Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World Championship Hotfix Overview [Czyli najnowszy patch]

damiankos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niech jebane kurwy z Riotu zajmą się dobieraniem team matów i przeciwników kurwa, bo aż żal dupe ściska. Ja zawsze ZAWSZE KRUWA dostaje feedera w teamie co nie ogarnia, ZAWSZE KURWA I TYLKO JA. Mam mega ogromnego pecha.

Yorick dostaje słusznego nerfa. Teraz czekam na kolejnego nerfa na Irelie i Dariusa

Opublikowano

Niech jebane kurwy z Riotu zajmą się dobieraniem team matów i przeciwników kurwa, bo aż żal dupe ściska. Ja zawsze ZAWSZE KRUWA dostaje feedera w teamie co nie ogarnia, ZAWSZE KURWA I TYLKO JA. Mam mega ogromnego pecha.

Yorick dostaje słusznego nerfa. Teraz czekam na kolejnego nerfa na Irelie i Dariusa

Jest coś takiego jak ELO gier normalnych (win:lose) i na tej podstawie dopasowuję Ci team mate'ów . Czyli króciutko : w teamie masz ludzi z podobnym skillem do twojego .

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Jest coś takiego jak ELO gier normalnych (win:lose) i na tej podstawie dopasowuję Ci team mate'ów . Czyli króciutko : w teamie masz ludzi z podobnym skillem do twojego .

Większej głupoty w życiu nie czytałem hahah.

Wyobrażam sobie na jak niskim poziomie jesteś jeżeli według Ciebie skill określany jest przez WL ratio ahah.

Czwarte konto na MPC Forum :) Będzie kolejne 100%? :)

Opublikowano

Większej głupoty w życiu nie czytałem hahah.

Wyobrażam sobie na jak niskim poziomie jesteś jeżeli według Ciebie skill określany jest przez WL ratio ahah.

nie powiedziałem że WL ratio określa skill tylko że dobiera Ci ludzi z takim samym W:L jakie ty masz... czytanie ze zrozumieniem boli prawda? :)

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Dziwnym trafem ja mam rankedy w większości wygrane ale słuchaj wiesz co jest śmieszne że dostaje ludzi po 8-9 wygranych =.^ a ja sam mam 300 wygranych rankedów więc nie wiem gdzie tu jest sprawiedliwość

Często gęsto ci ludzie nie ogarniają nie mają runek a wybili się bo ich team carrował gre a nie oni sami -,-

Opublikowano

On pisał o normalach. Kłania się czytanie ze zrozumieniem. W rankedach to po ELO ustala Ci graczy. Ten który ma 8 win ma podobne Elo do Twojego i dlatego gra z Tb ;)

Opublikowano

nie powiedziałem że WL ratio określa skill tylko że dobiera Ci ludzi z takim samym W:L jakie ty masz... czytanie ze zrozumieniem boli prawda? :)

to Ty już nie wiesz co piszesz ziomek? ;)

w teamie masz ludzi z podobnym skillem do twojego .

Napisałeś że w teamie mam graczy o podobnych umiejętnościach jakie ja posiadam, a wywnioskowałeś to z tego że posiadają oni podobne WL ratio, głupszej teorii nigdy nie czytałem.

Czwarte konto na MPC Forum :) Będzie kolejne 100%? :)

Opublikowano

Tam ktoś mówi, że teraz MFke będą pickować na turniejach (ew. koreanie 2k+) tylko dlatego, że przebiegnie 4 sekundy szybciej niż inny ad carry z topa na bota/bota na topa. Po tym zdaniu ja przestaje czytać/oglądać jakiekolwiek info o nerfach czy buffach bo to jest robione przez stado retardów.

Opublikowano

Darius potrzebuje buffa -.-

Jest zbyt malo mobilny, by dobrze grac np. Przeciw Jaxowi

@down

To wystarczy, zeby dalo sie nim normalnie grac na elo 1300+

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...