Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Rivendel

Czlowiek Honoru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To sa oszusci !

Ponoc było ok 80% załadowane na hoscie a tu nagle bum...

W piatek mialo byc 100%

W sobote 100%

Dzis o 14, 18 - 100%

Ten serv to fake i tyle. Od 3 dni chowaja sie za Clientem i za ponoc powaznym bugiem.

Opublikowano

Moga jutro startac ale stwierdzili ze to by gral nocki , po pracy i szkole ..

Głupie wytłumaczenie. Na servie juz na pewno nie zagram, ale tak z ciekawosci posledze temat Rivendelu i moze sie posmieje z ich kolejnych ,,wpadek??''

Opublikowano

to co nie moze kto inny wrzucic clienta?? ekipa serwera sie chyba spotkala na portalu randkowym...

Bringing you the music that comes from within !

Opublikowano

Moga jutro startac ale stwierdzili ze to by gral nocki , po pracy i szkole ..

a nie mogli byscie przeciez dac klienta jutro o 13-14 ?? Przeciez do nocy jest az 11-12h to przez ten czas duzo mozna sie naexpic , przynajmiej dzieci co graja all dzien i wala nocki nie posiedza i bedzie przynajmiej jakis ogar a te wytlumaczenia to jakis wielki FAIL!!! Tlumaczycie sie ze macie jakis powazny bug a to pewnie jakas drobnostka i jeszcze pare slow na temat minionych startow serwera "serwer wystartuje w piatek o 20 " dobra czekam "przykro mi serwer wystartuje w sobote o 14" jeszcze mozna wytrzymac "serwer w 100% wystartuje w niedziele o 18 " juz mozna bylo dalna dostac i tu nagle "serwer wystartuje w piatek a klient bedzie w czwartek " tu jest pytanie do was ZGADNIJCIE JAK SIE CZULEM PO TEJ WIADOMOSCI !!!!!!!!!!
Opublikowano

Mogli zrobić Launchera zamiast pierdolić się 2 dni z wrzuceniem clienta.

Gralibyśmy na Launcherze ,a oni między czasie wrzucaliby clienta...

tak

tylko ze admini nie mysla

Opublikowano

To sa oszusci !

Ponoc było ok 80% załadowane na hoscie a tu nagle bum...

W piatek mialo byc 100%

W sobote 100%

Dzis o 14, 18 - 100%

Ten serv to fake i tyle. Od 3 dni chowaja sie za Clientem i za ponoc powaznym bugiem.

I tak rzucisz się na ten serwer jak reksio na szynke.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Siwy przewiduje przyszłość (jakoś o 17) "zaraz pewnie start będzie w piątek" i bum.

Nie będę pisał, że nie wejdę bo i tak wbiję, ale już z mniejszym zapałem.

Opublikowano

Popatrz się na nasza prezką potem na twoje słowa. Sam launcher by działał musiał by zajmować około 500 mega bo u nas wszystko inne, m1, bronie na start nowe itp. Proste w piątek start, nie będzie tyle osób szkoda, wejdą ci którzy widzą że się staramy i im się podoba. Zyskają oni dobry serwer. Niech reszta nadal hejtuje.

ps. nie wyrobiliśmy się z upladowaniem klienta. Mamy kilka dni jeszcze na poprawkę i betę. Nikt normalny ne startuje w poniedziałek.

Czy nas będziecie hejtować czy nie i tak serwer postawimy i gracze przyjade i będą mieli świetną grę. Dziecią dziękujemy.

Opublikowano

Up. Juz znalazłem inny server... Na ten na pewno nie bede tracil czasu. Zaden normalny gracz nie bedzie grał w takim bagnie. Nie potrafia sobie poradzic ze startem. Az strach pomyslec co bedzie dalej jak uda im sie ruszyc. Leca sobie w kulki i to widac. Client miał byc o 17 a zaczeli wrzucac cos ok 18.20... Pewnie ten client nie istnieje . Bo od 3 dni nie potafia go wrzucic na hosting. Jak juz grac to na servie z przyszłoscia ten juz takiej na pewno nie ma... Wielu graczy odeszlo przez takie owijanie w bawełne..

Opublikowano

Up. Juz znalazłem inny server... Na ten na pewno nie bede tracil czasu. Zaden normalny gracz nie bedzie grał w takim bagnie. Nie potrafia sobie poradzic ze startem. Az strach pomyslec co bedzie dalej jak uda im sie ruszyc. Leca sobie w kulki i to widac. Client miał byc o 17 a zaczeli wrzucac cos ok 18.20... Pewnie ten client nie istnieje . Bo od 3 dni nie potafia go wrzucic na hosting. Jak juz grac to na servie z przyszłoscia ten juz takiej na pewno nie ma... Wielu graczy odeszlo przez takie owijanie w bawełne..

ty nie chcesz, ale zawsze znajdą się inni którzy nas zrozumieją i za to czeka ich wyśmienita gra. tyle z mojej strony. Elo do roboty.

