Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Terraria powraca ale ...

MeM aka KaM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Równie ciekawą rzeczą jest nowy temat Redigita na oficjalnym forum (przetłumaczony cytat):

Ok, pomyślmy hipotetycznie. Powiedzmy, że planuje wydanie update'u dla wersji Terrarii na PC... Gdyby coś takiego miało się stać, co chcielibyście w nim zobaczyć?

Być może po pewnym okresie czasu (jego dziecko jest już starsze - wymaga mniej opieki, a rozwijanie Terrarii nigdy nie zostało zatrzymane) powoli zaczyna pracę nad nowym patchem? Myślę, że wszyscy najbardziej liczymy na co najmniej wyrównanie poziomu zawartości z przyszłą wersją konsolową i naprawę paru irytujących bugów

smile.png.

Źródło: terr**one.pl

Opublikowano

Wydaje mi się że wyjdą mody dodające rzeczy z xboxa na pc. Ja nawet gdybym miał xboxa (no mam ale sprzedaję) nie kupiłbym terrari na to.

Opublikowano

Równie ciekawą rzeczą jest nowy temat Redigita na oficjalnym forum (przetłumaczony cytat):

Być może po pewnym okresie czasu (jego dziecko jest już starsze - wymaga mniej opieki, a rozwijanie Terrarii nigdy nie zostało zatrzymane) powoli zaczyna pracę nad nowym patchem? Myślę, że wszyscy najbardziej liczymy na co najmniej wyrównanie poziomu zawartości z przyszłą wersją konsolową i naprawę paru irytujących bugów

smile.png.

Źródło: terr**one.pl

Było :

http://www.mpcforum.pl/topic/837797-info-troche-o-aktualizacji-na-pc/

Wydaje mi się że wyjdą mody dodające rzeczy z xboxa na pc. Ja nawet gdybym miał xboxa (no mam ale sprzedaję) nie kupiłbym terrari na to.

Może i tak, z tego co widziałem prezentują się ciekawie. Jakbym miał XBoxa też bym nie kupił Terrarii na niego. :P Wole na PC.

xKaMaSx

exMod

Memory

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...