Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bigpoint

mydło

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukaj w opcjach konta a jak nie to ticketa czy e-maila do admów i kropka.

Liczę na lllajkaaa...

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

kurwa chujowa tam opcja jest: usuń id konta - jak się pomylisz to masz po koncie

a jak usunąć konto BP to nie wiem, ale z tego co słyszałem, żeby to usunąć, to możesz tylko i wyłącznie wtedy jak masz kontakty supporcie

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

kurwa chujowa tam opcja jest: usuń id konta - jak się pomylisz to masz po koncie

a jak usunąć konto BP to nie wiem, ale z tego co słyszałem, żeby to usunąć, to możesz tylko i wyłącznie wtedy jak masz kontakty supporcie

Co ty za bzdury opowiadasz... Usuwałeś kiedyś połączenie konta z BP? Bo chyba nie.

Usuń ID Konta nie usuwa konta w grze tylko połączenie konta w grze z kontem BP.

Więc to 1 opcja, a druga jak napiszesz do suportu i wcale nie trzeba mieć tam żadnych znajomości...

obraz24.png

Opublikowano

Co ty za bzdury opowiadasz... Usuwałeś kiedyś połączenie konta z BP? Bo chyba nie.

Usuń ID Konta nie usuwa konta w grze tylko połączenie konta w grze z kontem BP.

Więc to 1 opcja, a druga jak napiszesz do suportu i wcale nie trzeba mieć tam żadnych znajomości...

Ale się poniżyłeś..-.-

Opublikowano

Niby w jaki sposób? Rozwiń tą wypowiedź bo narazie wygląda jak zwykły spam.

sam sprawdzę bo juz nie wiem kto wciska kit

no biąrę usuń id gracza i wyskakuje coś takiego:

Uwaga!

Czy na pewno chcesz usunąć swoje konto? Ten krok jest nieodwracalny.

więc moim zdaniem wygląda to na usunięcie swojego konta

GAMEIVERMAN zrób konto połącz sprawdź bo jak na razie wychodzi na to, że to ty jesteś w błędzie

i LOVEBUGPOINT chyba ma rację:)

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Usuwałem ostatnio konto testowe konto, wybrałem usuń ID i mi rozłączyło tylko.

Chyba, że konto utworzyłeś z konta na bigpoint.com, chociaż tego pewien nie jestem.

obraz24.png

Opublikowano

Musisz napisać do supportu żeby odłączyli Tobie powiązanie ze stroną bigpointu, męcz ich dopóki tego nie zrobią ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...