Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie auto do 1.200.000?

BatuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć chciałbym się dowiedzieć jakie najlepiej kupić auto do tej kwoty ponieważ tyle mam, dostałem z złotej karty 1mln sam się zdziwiłem aż mi gały wypruło. A więc nie chce botować kasy znam ten sposób ale nie chce. Wchodzi jeszcze opcja tanszego auta, ale dokupic do niego lepsze osiągi załóżmy auto do 1mln + 200kk na jakieś osiągi .

Opublikowano

polecam dropić przez okolo 2-3dni kase , uzbierać 2mln i kupić lexusa lfa lub lamborghini mucielagro oba samochody są dobre ale lexsus ciut lepszy :)

Opublikowano

Aha czyli nie znajdzie się nic w tej cenie ? : ( Bo tą silvą to ja dużo nie podropie. I mam jeszcze takie pytanie czy czesto wpada milion z gold karty?

Opublikowano

przepraszam że piszę w tym poście ale nie chce tworzyć nowego tematu.

mianowicie chodzi mi o auto z klasy b :

zastanawiam się nad

-Ford Mustang Boss 302'69 jeśli jutro będzie za igc

- BMW M3 GTR E46 za igc

- Porshe Panamera Turbo

które z nich było by najlepsze do wyścigów i ucieczek drużynowych? narazie dysponuje 1.5 kkk igc ale do wieczora pewnie będę miał z 3 mln albo więcej więc kasa nie gra roli.

Opublikowano

Murcielago to chyba obecnie njlepszy samochód za igc w grze. BMW może troche lepiej sie prowadzi ale przyśpieszenie jest koszmarne.. nitro niezłe ale gorsze niż w Murci... Lexus jest dobry na kręte drogi ale na prostych taki sobie a nitra praktycznie nie ma ;)

A i Murci po aktualizacji nie bedzie za igc więc jak je chcesz to sie śpiesz ;p

Opublikowano

Bierz Murcielago bo potem to będzie unikat i nie dostaniesz za kasę w grze. Potem możesz pozbierać na coś innego np. nowego Mustanga za IGC

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...