Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Co kto woli.....

JoJoY

37 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co jest twoim zdaniem najlepsze ?

• Francja ( LT )
      8
    • Francja ( HT )
      2
    • USA ( HT )
      13
    • USA ( TD )
      12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w tym temacie podaję 3 rodzaje tanków ( kraje ) i który waszym zdaniem jest najlepszy.

PS. Mile widziane :

--> Zagłosowanie w ankiecie

--> Napisanie w odp np. Francja i dla czego ) ?

Za odpowiedzenie w temacie zgodnie z tym co napisałem wyżej daję +

Jak dla mnie LT Francuskie są najlepsze ponieważ są najniższe, a co przede wszystkim mają magazynek co jest wielkim +

Czekam na waszą odp.

Dałem Ci +odwdzięcz się i daj i mi :D

( Dla Ciebie to kliknięcie , dla mnie to radocha )

Opublikowano

200 ok... ale podaj nazwę tego czołgu.. Czy to T29 ?

Opublikowano

Tak T29, wystarczy schowac kadlub a wiezy nikt nie przebije.

Ja jestem za USA lt, m5 zdejmuje artylerie na strzala, jak na swoj tier zadaje sporo dmg 100-200. Tak samo z usa ht bardzo je lubie.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Ja zagłosowałem na USA HT, bo moim zdaniem są najlepsze ze względu na swój duży pancerz przedni, całkiem opływowe kształty (ale nie takie jak u ruskich), zwrotność i wielozadaniowość (pod uwagę wziąłem głownie IX i X tier).

Gdyby się dało oddać 2gi głos to wybrałbym francuskie LT/MT, bo przy umiejętnej grze biją wszystkich.

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Wg. mnie Francuskie LT,bo gdy opanuję się grę magazynkowcami można wiele zdziałać w bitwie ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Obie nacje szczegolnie odrozniaja sie od innych. Francuskie maja magazynek, a amerykanskie maja szybkie i celne dziala oraz swietny przedni pancerz.

Mi osobiscie obie nacje sie podobaja.

Opublikowano

Francja HT, czemu ? Druga linia, dobre przycelowanie, cały magazynek poszedł, wszystko weszło, koleś ledwo dycha lub już go nie ma. W razie czego szybka akcja.

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F

Opublikowano

No ok.. All dostają + ( w razie czego można się zrewanżować :D )

Ja postawiłem na gre CW/ ESL która nacja będzie bardziej przydatna ? Francja HT/LT czy USA HT/LT ?

Opublikowano

Nadal jest brany, tych nowych td wcale nie ma na cw.

T110 na cw tak, sam mam. Tak samo z francuskimi mt natomiast francuskich ht wcale nie widuje.

Opublikowano

Czyli co lepiej iść w USA HT ? Tylko ten T1 HT jest taki chujowy :P

Opublikowano

To niby takie to M6 dobre ? A co do Ravonera pytania to tak T1 HT ogarniam ale chodzi mi o to że ma chujowy DMG ( może nie jest zły no ale wiadomo... ( grałem nim tylko z..... 10-20 bitew więc wiecie :D

Opublikowano

Mój kolega bardzo sobie zachwala T1 HT i M6, ciągle mówi o tym, jak to się fajnie nimi gra. Trzeba mieć pewien styl grania tymi czołgami, znajomy ma i muszę powiedzieć, że czasem sieje nimi zniszczenie. Pomaga mu w tym właśnie niedocenianie tych pojazdów.

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Opublikowano

To niby takie to M6 dobre ? A co do Ravonera pytania to tak T1 HT ogarniam ale chodzi mi o to że ma chujowy DMG ( może nie jest zły no ale wiadomo... ( grałem nim tylko z..... 10-20 bitew więc wiecie :D

Ulepszonego go masz na maxa?

Opublikowano

:) no nie mam :D Mam na nim 24 bitwy które mam tak :

16 wygranych

8 przegranych

zabitych 20

przetrwanych bitew 11.

No nie wiem czy w ogóle jest sens grania ogólnie ponieważ i tak gram tylko w weekend ( nie licząca od pon do czwartku zbijam gwiazdki ) i jeszcze idzie ten nowy path 8.0 dla mnie to nie potrzebna ta nowa fizyka :/

Opublikowano

Jednak biorę BDR G18 ( przed chwilą było kw-1 1 vs 1 jeden strzał w wieżyczkę 640 HP poszło od razu :D

Opublikowano

@Up,bo trafiłeś w magazyn amunicyjny. Każdym czołgiem możesz tak zrobić.

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Jeżeli nie będziesz umiał grać AMX M4 to lepiej dalej nie idź, bo to jest przygotowanie ze ślimaków na rewolwerowe, gdzie uczysz się wykorzystać duże przyśpieszenie i zwrotność, najlepiej na ARL i M4 opracować wszystko bo potem jest luz. Obrażenia, penetrację BDR i ARL mają ładne jak na swój tier. W ARL uważać na wieżę, dolną płytę czyli trzymać się bardziej z tyłu i będzie dobrze.

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Opublikowano

Lt/med france.

Gdy opanujesz Bat mana z magazynkiem , jestes (przynjaniej ja)nie do pokanania. Chyba nikt tego nie bedzie kwestionowal

Opublikowano

No ok... Jakieś 2h temu wykryłem 10 wroga i brakowało mi tylko tego DMG :D Tak więc sam nie wiem... Bo albo LT francja albo HT USA :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...