Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Wasza pierwsza strona internetowa:)

Loocker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko!

Zastanawia mnie jaka była Wasza pierwsza strona internetowa :P

Nie chodzi o fora, gdzie tylko wgraliscie silnik jakis i działało tylko pierwsza strona pisana od zera.

Jeżeli nie macie jej na żadnym hostingu, możecie dodać kod html/php lub po prostu ją opisać :)

Może ja zacznę:

Moja pierwsza strona pisana od zera:

loocker.sexyi.am

skpUo.png

Opublikowano

Całe wieki temu w moim gimnazjum zbierali ludzi, którym szło dobrze z tymi całymi informatycznymi rzeczami i zabierali nas na kurs HTMLa. Właśnie tam napisałam moją pierwszą stronę...chyba o jakichś zwierzętach :P Teraz z perspektywy czasu wiem że to była totalna porażka i kompromitacja ale zabawa była przednia a wspomnienia pozostają :) Mam nawet dyplom B)

58815786.jpg

Opublikowano

pierwsza strona? Była oparta o tabelki potem zaczalem pisac w html i css (divy etc.). I tak zaczalem sie uczyc php javascriptu i tak wyszlo. pierwsza strona byla o "miecze sredniowiecza" xD

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Gamid.pl Pierwsza Stronka nie moja :P lecz kolegi ;) co myslicie o niej:D

Opublikowano

Szablon z darmoweszablony.eu więc zgłosiłem strone za usunięcie stopki ponieważ łamiecie licencje. Design nie majnkraftowy, 0/10.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Mówiłem, że nie chodzi mi o strony na które jest cos wgrywane, jakies skiny czy cos, tylko robione od ZERA samemu np. korzystając z poradników.

skpUo.png

Opublikowano

To była moja pierwsza strona robiona od zera, miałem zrobić coś o tematyce strony dla gimnazjum(oczywiście nie oficjalnej).

Robiłem ją dla 6 z infy dość dawno temu ;)

http://osadnicytest.cba.pl/dowozy.php

Teraz zaczynam uczyć się pisać aplikacje internetowe, a także mobilne.

Tu zamieszczam moją pierwszą aplikację:

http://treenworkk.vacau.com/main.html

Opublikowano

O Jezu jak to dawno było... Na prawdę nie pamiętam mojej pierwszej strony :P

Wiem, że była ona w html i robiona chyba w 1 gimnazjum.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Moja pierwsza strona od razu była pisana w php bo byłem taki zajebisty że nie musiałem się uczyć durnego html i css przeskoczyłem i pisałem w php napisałem skrypt forumowy o podobny do IPB .. teraz jak patrze na moje wcześniejsze prace z php to była totalna zjeboza bo nie dostałem złamanego grosza ,a teraz pisze skrypty w C++ i pisze gre w C++ i system oprogramowania podobny do win 7 . Więc pierdol szkołe zostań ninją ..

/zakaz handlu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...