Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Szpila hacked account ? [PL2]

LoveBugpoint

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hah ;) A teraz zastanawiajcie się jak to zrobiłem

p,s Nie znam szpili czyli właściciela konta ( ta własność się musi zmienić ) ani on nie zna mnie.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

1. Albo udany fake (brawo bo nic nie widać)

2. Szpila dał hasło i tyle :D

2a. Szpila ma słabe hasło

3. Kombass zrobił coś co jest praktycznie niewykolanle.

beznazwy1jfkopia.jpg

Opublikowano

Mniej wiesz, dluzej zyjesz.

Dokładnie ;)

Pukacz .... jutro filmik z konta Free ;) Pozdrów go ode mnie. Szpili nie znam i on nie zna mnie. Więc jednak zrobiłem coś co jest nie możliwe :)

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

1. To kup oczy.

2. Chyba cie główka boli.

2a. Za bardzo szasta mądrością :)

3. No bo jest mądry a nie tak jak ty taka sierotka sprzedająca marnego bocika, który działa raz do roku (ruskiego).

Opublikowano

Gratulacje Kombass :D Zajebiście

@EDIT: Kombass co to za nutka

Nie ja ten film sklejałem, dla mnie programy tupu Sony vegas photoshop a nawet paint to czarna magia :D

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

A teraz najlepsze: Szpila na czacie piszę że nie ma designu co jest na filmie ( enforcer ) hah ;) pozdro

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Witam obrzydliwie serdecznie jak tylko mogę :)

Nie lubię się wypowiadać w takich miejscach, ale cóż jak widzę te nieszczęsne wypociny osób, które chcą zabłysnąć w taki a nie inny sposób to aż mnie korci, żeby coś napisać i tak też robię ;)

drogi użytkowniku Kom(p)ass :D Twoja dywersja niestety Ci się nie udała, a filmik do bani bo od razu widać, żeś się nie postarał i podróbka Ci nie wyszła. Od razu rzuca mi się wiele niedociągnięć ze strony autora filmiku np. to, że Szpila lata cały czas z pewnym tytułem i nigdy go nie zdejmuje, po drugie ma aegisa :D na pl2 nie ma klanu [sTA] wiec ten kto to robił, nawet się nie przygotował wystarczająco już nie wspomnę o tym, że hity są strasznie słabe jak na Szpilę ;)

Dla ślepców, którzy uwierzą w każdą bajkę dam małą radę:) słuchajcie takich osób, a w zimę będziecie w sandałach po śniegu chodzili bo każdy bezsensowny kit i WY w to wierzycie. Ale cóż "róbta jak chceta" xD

pozdrawiam klan Gwiazda z PL2 no i oczywiście mojego "najulubieńszego" gracza *OBROŃCA***EIC*[saS], który sobie w wojnie nie radzi, którą sam wywołał i zbiera klany do pomocy bo mu flaksy za szybko się niszczą :D

buehehehehe :D :D

Pozdrawiam Rudzia!!!! xD

Opublikowano

Nie lubię się wypowiadać w takich miejscach, ale cóż jak widzę te nieszczęsne wypociny osób, które chcą zabłysnąć w taki a nie inny sposób to aż mnie korci, żeby coś napisać i tak też robię ;)

drogi użytkowniku Kom(p)ass :D Twoja dywersja niestety Ci się nie udała, a filmik do bani bo od razu widać, żeś się nie postarał i podróbka Ci nie wyszła. Od razu rzuca mi się wiele niedociągnięć ze strony autora filmiku np. to, że Szpila lata cały czas z pewnym tytułem i nigdy go nie zdejmuje, po drugie ma aegisa :D na pl2 nie ma klanu [sTA] wiec ten kto to robił, nawet się nie przygotował wystarczająco już nie wspomnę o tym, że hity są strasznie słabe jak na Szpilę ;)

Dla ślepców, którzy uwierzą w każdą bajkę dam małą radę :) słuchajcie takich osób, a w zimę będziecie w sandałach po śniegu chodzili bo każdy bezsensowny kit i WY w to wierzycie. Ale cóż "róbta jak chceta" xD

pozdrawiam klan Gwiazda z PL2 no i oczywiście mojego "najulubieńszego" gracza *OBROŃCA***EIC*[saS], który sobie w wojnie nie radzi, którą sam wywołał i zbiera klany do pomocy bo mu flaksy za szybko się niszczą :D

Pozdrawiam Rudzia!!!! xD

On może tytułu nie zdejmuje ale osobie która troche sobie polatała mógł się on nie podobać no i zdjął ... aegis? ja osobiście wolę nim kubiki bić niż statki. DMG ? może pomyślałaś o tym że lasery mogły nie być podkecone lub mogły tym różowym gównem. Kolejna rzecz, klany pojawiają się i znikają , ani ty , ani ja ,ani nikt inny nie wie co się mogło tam z tym klanikiem stać.

Co do obrońcy EIC ... tak tu się zgadzam, Ciooota :D

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Dla ślepców, którzy uwierzą w każdą bajkę dam małą radę :) słuchajcie takich osób, a w zimę będziecie w sandałach po śniegu chodzili bo każdy bezsensowny kit i WY w to wierzycie. Ale cóż "róbta jak chceta" xD

Pozdrawiam Rudzia!!!! xD

I chuj mnie jego tytul i aegis..

Tytul kombasik wylaczyl a zamiast aegisa wolal wziasc golca z 2 hali, niedorozwoj ? :)

Opublikowano

Dobra, dobra :D hahah kitu mi nie wciśniesz

ja w takie bajeczki na pewno nie uwierzę :D co do klanu to w ciągu sekundy one nie znikają :)

tytuł? hmmm... jakoś w to nie mogę uwierzyć :D Każdy proooo gracz by chciał z takim latać :D

aegis, aegis :D bardzo dobrze się nim lata także na stateczki ;D

niski DMG? buehehehehehe weź bo się posikam :D

i nicki osób, które Szpila niby ubił nie istnieją na pl2 xD

PS: Obrońca jest prooooo ;D

LoveBugpoint kultura chłopie to podstawa ;D

moja dyskusja z Tobą została zamknięta właśnie, przez jej brak :)

Pozdrawiam jak najmniej serdecznie ;D

Opublikowano

Dobra, dobra :D hahah kitu mi nie wciśniesz

ja w takie bajeczki na pewno nie uwierzę :D co do klanu to w ciągu sekundy one nie znikają :)

tytuł? hmmm... jakoś w to nie mogę uwierzyć :D Każdy proooo gracz by chciał z takim latać :D

aegis, aegis :D bardzo dobrze się nim lata także na stateczki ;D

niski DMG? buehehehehehe weź bo się posikam :D

i nicki osób, które Szpila niby ubił nie istnieją na pl2 xD

PS: Obrońca jest prooooo ;D

co do wiary, wierzyć nie musisz ... nikt Ci nie każe :)

Tytuł ... ja latam bez tytułu bo jak wpadnie ten tytułek z tabeli to chociaż wiem że jakiś zgarnąłem ;)

Aegis, mi on jakoś do latania po obcych mapach nie pasuje więc zawsze u mnie parkowany jest na x-6 :)

niski dmg , ja tam nie wiem co było ustawiane i jak bo to nie ja latałem xD nie sikaj proszę :D

Tak, nicki graczy zostały wyssane z palca hah :D

p.s słyszałem że obrońca nie zdał ( ktoś mówił że to dzieciak któremu się nie chciało do szkoły chodzić ) to prawda? :D

Idę spać, trzeba rano wstać ;) Jak coś zostaw posta rano odpowiem . Trzym się :)

1371988330-U644589.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...