Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProStorm 1.3.2 150 slotów Frakcje+Survival+Spleef

ThePiranessi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie rekrutacja off, nawet mogę wytłumaczyć, im mniej tym lepiej, tylko zaufani :P, [ja+kolega od przedszkola -h@ , brat moderator]

Dzięki temu, nie ma tak, że ktoś kasuje spawna jak na niektórych serwach itp :D

minegrawd.pl -- mini gry -- i wiele innych

Opublikowano

Przydałby się jakiś grafik :P, gdyby ktoś był chętny zapraszam na skype/ts

ts3: ts.prostorm.net

Opublikowano

Witam, powiem tak. Nie chce "Hejtowac" ale musze wyrazic zdanie o tym serwerze. Slaba prezentacja, admin ciagle robi ref bo nikt nie pisze, na serwerze sa ogromne lagi wiem bo troche tam gralem (z 5 dni), headadmin wchodzi do nas na serwerz MPg..... (Nie pisze calej nazwy zeby nie reklamowac najpierw nam mowi co mamy zle i sie wymadrza potem mowi ze kogos na nas nasle zeby rozwalic serwer i wychodzi z serwera. Do dzisiaj wszystko jest ok a wczoraj wbil wiec wielki minus dla tego serwera bo po prostu nie garniaja i probuja zdobys graczy na mase wgl sie nie starajac.

Pozdrawiam kamillozz7k.

Pozdrawiam, nms.

GG: 23221415

TS3: vapearmy.pl

valogosign.png

Opublikowano

Witam, powiem tak. Nie chce "Hejtowac" ale musze wyrazic zdanie o tym serwerze. Slaba prezentacja, admin ciagle robi ref bo nikt nie pisze, na serwerze sa ogromne lagi wiem bo troche tam gralem (z 5 dni), headadmin wchodzi do nas na serwerz MPg..... (Nie pisze calej nazwy zeby nie reklamowac najpierw nam mowi co mamy zle i sie wymadrza potem mowi ze kogos na nas nasle zeby rozwalic serwer i wychodzi z serwera. Do dzisiaj wszystko jest ok a wczoraj wbil wiec wielki minus dla tego serwera bo po prostu nie garniaja i probuja zdobys graczy na mase wgl sie nie starajac.

Pozdrawiam kamillozz7k.

Lagi są wyłącznie na spawnie ponieważ chunk jest przepełniony [50 osób często przebywa na samym spawnie ^^], a co do ich serwerwa, to nie dosyć, że mają lagi na spawnie to jeszcze wszędzie.

Kolejnym argumentem na to, żeby wyrazić jak ta osoba się "zna", jest to, że wczoraj twierdził, że dyski Sata II są lepsze od SSD...

[To jest tylko do ciebie, najpierw trochę poczytaj, potem się wypowiedz... jest co krytykować, lagi... VPS z 8GB RAM'u.. porażka dno u Was]

Opublikowano

ref

NAJGORSZY I NAJDEBILNIEJSZY SERWER NA SWIECIE

ADMIN ZABIJA DAJE ITEMKI FRAJERĄ A IDIOCI ZABIJAJĄ POTAMI NA NON-PVP

Ty jesteś debilem,

Po 1 nie można rzucać na non-pvp potkami, kretynie,

Po 2 nie rozdaje nikomu, jakbyś trochę o mnie słyszał, to byś wiedział, że jest wręcz odwrotnie.

Kto cie najął człowieku z iq 50-

Opublikowano

NAJGORSZY I NAJDEBILNIEJSZY SERWER NA SWIECIE

ADMIN ZABIJA DAJE ITEMKI FRAJERĄ A IDIOCI ZABIJAJĄ POTAMI NA NON-PVP

Kolejny, od fulska,

Słuchajcie, sami sprawdźcie, ten deb** nawet nie wszedł, gdyby wszedł zauważyłby, że na non-pvp nie można rzucać ^^

No ale cóż nie wszyscy są normalni.

Opublikowano

ThePiranessi powiem Ci tak może i fajny serwer według mnie wojny.

Ale mam jeden problem przeczytaj nie mogę założyć gildi ... mam 6 powera itp a nieda sie pomóż bo musze zniszczyc jednego pedala co na poczatku gry wzial i mnie wywalil zabil i zabral 25lv i eq :)

Opublikowano

Reklama zapowiada się dobrze, mam nadzieję, że po wbiciu się nie pomylę, i będzie się fajnie grało :)

//nieregulaminowa sygnatura - reflink

//BR3ND

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...