Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Nabijanie wyświetleń YouTube itd. REFLINKI

ZakuG

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ktoś usunął niedawno od głównego autora tematu :)

łap :)

http://www33.zippyshare.com/v/17696951/file.html

PS. mi nie dziala. Dobrze by bylo jesli by ktoś podal jak nabijać :)

Sprawa jest prosta jak budowa cepa

Uruchamiasz

Dodajesz proxy

Podajesz link

I czekasz jak chujowe proxy długo będzie się logowało i nabicie jednego wyświetlenia będzie długo trwało.

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Sprawa jest prosta jak budowa cepa

Uruchamiasz

Dodajesz proxy

Podajesz link

I czekasz jak chujowe proxy długo będzie się logowało i nabicie jednego wyświetlenia będzie długo trwało.

A podobno jest taki bot dzialajacy ktory sie zwie addmefast dziala i szybko nabija. Wiecie może jak to dziala i skad to sciagnac?

Opublikowano

A podobno jest taki bot dzialajacy ktory sie zwie addmefast dziala i szybko nabija. Wiecie może jak to dziala i skad to sciagnac?

Ten działa tak samo.

Szybkość nabijania zależy od jakości proxy ;)

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Ten działa tak samo.

Szybkość nabijania zależy od jakości proxy ;)

A skąd moge wziąść dobre proxy i żeby dobrze sie nabijalo? :)

Jeśli ktoś wie to zapraszam na skype: shadowgraffitipl

Opublikowano

Mi też by sie przydało, najlepiej polskie ip bo w gangsters innych nie zalicza ;p Przeszukałem chyba calego neta i nie ma listy do sciagniecia :P

@Ontop Ja posciagalem rozne ip i nie działają, program działa tylko trzeba dobre proxy znaleść :P

Opublikowano

Mi też by sie przydało, najlepiej polskie ip bo w gangsters innych nie zalicza ;p Przeszukałem chyba calego neta i nie ma listy do sciagniecia :P

@Ontop Ja posciagalem rozne ip i nie działają, program działa tylko trzeba dobre proxy znaleść :P

A teraz pojawia się nowe pytanie :)

Skąd ściągnąć te proxy :)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Tak jakby dziala, ale zanim minie czas, to szybciej bym zrobil to recznie.

Przy krotszych czasach nawet nie nalicza wyswietlenia.

Jak ktos chce sie troche pobawic zeby miec wyswietlenia czy cos to dobre, ale zeby na szybko to niezbyt.

Nie jestem tu po to by zbierać lajki czy tam plusy, jestem tu, aby dzielić się swoja wiedzą z tymi której jej potrzebują,

Lub zasięgać porad od lepszych i bardziej doświadczonych ode mnie :)

netuy.jpg

Opublikowano

Jeśli ktoś ma ten program na komputerze to niech zrobi reup'a bo ja nie mam go już, a mój serwer padł dawno temu ;P i adm usunął reup'a mojego w topicu. także dajcie reup i skan bo tutaj chcą :)) dzięki z góry

• 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Już niestety nie działa jak powinno, ponieważ nie zmienia ip. Na żadnej stronie. A szkoda, bo to fajny program był.

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Ile to bramek wykorzystuje? Przeciez jesli ktos wykorzysta raz bramke proxy to pozniej juz innemu nie nabije:/ Mam racje?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ile to bramek wykorzystuje? Przeciez jesli ktos wykorzysta raz bramke proxy to pozniej juz innemu nie nabije:/ Mam racje?

raz na 24h chyba.

wiem że temat stary ale może ktoś reupnąć source czy co tam było, bo chciałbym się przyglądnąć troche strukturze ;)

Hejo

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

raz na 24h chyba.

wiem że temat stary ale może ktoś reupnąć source czy co tam było, bo chciałbym się przyglądnąć troche strukturze ;)

kurde podrzuciłbym Ci, ale przeglądam cały dysk i archiwa i nie mam już tych plików. straciłem większość danych, a serwer na który wrzuciłem wtedy pliki już nie jest mój więc nie mam ;/

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

czytajcie temat. nie jestem autorem kodu, miałem pliki na serwerze ale już nie jestem właścicielem i plików brak:) nie posiadam żadnej kopi, czegokolwiek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...