Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Szpila hacked account ? [PL2]

LoveBugpoint

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pewnie, że odpowiem :D nie byłabym sobą gdybym tego nie zrobiła xD

i nie uwierzę bo wiem, że to lipa i się wam nie udało :)

to, że Ty latasz bez tytułu nie oznacza, że inni też, Szpila nigdy nie zmienia tytułu, a wątpię aby ktoś kto niby latał na jego koncie mógł później wszystko ustawić tak jak było, już nie jeden inteligentny chciał pozbyć się graczy z pl2 i jakoś im to nie wyszło

Teraz rozmawiamy nie o Twoim koncie tylko o tym, które jest niby Szpili, tak więc osoba, która chciała zabłysnąć mogła to lepiej zrobić :D

Skoro nie Ty latałeś, to dlaczego chwalisz się czymś co nie zostało przez Ciebie wykonane, wyżej pisałeś coś innego, czyżbyś gubił się w zeznaniach? o.O

sikała jeszcze nie będę bo mi się odechciało jak zobaczyłam to co napisałeś :huh:

więc zanim coś jeszcze napiszesz ustal dokładnie co chcesz innym przekazać bo kłamstwa nie toleruję, a widać jak na dłoni, ze Ty ze sprawiedliwością to chyba nie miałeś dawno do czynienia <_<

pokaż mi profile osób, które Szpila ubił z tego filmiku :D oj szukajcie, a (nie) znajdziecie bo ich nie ma :)

PS: to czy zdał, czy nie to już bardziej jego sprawa ;) jeśli nie zdał mogę pomóc mu pomóc z kilku przedmiotów :D o ile POPROSI :D :D

Dobranoc :D jeśli chcesz to odpisuj tylko najpierw znajdź odpowiednie argumenty i nie gub się w tym co piszesz xD

jak zawsze obrzydliwie serdecznie pozdrawiam :D RUDZIA!!!!

ReDDioS :D niestety to nie jest prawda :)

Opublikowano

Kombas jak jesteś taki pro koksik i haker to wpierdziel mi sie na konto i nagraj filma nazwa: BaToTupl2 Serv:PL2

jak taki jestes jak nagrasz to nawet dam ci pare lajkow hackerze

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

hahaha wystarczy mieć fulke, Rank imitator + np. ✫ takie coś w nazwie i tagu klanu (czego na mapce nie widać) i każdy może być szpilą ;p

tez się już w takie coś bawiłem, słabe to jest...

Opublikowano

znam 2 czechów na pl2 więc są a grają bo grają a do tego szpila pisał na globalu że to fake i nie wpierniczyłeś się mu na konto hhh

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

znam 2 czechów na pl2 więc są a grają bo grają a do tego szpila pisał na globalu że to fake i nie wpierniczyłeś się mu na konto hhh

ale co te 2 czechy mają do tego ?? Jeśli grasz na serwach PL to masz napisy PL jeśli na CZ to masz napisy CZ itd. a więc :D

sygnacu.jpg

Opublikowano

widzicie już, że skromny kombass'ik niczym szczególnym się nie wykazał, próba oszukania mu nie wyszła, a filmik to podróba :)

Pozdrawiam,

RUDZIA!!!

Opublikowano

widzicie już, że skromny kombass'ik niczym szczególnym się nie wykazał, próba oszukania mu nie wyszła, a filmik to podróba :)

Pozdrawiam,

RUDZIA!!!

Mój Rudzielec na MPC?:)

kurde nie wierzę:D

PL2 VRU

Opublikowano

jak to on robi z siebie hakejra a jak ktoś mu udowodnił że to nie prawda to się nie odezwie.

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

Mój Rudzielec na MPC? :)

kurde nie wierzę :D

hahaha no pewnie :D musiałam zajrzeć :P

kombass nadal czekam na Twoją odpowiedź, logujesz się na forum, a nie masz honoru się już odezwać??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...