Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Co kto woli.....

JoJoY

37 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co jest twoim zdaniem najlepsze ?

• Francja ( LT )
      8
    • Francja ( HT )
      2
    • USA ( HT )
      13
    • USA ( TD )
      12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Francuskie HT są trudne w graniu dlaczego ? bo wchodzi wszystko i bez odpowiedniego skątowania pancerza nie mamy szans !!!

A HT usa ma o wiele większe szanse na przeżycie (prędkość dobre i celne działo gruby pancerz)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

No ok ale dla mnie najtrudniejszy jest ten T1 HT dzisiaj zagram sobie nim na kolegi koncie ma tam go na fulla i zobaczę jak to idzie...

Dałem Ci +odwdzięcz się i daj i mi :D

( Dla Ciebie to kliknięcie , dla mnie to radocha )

Opublikowano

No ok DMG jak DMG ale co z penetracją ?

Opublikowano

Czyli że jak ma większą od KW-1 penetracje to już jest git :D A można wiedzieć o ile ?

Opublikowano

Czyli że jak ma większą od KW-1 penetracje to już jest git :D A można wiedzieć o ile ?

O 8 pkt w porownaniu do ich najelpszych dzial.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Wystarczy ze bedziesz strzelal w czule punkty, wtedy na pewno bedzie przebijac. Z reszta sam zobaczysz jak gra z tym dzialkiem 6 pozionu sie zmieni.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

W CW ostatnio lubiany był T110E5 (X US HT), ale nie wiem jak wygląda sytuacja teraz, po wprowadzeniu X TD.

Na cw bardzo często jest brany t110 E4 z powodu dużego DMG i PEN szczególnie na złocie, czasami zależnie od taktyki jest brany także OBJ268 ale to już zależne od dowodzącego

a HT to IS7 (dalej króluje :) ) i t110 e5

Lt/med france.

Gdy opanujesz Bat mana z magazynkiem , jestes (przynjaniej ja)nie do pokanania. Chyba nikt tego nie bedzie kwestionowal

O tak gdy widzę Batmana moja t54 :) to do niego nie podjeżdżam ale jak już się wystrzela to gąska i zaczyna się taniec :)

Prawda jest prosta francuz na gąsce to martwy francuz szczególnie jak się jeździ w plutonie.

Ale zgadzam się co do batmana że to jeden z najlepszych medów, tyle tylko że jego życie w randomie określa się tak jak przeżyje pierwsze 2-3 min to znaczy że jest to ogarnięty gracz lecz większość ginie na pierwszym spocie:)

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Opublikowano

No niby tak ale wiesz :D Badem to i uciekniesz itp a IS7 nawet się nie wycofasz. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...