiłbym broni z bc2 update.

@Jeżeli nie wierzysz tej stronie to napisz na pw, powiem ci jak samemu sprawdzić statystyki w plikach.

Opublikowano

niestety to co pisze goglus to prawda super maszyna do pisania tomka to to samo co m16 ale tańsza , a uber ratunek rudolfa to to samo co ak 74 i również jest tańsza :> poprostu EA żeruje na takich graczach którzy się nie do końca oriętują

Opublikowano

@upy

Zostawie to bez komentarza. Albo...

M16 to nie to samo co Super Maszyna do pisania tomka OMG... Każdy kto grał tymi 2 broniami czuje różnice-maszyna-szybsza, m16-mocniejsza -,-

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

ja i tak twierdzę że statystyki są tylko na papierze a doświadczenie z gry

@up nie martw się ja i tak nie zmienię swojego twierdzenie

googlus mam pytanie ile grałeś w bfh ?? i czy grałeś m-16 i super tomkiem ??

11793260_452992293.jpg

Opublikowano

Ja gram m16 i super maszyną do pisania tomka i nie ma różnicy tylko wygląd i dźwięk wystrzału...

Opublikowano

Ile grałem, 3x30lvl, ponad 8mln na jednej postaci. Grałem wszystkim co możliwe.

M16 to nie to samo co Super Maszyna do pisania tomka OMG... Każdy kto grał tymi 2 broniami czuje różnice-maszyna-szybsza, m16-mocniejsza -,-

Głupota i placebo. Na papierze ? To są dane zapisane w grze, nie ma możliwości aby były różne gdyż statystyki tych broni są identyczne. Zapytaj kogokolwiek kto liczy się na scenie BFH, powie ci to samo. Nie ma sensu dalej się z wami sprzeczać, bo zaczyna się offtop.

eot.

Opublikowano

@up ma racje do niedawna też myślałem ze to zupełnie inne bronie , poszukałem troche , pomaistrowałem i to niestety prawda ze to są te same bronie rózniace sie tylko dwiekiem i wyglądem :( EA poprostu żeruje na takich graczach którzy nie oriętują sie na temat danych broni :)

Opublikowano

To ja zadam decydujące pytanie. Też dawno nie grałem w bfh. Grałem to chyba w 1 gim a jestem w 1 średniej. Chciałbym broń też najlepszą soldiera ale z tego co widzę to ja mam 16 poziom. Chcę zapłacić tanio. Wygląd mam gdzieś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...