Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][MODY] MachinesCraft [60slotów][SurvivalGames][IndustrialCraft2, BuildCraft3, RedPower, NOWE BIOMY i wiele innych...]

- MachinesCraft -  

100 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba Ci si? prezentacja serwera?

• Tak :)
      76
      24
  2. 2. Zagrasz na serwerze ?

• Tak, z przyjemno?ci? :)
      73
      27

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli zależy ci tak na ludziach i graczach to czemu rozpier***** im serwer?

Za "użycie paru komend" na obcym serwerze bez zgody właściciela jest karalne, tak.

I jak już napisałem nikt cie nie pozwie, bo w przeciwieństwie do ciebie my nie jesteśmy dziećmi.

Zależy mi tylko na tych graczach którzy mnie szanują i grają u mnie :)

Po za tym nie rozp**** żadnego serwera.

Idź już na swój marny serwerek i graj tam ze swoim guru który Cię tu przysłał.

• Odpowiedzi 232
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten "marny" serwerek jest dużo bardziej popularny od twojego, a poza tym nikt mnie nie przysłał, po prostu nie mogłem ci puścić tego płazem, niech się ludzie dowiedzą jakie z ciebie dziecko.

Opublikowano

Nice Joke.

Popularniejszy? Nie chciał bym Ci przypominać że na MachinesCraft grało po 60 osób. Po za tym wystartowaliśmy 2 dni temu a już mamy tyle graczy co wasz marny serwerek.

Poczekaj aż ludzie sobie o nas przypomną to wtedy będzie full :)

PS.

kto tu jest dzieckiem?

Mam podesłać ss'a ze spamem który Series zrobił na naszym forum ?? xD

Takie zachowanie na pewno jest godne pełnoletniego człowieka -_-

Opublikowano

Dobry,

Ja z Administracji tego poszkodowanego serwera. Powiem tylę, haters gonna hate. Nie wiem co on chciał udowodnić tym aktem agresi wymierzonej w nasz serwer. Chciał pokazać że są dziury i można szybko swoje przedmioty stracić albo wzbogacić się wykorzystując błedy gry? Kto normalny pokazuje w ten sposób błędy i jeszcze reklamuje swój serwer?

Być może, lecz zamiast powiedzieć o tym to nie dość że probował zniszczyć mapę to jeszczę przed tym zamiescił na naszym forum to co zrobił( a raczej to co chciał ) plus reklamę swojego serwera, promując go tym że nasz jest i tu cytat: “chujowy i do bani a admini są pojebani i nie umieja zajmować się serwerem”.

Oto dowód na to że nie chciał pokazać błedu plików konfguracyjnych od serwera tylko poprostu popsuć serwer i innym zabawe. :)

(16:41:04) \o/: siema bartus 
(16:41:15) Bartus poop: ??
(16:41:22) \o/: bartek pop tak?
(16:41:29) Bartus poop: mozliwe
(16:41:43) \o/: z tej strony brzys 
(16:41:55) \o/: ladny fail 
(16:42:03) Bartus poop: ii ? Series Cie naslal, wiem
(16:42:21) Bartus poop: Wiem ze fail bo dzialalem pod presja
(16:42:27) \o/: musze ci przyznac jedna rzecz
(16:42:40) \o/: podziwiam twoj pomysl bo na to bym nie wpadl zeby tak zrobic 
(16:42:40) Bartus poop: ale niech sie Seriesik nie martwi, znam jeszcze duzo bugow
(16:43:02) Bartus poop: Dzięki 
(16:43:16) Bartus poop: I tak mu ten serwer rozwale
(16:43:28) Bartus poop: jak nie dzis to jutro
(16:43:29) \o/: watpie ze ci sie to moze udac dlatego ze
(16:43:32) Bartus poop: tego moze byc pewien
(16:43:40) \o/: opiekuje sie nim
(16:43:48) \o/: i jak widzisz automat ktory zrobilem wylaczyl server
(16:43:51) \o/: ciebie zbanowal
(16:43:54) \o/: a server ciagle dziala 
(16:43:57) Bartus poop: Po tym co series odwalal ??
(16:44:21) \o/: nie wiem co on ci zrobil
(16:44:27) \o/: nie interesuje mnie szczerze to
(16:44:38) \o/: mam nadzieje ze nie zawiedziesz mnie nastepnym pomyslem 
(16:45:04) Bartus poop: Mozesz byc tego pewien 
(16:45:23) \o/: hoskosa czy tam speharetha tez mozesz pozdrowic
(16:45:47) Bartus poop: I mała podpowiedz dla Cb. Zaktualizujcie CC bo sie itemy posypia na spawnie
(16:46:13) \o/: jak ty zrobisz jak juz na server sie nie zalogujesz?
(16:47:40) Bartus poop: mam zmienne ip  A jak nie u siebie to u kumpla :P
(16:48:05) \o/: mac nie masz zmiennego ;p
(16:48:39) \o/: to ty pisales do mnie na irc o crossovery prawda?
(16:49:58) Bartus poop: Tak  A teraz ja Ci zdradze pewną tajemnicę. Mam w domu 4 karty sieciowewięc z adresem mac nie bedzie problemu...
(16:50:12) \o/: ok ok
(16:50:27) \o/: powodzenia, ja ide dalej grac
(16:50:39) Bartus poop: Czesc 