Opublikowano

Popatrz się na nasza prezką potem na twoje słowa. Sam launcher by działał musiał by zajmować około 500 mega bo u nas wszystko inne, m1, bronie na start nowe itp. Proste w piątek start, nie będzie tyle osób szkoda, wejdą ci którzy widzą że się staramy i im się podoba. Zyskają oni dobry serwer. Niech reszta nadal hejtuje.

powiem ci tak ja wbjie na serwer ale jak odwalicie cos takiego jak teraz to juz mozecie sie pozegnac ze zagram , a co do 1 postac jakie macie rzeczy dorzucic jeszcze tylko nie dawajcie jakiegos syfu prosze was typu lotto bo bedzie jakis bug np ,jak na innym serwie ze byla liczba od 1 do 22 to wyskakiwalo np 13 i potem albo dodawalo tylko o 4 w gore albo w dol czyli potem wyskakiwalo 9 albo 17 i masz 50% ze dostawales w chu** kasy
Opublikowano

powiem ci tak ja wbjie na serwer ale jak odwalicie cos takiego jak teraz to juz mozecie sie pozegnac ze zagram , a co do 1 postac jakie macie rzeczy dorzucic jeszcze tylko nie dawajcie jakiegos syfu prosze was typu lotto bo bedzie jakis bug np ,jak na innym serwie ze byla liczba od 1 do 22 to wyskakiwalo np 13 i potem albo dodawalo tylko o 4 w gore albo w dol czyli potem wyskakiwalo 9 albo 17 i masz 50% ze dostawales w chu** kasy

spoko wszystko co dodajemy testujemy i questy nie biedziemy z mpc tylko sam prawie większość piszę. Na poprzednim rivendelu mieliśmy z nimi problem to teraz będą naszego autorstwa.

Opublikowano

powiem ci cos jak widzisz dodane jest duzo nowych rzeczy wiec beda napewno jakies problemy 95% nowych serwerow sciaga gotowe serwery lub bronie,zbrojie itp... a tu jest wszystko nowe wiec musi to troche potrwac i napewno nie jest i latwo jak mi ze dowiedzialem sie ze start dopiero w piatek
Opublikowano

Xewer poprostu ja jestem koxem i wiem co sie dzieje z serwerami .. widzialem od poczoatku ze ten serwer nie ruszy jest jeszcze wieksza beka niz z Rivendel V1 .. Oni nic nie umieja zrobic i tylko glupie wytlumaczenia maja a jak ich na tsie obrazisz to odrazu banuja pedaly ,, prawda w oczy kole '' o ja pierdole : ]

Na serwer napewno nie zawitam juz wole grac na virtualu na ktorym nawet nie ogarniam systemu ulepszen niz na jakims gownie co w jeden dzien data startu zostala przelozona 100 razy

Pis joL

Opublikowano

diamond juz mial z kilkanascie startow a ludzie andal na nim graja wiec cos musi byc tam fajnego ze ich tam trzyma , tak samo bedzie tu nie wazne ile startow bedzie czy opuzniej i tak ludzie beda tu grali

Opublikowano

Duo wez wgl zamknij ryj ty masz gowno do gadania drugi kurwa ink .. - '' serwer juz jest zrobiony o 20 na pewno ruszymy wiec sie nie martw na napewno nic nie odjebiemy jak z v1 '' - slowa ink .. jestescie gownami po chuj wgl robicie zapowiedz jaka kolwiek jak nawet uplodowac clienta nie umiecie ? jebani debile lauchera mogles zrobic z samych rotow indexa bo i tak by nikt ci epika nie zrobil w pierwszy dzien serwera a gracze by chociaz mogli sie cieszyc gra a tak straciliscie duzo graczy i bd tak samo jak na V1 400 graczy i dobre pliki pojda w pizde.. odajcie te pliki komus kto jest w stanie wystartowac i ogarnia to bo wam to najwyrazniej nie wychodzi

Opublikowano

ja tyle co moge powiedziec to jest to ze jak i ja wiekszosc graczy chciala by grac na serwie stabilnym a nie na takim co np wyrzucalo by ch padalo logowanie bylo duzo bugow inni by byli lepsi np z powodu szybkiego pobrania clienta.Nie powiem w moim przypadku jakby stal serwer z rana moglbym nawet byc top1 nie chodzi o to chodzi o to ze lepie juz zaczekac niz grac na dnie.Tak serwer napewno stracil duzo graczy ale wszystko da sie naprawic.Wystarczy dobra prezka serwera rozplanowanie reklamy serwera( z czego jakbym zareklamowal to minimum 1.5k osob by wbilo).Tyle z mojej strony zapraszam za to do obejrzenia mojego filmiku.

takie male pvp na serwie.

Pozdrawiam Wszytkich i widzimy sie w piatek.

Opublikowano

Duo wez wgl zamknij ryj ty masz gowno do gadania drugi kurwa ink .. - '' serwer juz jest zrobiony o 20 na pewno ruszymy wiec sie nie martw na napewno nic nie odjebiemy jak z v1 '' - slowa ink .. jestescie gownami po chuj wgl robicie zapowiedz jaka kolwiek jak nawet uplodowac clienta nie umiecie ? jebani debile lauchera mogles zrobic z samych rotow indexa bo i tak by nikt ci epika nie zrobil w pierwszy dzien serwera a gracze by chociaz mogli sie cieszyc gra a tak straciliscie duzo graczy i bd tak samo jak na V1 400 graczy i dobre pliki pojda w pizde.. odajcie te pliki komus kto jest w stanie wystartowac i ogarnia to bo wam to najwyrazniej nie wychodzi

jak ci nie pasuje to nie graj i idzi na pandore serwer dzieci neo
Opublikowano

pandora serwer dzieci neo hle hle szkoda tlyko ze jest tam najwiecej ludzi online na zadnych innym serwerze nie ma tyle graczy co na pandorze wiec mozesz zkleic wary dzieciaku :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...