Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy na wspólną grę!

TheJeron78

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam. Jestem nowy w DCUO ale gralem kiedys krotko. Teraz instaluje przez steam tą grę i chcialbym sie dostac. Czy byla by możliwość taka? (Sorry za wszelkie błedy)

Opublikowano

siemanko,

szukam konkretnych graczy ogarniających na serverze EU PVE,

skype/ts/vent

nick Zeeoo

my stats-17+lvl sorc/ strona zła

76561198029434018.png

Opublikowano

Witam,

Nick: Khleszcz

Szukam chętnych do wspólnego grania, fajnie jakby ktoś miał 30lvl to miałbym z kim raidować, ale początkujący są równie mile widziani w gronie moich przyjaciół :P

villain:

Nick: Khleszcz

lvl: 30

serwer: EU

typ: PC

Ew. mam też drugą postać ale w sumie nie widzę argumentów które miałyby mnie przekonać do grania nią wiec podaje raczej tylko dla zasady :P Pomogę wylevelować villaina więc jak dopiero zaczynasz a masz tylko herosa to polecam strzelić drugą postać.

hero:

Nick: Khlesc

lvl: 12

serwer: EU

typ:PC

Szukać online (jakoś między 00.00 a 12.00 zwykle) ew. [email protected]

Odzywać się bo samemu się słabo gra, a raidy bez swojego teamu to już wgl porażka.

Opublikowano

Nick : Bejbas

Lvl : 19 ( rośnie..) : )

server : US

PC

Jestem zła i chętnie poznam innych złych ludzi, którzy mają ochotę pograc wspólnie :D

Gram od kilku dni, więc wszystkiego nie ogarniam, przydałby się też ktoś, kto by mógł odpowiedziec na moje pytania dotyczące gry.

Kontakt : gg : 20034591

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dopiero mam zamiar zacząć w to grać. Platforma PS3. Liczę że ktoś trochę obeznany będzie chciał ze mną pograć. Po więcej info proszę na PW.

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia".

• 5 tygodni później...
Opublikowano

hej wszystkim :D

szukam osób do wspólnej gry, gram jako Villain lvl 22 i ciągle rośnie x)

gram codziennie

mój nick w grze to Valkir Wilson

kontakt: gg 21211031

pozdro :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

Chętnię dołączę do którejś z polskich grup, ewentualnie wesprę swoją osobą kogoś kto dopiero chciałby utworzyć grupę, mój nick w grze to Chmurek (lvl 30).

Pozdrawiam.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, chciałbym się dowiedzieć czy nadal ktoś gra? Jeśli tak to bardzo chętnie bym pograł z tą osobą bo samemu to tak jakoś dziwnie, co prawda nie pobrałem jeszcze znowu gry ale najpierw wolałem się spytać czy ktoś jeszcze wogóle gra z was?

Opublikowano

Witam.. Czy jeszcze ktoś w to gra ? Jestem w tym nowy i za bardzo jeszcze wszystkich opcji i mozliwości nie znam. Mam 23 lata więc na powaznie ;).

Jestem z Hero > Mentro SuperMan > Controller Mental > EU Server > Nick : Vampire69.

Prosze o odp w tym temacie badz o zapro na grze mam Ts więc mozna sie dogadać.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wróciłem do gry po półrocznej przerwie, chętnie z kimś pogram i pomoge nowym graczom. Gram na serwerze EU PC po stronie Hero, pisać tutaj na PW, GG lub w grze, gram pod nickiem Tedd Daireadh.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

1.Nick: ( Robie nową postać )

2.Kontakt: GG: 49520178

3.Ogólne:

-Serwer: EUPC ( PVE )

-Team: -

-Mentor: -

-Lvl: 1 ( Postaci jeszcze nie zrobilem ale zrobie jak ktos napisze )

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...