Udowonił jedna rzecz i temu nikt nie zaprzeczy, nie umie grać fair i niszczy inne serwery tylko po to by zyskać u siebie graczy. Na koniec dopowiem, że

mam pewne przypuszczenia dlaczego tak jest, grałem u niego na serwerze dosyć długo i kupiłem Super-Vipa, tuż przed wakacjami a on znikł i kasa przepadła.

Ktoś tu chyba chce zarobić na innych.

Pozdrawiam,

Naucz się rywalizować fair.

Opublikowano

gratulacje dla admina, człowieku ile ty masz lat? 5??

skoro admin griefuje inne serv bo sam ma za małą popularność to skąd moge wiedzieć że nie nawieje z pieniędzmi

albo że nie będzie griefował graczy u siebie, np. za odmienne zdanie???

dzięki za ostrzeżenie przed tym serv, szkoda tracić czasu

wole admina który uczciwie postępuje niż oszusta

ps. w międzyczasie wbiłem na oba serwery na machinescraft pusto a na exvile (ten zaatakowany) nadal siedzi 6 osób (w tym admin)

Masz serwer MC z modami, chętnie zagram.

Opublikowano

Nie nazywaj tego włamem nawet.

Chciałem tylko pokazać że inne serwery mają dziury w plikach i nie warto na nich grać!

Gracze starają się żeby coś zyskać a w parę sekund mogą to stracić...

U nas każdy może grać spokojnie :)

Udowonił jedna rzecz i temu nikt nie zaprzeczy, nie umie grać fair i niszczy inne serwery tylko po to by zyskać u siebie graczy. Na koniec dopowiem, że

mam pewne przypuszczenia dlaczego tak jest, grałem u niego na serwerze dosyć długo i kupiłem Super-Vipa, tuż przed wakacjami a on znikł i kasa przepadła.

Pozdrawiam,

Naucz się rywalizować fair.

widać że administracja tylko leci na kase a nie obchodzi ich zwykly gracz

pozdro dla administracji tego slabego servera

rageguydajdiaxa.png

Opublikowano

Czekasz na pozew powiadasz? Za naruszenie prywatnego mienia (wirtualnego) jeśli Series by cię pozwał to ponieważ jesteś nieletni dostał byś poprawczak + możliwość wyroku w zawieszeniu ale ponieważ series nie zamierza cię dupić to oświadczam że połowa graczy poszkodowanego serwera jest gotowa "urzyczyć" swoich maszyn(komputerów pc) by wykonać niewielkie działo orbitalne na twój serwer więc nie wywołuj wojny dlatego że kiedyś twój serwer miał 60 osób a teraz ma 10 to że nie umiesz zachęcić graczy do pozostania u ciebie to nie nasza wina. Grałem u ciebie na serwerze i było w **uj bugów dla przykładu: po uruchomieniu fabryki kamienia zaczeły psuć się chunki na połowie mapy i na tych chunkach własnie zaczeło wszystko w okół znikać...DA FAQ jeszcze nigdy nie spotkałem się z takim błedem wiec powodzenia....A tak apropo to ten wasz serwer był chyba ze 3 razy już "reaktywowany" więc nie piernicz że interesują cie gracze...

Opublikowano

Poprawczak za wlamanie na e mail japierdole hahaha ;D

Za co siedzisz?Włamałem sie na email. Zaraz jebne xD

A tak to się ciesze że bartek skasował konkurencje i zapraszam na serwer ;D

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Naruszenie prywatnego mienia powiadasz?? o.O

Użycie paru komend i wejście do MC pod unikatowym nickiem to naruszenie mienia ?? Pozdro o.O

widać że administracja tylko leci na kase a nie obchodzi ich zwykly gracz

pozdro dla administracji tego slabego servera

Jak już pisałem wcześniej. Nigdy nie zależało mi na kasie, a na serwerze nie zarabiam.

Wszystkie pieniądze lecą bezpośrednio na hosting.

grałem u niego na serwerze dosyć długo i kupiłem Super-Vipa, tuż przed wakacjami a on znikł i kasa przepadła.

Mam ze 20 świadków że nie miałeś żadnego vipa. Po za tym gdzieś na hdd są logi i pliki z tamtego serwera. Niedowiarkom mogę je udostępnić aby zobaczyli że Series opowiada bajeczki.

gratulacje dla admina, człowieku ile ty masz lat? 5??

skoro admin griefuje inne serv bo sam ma za małą popularność to skąd moge wiedzieć że nie nawieje z pieniędzmi

albo że nie będzie griefował graczy u siebie, np. za odmienne zdanie???

dzięki za ostrzeżenie przed tym serv, szkoda tracić czasu

wole admina który uczciwie postępuje niż oszusta

ps. w międzyczasie wbiłem na oba serwery na machinescraft pusto a na exvile (ten zaatakowany) nadal siedzi 6 osób (w tym admin)

No fakt. Macie świetnego admina.

