Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WoT] Niemieckie Niszczyciele

Black™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest mi bardzo miło :)

Tekstu jest mało ale jest na temat.

Można napisać 10 stron o jakimś czołgu ale np. tylko 1 będzie przydatna.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Hetzer jest dość mobilny, obraca się szybko. MM? III-VII! Chyba nim nie grałeś xD Rozwijanie raczej polecam - działo, zawieszenie, silnik. Stuga nie ma, jagd panzer jest słabszy od stuga, tzn podobny ale ma gorszy mm.

Dzięki temu będziesz miał pewność że nikt cię od tyłu nie weźmie

o.O

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

@Up Jak ja grałem hetzerem to mnie wrzucało do III-V. Z VI tierem nigdy nie spotkało mi się walczyć. Stuga dodam ale trochę później bo ciężko jest się dostać na bitwę tym tierem.(chodzi o serwer testowy).

Opublikowano

Hetzer jest dość mobilny, obraca się szybko. MM? III-VII! Chyba nim nie grałeś xD Rozwijanie raczej polecam - działo, zawieszenie, silnik. Stuga nie ma, jagd panzer jest słabszy od stuga, tzn podobny ale ma gorszy mm.

[/background][/size][/font]

o.O

Też uwazam ze hetzer jest mobilny, strasznie szybko sie obraca i ja moim m5 nie moge go objechac.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Nie podoba mi się twój poradnik.

Dużo bzdur.

Przecież hetzer i Jagoda są bardzo mobilne -.-

A w marderze dałeś minus BRAK WIEŻY a ,który TD niemiecki ma wieże? -.-

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Dużo bzdur.

Tez m sie to nie podoba, zaden z niemieckich nie ma wiezyczki. Napisałem to wczesniej o hetzerze itp.

Opublikowano

Dużo bzdur.

Tez m sie to nie podoba, zaden z niemieckich nie ma wiezyczki. Napisałem to wczesniej o hetzerze itp.

Bo to nie jest poradnik. To jedynie zbiór wymysłów opartych o grę w środowisku bety. Losowe dobieranie + i -, brak składni i logiki. Jeden z wielu "tutoriali" istniejących by zbierać +'y.

Do autora:

Jeśli masz w dupie sugestie innych często bardziej doświadczonych i wiedzących co piszą użytkowników i nie masz pojęcia nawet o tej danej klasie, nie wspominając o wyszczególnieniu jednej nacji, gdzie doświadczenie potrzebne do charakteryzowania konkretnych pojazdów? Nie zabieraj się za pisanie poradników o czymś o czym nie masz pojęcia.

pozdrawiam crisp

Opublikowano

Lepiej jest zrobic poradnik nie grajac na tescie po 20 bitew danym czolgiem tylko na zwyklym serwie grajac po 200-400 walk.

Opublikowano

Kolego flap jakoś cię nie pamiętam, musiałeś przybyćw wakacje, witam.

Oban:

Proponuję ustanowienie komisji akceptacyjnej/cenzorskiej która oceniała by przydatność i poprawność poradników. Unikniemy lawiny takich dzieł. Komisja składała by się z moderatora/ów działu + wybranych przez nich użytkowników.

• Biter. zmienił(a) tytuł na [WoT] Niemieckie Niszczyciele

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...