Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Nabijanie wyświetleń YouTube itd. REFLINKI

ZakuG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, znalazłem program napisany w AutoIt do nabijania wyświetleń np. filmów na YouTube. Ja sam używam go do nabijania wyświetleń mojej strony. Razem z programem załączam listę proxy. dam screen :D

oj agres, jak ja Cie lubię <3
proszę downloadzik Miśku :P

xxx

a tutaj skanik:

https://www.virustotal.com/file/60176e275668923186dc367e67b7b577f60e52f55fb625f83eb7050509313a65/analysis/1347905035/

pewka, w skanie pokazuje 11 warnów bo program JEST NAPISANY W SRAŁTOŁIT.

// ciach
// Zakaz umieszczania plików na strony, na których zarabiamy za pobieranie plików. Proszę wrzucić na inny hosting. Jak również dodać info o 11 warning'ach z virustotal.
// ~agresja

Pozdrawiam Wszystkich <3
  • Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem jedno . Google sa cwane .Zlicza ci kazde wejscie osobno na strone i maja dane takie jak . Skad (miejsce na ziemi) Z czego ( z jakiego komputera telefonu ) Taki typ programu wykrywa pewnie z pare sekund. Bo nie jest to mozliwe ze przez 10 min niech wejdzie 100000wys. .Nie wiem jak z szybkoscia tego programu .Ale to pewnie dlatego nie zlicza tych wyswietlen. I napewno wszystko zalezy od łącza internetowego ;p

ShrekForever napewno sie skapnie ... Wiem bo sam mam strone . Google pokazuje wszystko tak jak up napisalem. Wywali mu 50xtys te same ip ... odrazu by zobaczyl ;p I napewno nie zliczy ci nawet 1000 jesli program bedzie chodzil pare godzin . Google sa mądre . Tu wszystko kreci sie wokól kasy .Wiec sobie nie pozwola na to. Sam z przykladu chcialem na innym ip nabic sobie wys. Wszedlem na strone z 200+ razy .A na stronie pokazalo 3 czy tam 4 wejscia . Wiec sam widzisz.

A czemu 1000 wys?! A otoz jak program moze bedzie ładowal w ciagu 1 sec 50 wys na jednym ip <----- przyklad Nawet najglupszy czlowiek swiata by sie zorientowal po czasie ze cos nie pasi ;p

BUM

Opublikowano

w delay najlepiej jest 25000 w obydwu.

zwiesza się i zamraża, ja nic na to nie poradzę bo nie mam source programu.

Opublikowano

@mkkmarcin

właśnie po to są bramki proxy... l2p nub

wez czlowieku ogarnij . Google maja dobre zabezpieczenia . A forum jest po to aby kazdy sie wypowiedzial . Nawet ci bramki nie pomoga z wlasnego doswiadczenia wiem bo sprawdzalem chyba ze yt nie ma dobry zabezpieczen. A jesli zarabiasz na yt i bedziesz uzywal botow itp to wykryja w tempie ekspresowymi blokna ci konto . A jak chcesz sobie nabic posty to idz do dzialu o metinie i tam spam pod serverami .

Do Awesome™ ... Nie ograniczaj mnie do takiej nie wiedzy . Ja mowie o zabezpieczeniach bo sprawdzalem to . I nie dziwcie sie ze to nie dziala albo dziala a raz nie . Pewnie dziala na stronach typu allegro itp

BUM

Opublikowano

Program Posiada opcje proxy?

Bo jesli nie to bez sesu.

YT juz dawno to zablokowalo.

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Opublikowano

Program Posiada opcje proxy?

Bo jesli nie to bez sesu.

YT juz dawno to zablokowalo.

Ty przeczytałeś cokolwiek w tym temacie?

Czy tylko posty nabijasz?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie prościej odpalic Opere i ustawić odświeżanie co np. 3-5 sek? zostawiamy i sie nabija ja tak wklepywalem na yt po 2.5 tys

Stop gotowym zestawom komputerowym!

http://www.stopgotowcom.pl/

Masz pytanie? Pisz Pw

Pomogłem? Licze na +

Opublikowano

Nie prościej odpalic Opere i ustawić odświeżanie co np. 3-5 sek? zostawiamy i sie nabija ja tak wklepywalem na yt po 2.5 tys

jak ustawić odświeżanie?

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

Nie ściemniaj że nabiłeś 2,5tys wyświetleń bo po 300wyświetleniach YouTube zamraża ci wyświetlenia na 1-2tyg ;]

35bh8wo.png

exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...