Dziś na naszym forum było z 5 spamerów przysłanych przez Seriesa.

To się nazywa szczyt chamstwa!

Pozdro dla wszystkich którzy snują filozofię z dupy wzięte :)

Opublikowano

Ludzie przestańcie w końcu pierdolić bez końca.. Series + hasher to frajerzy jakich mało, kłamią i jeszcze oszukują samych siebie. Zero honoru chłopaki. Znam Bartka od dawna i postąpił dobrze. Atmosfera na serwerze jest wyśmienita bo sam gram. Nie ma się czego obawiać bo Bartek nie ucieknie z kasą (nigdy tego nie zrobił) Nie moja wina że inni chcą nam zepsuć opinie... Ach te dzieci.

Kappa.

Opublikowano

Naruszenie prywatnego mienia powiadasz?? o.O

Użycie paru komend i wejście do MC pod unikatowym nickiem to naruszenie mienia ?? Pozdro o.O

Jak już pisałem wcześniej. Nigdy nie zależało mi na kasie, a na serwerze nie zarabiam.

Wszystkie pieniądze lecą bezpośrednio na hosting.

Mam ze 20 świadków że nie miałeś żadnego vipa. Po za tym gdzieś na hdd są logi i pliki z tamtego serwera. Niedowiarkom mogę je udostępnić aby zobaczyli że Series opowiada bajeczki.

No fakt. Macie świetnego admina.

Dziś na naszym forum było z 5 spamerów przysłanych przez Seriesa.

To się nazywa szczyt chamstwa!

Pozdro dla wszystkich którzy snują filozofię z dupy wzięte :)

5 spamerow tak ? nikt sie nie wtrąca w moje sprawy zwiazane z toba wiec sobie nie życze żeby ktoś od ciebie sie w to mieszał nie potrafisz załatwic tego ze mną?

Mówisz tak o mnie to ja ci pokaże twój szczyt chamstwa i brak kultury

msm.jpg

@Degistive

Frajerów szukaj na podwórku nie tutaj, owszem bardzo kulturalny moderator... brak słów

Opublikowano

5 spamerow tak ? nikt sie nie wtrąca w moje sprawy zwiazane z toba wiec sobie nie życze żeby ktoś od ciebie sie w to mieszał nie potrafisz załatwic tego ze mną?

Mówisz tak o mnie to ja ci pokaże twój szczy chamstwa i brak kultury.

hth.jpg

Dla twojej wiadomości.

Nikogo nie nasyłałem na twoje forum. Widocznie nie tylko mnie wkurzają twoje kłamstewka.

Opublikowano

Wiesz bartku akurat ta osoba uzyla twojego emaila tak ?

Nie wciskaj tu kitów bo po tym odrazu pisałeś z brzysiem i co innego mu pisałeś :)

Ok nie bede spamował do usłyszenia :).

@karol80

Nie bartek nic nie skasował zadnej konkurencji coś mu nie wyszło.

Opublikowano

bartku zachowujesz się gorzej niż moje dziecko które ma 10 lat a ty się pewno masz więcej chyba to po chuja komos kradniesz graczy jak widać pokazałeś swój poziom pisząc na forum takie coś poziom mniej niż 0 na twoim serwie można klonować itemy a ty gówno o tym wiesz . . . zobaczymy

Opublikowano

Ludzie odpierdolcie się od niego i od serwera.... Coś wam nie pasuje ? To po co oglądacie i opisujecie tą prezke !

To jest prezka o serwerze, nie o administratorach ...

Ogarnijcie się -.- a jeżeli nie możecie, zaparzcie sobie meliski pooddychajcie głęboko i spokojnie pooglądać TV

Po za tym...

Zapraszam Na Serwer Bardzo Serdecznie.

Nigdy nie kupiłbym Forda !
Bo jak masz Forda, to nie jesteś dobra morda !

https://www.youtube.com/watch?v=MZjoSEgtuV0&hd=1

Moderator  <3 oraz Opiekun Serwera DR biggrin.png

Opublikowano

Zapraszamy na serwer o 19 00!

O 19 00 odbędzie się event na Surivial Games(komenda aby wziąć udział - /sg join 3)

Nagrody: 1 Miejsce-Nano Saber, 2 Miejsce- Large Electric Engine.

Ilość gier:3

fd4f7d1a762dc6af.png?1367794349630

Opublikowano

No No serwer rozkręcił się pełną parą ;D

Nie wierzyłem że będzie full ;D

Bartku dokupuj jeszcze 10/20 slot ;D

Serwer jest zawalisty a komu brakuje ee2 to niech spierdala jak coś ;D

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...