Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy na wspólną grę!

TheJeron78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam serdecznie gram na us po stronie hero

Jestem w jedynej polskiej lidze na tym serverze kazdy kto chce dolaczyc prosze pisac na meila w grze nick to

cien pioruna napewno odpowiem pozdrawiam

Posiadamy j kanał na ts3 kto ma mikrofon niech dolacza pozdarawiam

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam serdecznie 

Polska Liga Pl

Czytam że często ze szukacie ligi na serve US .Jestem w jedynej "POLSKIEJ LIDZE " Jest nas wielu  często gramy i z chęcia przyjmiemy nowych graczy posiadamy 2 swoje kanaly na teamspeek3 .

Pomagamy zawsze nowym graczom sie rozwinac wielu z nas ma konta legendary  i postacie po 103 cr. Jezeli chcesz dolaczyc do ligi to proszę  pisać na GG 7989211 lub pod num tel 887730448 napewo przyjmiemy posiadamy tez ligę po stronie villanow jak by ktoś był zainteresowany  

post-896219-0-19919600-1396387849.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nick: 77DvD77

Serwer: EU (PS4)

LvL: 30, Villan

Jeśli znajdzie się osoba która także gra na konsolii PS4, prosiłbym o napisane wiadomości w grze. Mam 30 lvl, zacząłem właśnie zbierać set tier1 także jestem początkującym. Szukam także ligi.

Opublikowano

Czytam że często ze szukacie ligi na serve US .Jestem w jedynej "POLSKIEJ LIDZE " ...  

A tak z ciekawości (bo serio nie wiem) czemu na serwerach US a nie EU?? - jest jakaś istotna różnica??

Opublikowano

Szukam osoby do grania w DCUO od zera czyli od pierwszego lvl jestem ogarniety mialem juz kilka postaci 30 lvl najlepiej żeby taka osoba miała mikrofon jeżeli jesteś zainteresowany napisz do mnie na PS3 nick Simatos tam ustalimy w jakiej frakcji będziemy i tak dalej gram oczywiście na PS3 dziękuję :)

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

grasz po stronie hero, czy villain? bede dzisiaj online ok 17.00 to moge odrobine pomo. czasu bedzie pewnie malo, bo dzisiaj ligowo polecimy wszystkie raidy, ale zawsze cos ;)

• 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam,

Ostatnie posty są z 2014 r. Czy gra ktoś jeszcze na ps w dcu?? Poszukuje ogarniętych osób do wspólnej rozgrywki. mój nick w grze Snobby na pn Snobby-pl-.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Szukam kogos do gry pw :D albo skype: grochurow

我是範林肯公園,演唱會在哪裡。

13.06.2009-Chorzów, Polska

17.06.2008-Bina, Czechy

27.06.2008-Berlin, Niemcy

02.08.2009-Grafenhainichen, Niemcy

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...