Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Nowa Mapa dla m2 Shinsoo.

porywacz^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...

Chciał bym wam zaprezętować i udostepnić nowy wyglad dla m2 shinsoo.

Mapa została zrobiona przezemnie a to jak sie prezętuje możecie ocenic sami oglądając ponizszy filmik.

Warto pamiętać też że każdy nowy obiekt stanowi przeszkodze i może utrudnić gre.

HD720.

Należy pamiętać też że w niektórych plikach serwerowych mogą pojawiać sie błędy ze względu na blokowanie edytacji plików w celach blokady hakow itp.Nie jestem pewny czy na globalu można tego używać ponieważ to też jest ingerencja w pliki których nie wolno edytować itd.

Download:

http://www35.zippysh...08925/file.html

Skan:

https://www.virustot...sis/1347973285/

Jak zainstaloać ?

-Wypakowac paczke za pomocą winrara/7zipa.

-Wypakowane pliki wkleić do folderu pack i napisac instniejące pliki.

-Odpalić clienta.

-Rozkoszować się nowym wyglądem.

FAQ

Jeśli jesteś hostem jakiegoś serwera i chcesz wykorzystać moje pliki do swojego clienta masowo pod serwer licze na jakieś wsparcie mojej twórczośći lajkami czy poleceniem mnie.

Moge też zrobić specjalnie pod czyjś serwer nowy wygląd pod clienta w tym celu zapraszam na pw.

Sam wykonałem zawartość tego i zastrzegam sobie mozliwość kopioania zawartośći mojego tematu na inne fora, chyba że za pozwolniem ale to na pw.

W wolnym czasie będe udostepniał kolejne lokacje do pobrania.

słaby jestem w te miecze...

Opublikowano

daj download orków i pustyni PLS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

m1 shinsoo jinno chunjo tez by sie przydalo ;pp

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

daj download orków i pustyni PLS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

m1 shinsoo jinno chunjo tez by sie przydalo ;pp

Zawsze samemu można się pobawić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Ciesze sie ze wam sie podoba jak tylko kupie nowa klawiature wrzuce wiecej, bo tak z ekranowej/smartfonu to sie idzie zaje...c pozdrawiam.

Opublikowano

Ciesze sie ze wam sie podoba jak tylko kupie nowa klawiature wrzuce wiecej, bo tak z ekranowej/smartfonu to sie idzie zaje...c pozdrawiam.

Bardzo bym tego oczekiwał, mapa na prawdę udana, z pewnością z niej korzystam.

sygnaturac.png
Opublikowano

Jutro po szkole dodam dwie kolejne mapy i moze zrobie tutorial programu z poradami jak zrobic wlasna mapke w edytorze a w przyszlosci moze nawet cala wlasna mape.

Opublikowano

Hej jak mozesz to podlinkuj. Zawsze mozna zrobic lepiej i wyczerpac temat. Zasada co pierwsze to lepsze nie zawsze sie sprawdza :).Np tuty z epvp po niemiecku czasem napisane metoda kopiuj wklej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...