Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Nabijanie wyświetleń YouTube itd. REFLINKI

ZakuG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

spoko, jak tylko będę miał dostęp do kompa to poprawię. teraz zrezygnowałem z Multimedii i mi serwer wyłączyli ;d beka w chuj... odświeżę jak najszybciej się da ^^

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Można prosić o odświeżenie linka?

poproś Świętego Mikołaja, na gwiazdkę odświeży i dostaniesz pod choinkę informacje że już możesz pobrać.

Czy Wy jesteście ślepi czy głupi ? Czy jedno i drugie ? CZYTAĆ ODPOWIEDZI.

Nowicjusz
Opublikowano

no ja mam 10.000 bramek proxy sam sobie zdobyłem nabijam nimi i nic nie wchodzi tym conajwyżej moge sobie unikalne na swojej stronie wbijać.

2Pac___signature_by_WhiteNigger.jpg

Opublikowano

Nie działa , nie nabija wyświetleń ..

@DOWN no to ku*wa moja wina że nie działa proxy ? jak umieszczasz coś takiego to umieść tak żeby działało .

evolution_t%C5%82o.png?height=179&width=320

Lubisz lajki ? Daj mi jednego a na 100% się odwdzięczę tym samym :D

Opublikowano

kurwa to może poczytasz to co napisane wyżej !? ja pierdole NAUCZCIE SIE CZYTAĆ CAŁE TEMATY. LUDZIE NO !

@up działało wcześniej, teraz możesz se unikaty powbijać na stronach, albo pobawić się tym w grach z reflinkami.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Każdy by chciał. Jak robi google/yt: zapisuje IP, usera i ciastko w przeglądarce. Zmiana Ip nie trwa 1 sek, napewno dłużej. Nawet, gdy ktoś ma IP zmienne, to odłącZzenie neta i połączenie to troche trwa.

Opublikowano

polecam korzystanie z Ubuntu, i był taki programik, który tworzył sieć vpn, i tak można. a w trybie prywatnym przglądarka nie zapisuje cookies.

Opublikowano

Hmmm... Dlaczego jak ustawiam żeby wchodziło na Youtube na konkretny film to w wyświetleniach jest nadal taka sama liczba?

Bo zawsze po jakimś czasie ilość wyświetleń się aktualizuje, tak odrazu nie jest to zauważane.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Moze wam nie naliczac poniewaz macie zainstalowanego AdBlocka albo cos w tym stylu :p

Jezeli pomoglem +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...