Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Rivendel

Czlowiek Honoru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A może przez te dni dajcie bete dla graczy i oni wtedy zdecydują czy grać czy nie

był taki pomysł i jutro wieczorem podejmiemy taką decyzję.

Opublikowano

Po 1 90% tych którzy napisali ,,Nara odchodze" wróci w piątek i będzie grało jakby nigdy nic.

Po 2 Administracja na pewno nie jest bezkarna bo start rzeczywiście miał odbyć się dzisiaj ale przynajmniej wyszli z sytuacji z twarzą. rozmawiając z ludźmi na TS i informując ich na Stronie głównej i forum.

Po 3 Team nie zostawił serwera na ostatnią chwile. wszystko było gotowe do startu lecz niestety osoba wrzucająca Clienta na serwer straciła internet przez co nie mogła go udostępnić .

Pytanie brzmi ,,Czemu nie ruszą w poniedzialek"

Odpowiedź : Dzięki temu adminsitracja w poniedziałek wtorek środe może poszukać bugów których już zapewne nie ma (ale pewności nigdy za wiele), moga dodać nowości których nie było w prezce a które moga w pozytywny sposób zaskoczyć graczy, w Czwartek ma pojawić się do pobrania Client tak więc każdy będzie mieć cały dzień i noc na pobranie clienta . Rejestracja jest Online od rana tak więc Konto już każdy powinien mieć. w piatek zatem nie pozostanie nic innego niż kliknięcie przycisku

ON40.gif

Który pozwoli nam na korzystanie z serwera.

start w piatek pozwoli na dłuższe ,,granie" bez obawy ,,o mój boże jutro szkoła"

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Oni maja problem z ekipa dlaczego?

Jezeli w rekrutacji na GM'a podaja wymagania wiekowe 14-15 lat to przykro mi sie robi.

Obstawiam ze w teamie osoby obslugujace strone techniczna serwera to zwykle dzieciaki i maja tyle pojecia o robieniu serwera co zobacza na tutorialach.

Rivendel - zenada.

Nie majac wrzuconego klienta gry ROBI SIE START SERWERA?

Oni sa amatorami a Ci co wplacili im pieniadze sa idiotami.

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja dam im ostatnią szansę w piątek.

Jeśli będzie online to zagram, jeśli znowu nie wypali, to ja spadam...

P4hS6w.png

Opublikowano

Oni maja problem z ekipa dlaczego?

Jezeli w rekrutacji na GM'a podaja wymagania wiekowe 14-15 lat to przykro mi sie robi.

Obstawiam ze w teamie osoby obslugujace strone techniczna serwera to zwykle dzieciaki i maja tyle pojecia o robieniu serwera co zobacza na tutorialach.

Rivendel - zenada.

Nie majac wrzuconego klienta gry ROBI SIE START SERWERA?

Oni sa amatorami a Ci co wplacili im pieniadze sa idiotami.

Pozdrawiam.

tylko, w team są osoby które są u nas od czasów valarima....

Prezkę się daje zawsze z 2 tygodnie przed startem, a by ją zrobić nie jest wymagany bardzo klient ukończony. Bo wiele rzeczy później jeszcze trzeba robić.

Opublikowano

I po co tworzycie te tematy.. jasno jest napisane:

Zmiana daty startu

line.png

Witamy Was po raz kolejny i ostatni w tym tygodniu.

Z uwagi na dzisiejsze problemy i niechęć wystartowania późno w nocy postanowiliśmy przełożyć start serwera na przyszły piątek 21 września na godzinę 17:00, client zaś będzie dostępny do pobrania w czwartek. Musimy was również poinformować o tym, że client został ukończony w 100% i wszystko jest jak najbardziej przygotowane na start, jednak problem tkwi w czymś innym. Polega on na tym, że wystąpiły komplikacje związane z udostępnieniem wam clienta i nie dało nam to szans wystartować w wyznaczonym terminie. Data została wybrana tym razem tak, by wszystko było pewne i tym razem ruszyło bez problemów. W ramach rekompensaty w przyszły weekend będzie zwiększony drop i exp oraz więcej SM za doładowanie.

Przepraszamy, RivendelTeam

start serwera piątek 21 września godz 17:00,

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...