Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sześcienna Rozwałka [Typu: Kwadratowa masakra] [Survival] [Dedyk] [WL] [PvP] [NoPremium] [LWC] [TS3]

FFDH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię:Mateusz

Nick Minecraft:En0iR

TS3 (tak/nie):Niestety nie

Coś o sobie:Lubie piłkę nożna i gry.Jestem miły i lubię pomagać innym.Gram w minecraft'a od 1.2beta

:)

Dlaczego akurat nasz serwer:Zawsze chciałem zagrać na serwerze właśnie tego typu

Czy będziesz nagrywał filmy na yt z tego serwera?:Możliwe że tak

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy zostaną jeszcze dodane jakieś osoby?

Imię: Łukasz

Nick Minecraft: Arcy

TS3 (tak/nie): Tak

Coś o sobie: Jestem miły,spokojny,ogarnięty, pomysłowy, wielką wyobraźnie do budowania.

Dlaczego akurat nasz serwer: Dlatego, że mam nadzieję, że nie będzie nieogarów, jak na niektórych takich serwerach ;] W dodatku koledze także, podoba się ten server i razem chcielibyśmy tutaj pograć prawdziwego survivala, wraz z masakrą.W mc gram od 1.2 beta

Czy będziesz nagrywał filmy na yt z tego serwera?: Nie, ponieważ nie mam dobrego upload'u.

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

Imię:Marcin

Nick Minecraft:Fixed

TS3 (tak/nie):nie

Coś o sobie:Jestem Mily uczciwy i ogarniety . W mc gram od wersji 1.2.4 :)

Dlaczego akurat nasz serwer:Bo zawsze chcialem zagrac na serwerze typu kwadratowa masakra lecz kazdy serwer to byl niewypal...

Czy będziesz nagrywał filmy na yt z tego serwera?:Jesli to konieczne.

1360181684-U593821.png

Opublikowano

Imię: Damian

Nick Minecraft: JedayPL

TS3 (tak/nie): nie

Coś o sobie: Lubię charatać w gałę i grać w mc albo bf3 :)

Dlaczego akurat nasz serwer: Ponieważ lubię serwy tego typu, oglądam kwadratową masakrę na yt.

Czy będziesz nagrywał filmy na yt z tego serwera?: nie, mój złomiak mi na to nie pozwala :/

bird_s10.png

administracjo łaskawa, proszę, zdejmnij mi te 0% :D

Opublikowano

Imię:Maciej

Nick Minecraft:IceLaysPL

TS3 (tak/nie):Nie ;/

Coś o sobie:Nazywam Się Maciej , Lubię grać w mc i W piłkę Ręczną Ew. Nożną ;)

Dlaczego akurat nasz serwer:Wydaje Mi się Że administracja To nie nooby a gracze to nie idioci Którzy Próbują Popsuć Każdemu Grę ;) i Bardzo Lubie Serwery typu Kwadratowa Masakra :)

Czy będziesz nagrywał filmy na yt z tego serwera?:Niestety nie ;(

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

Imię: Grzegorz

Nick Minecraft: Zielak102

TS3 (tak/nie): tak

Coś o sobie: Lubię charatać w gałę i grać w mc

Dlaczego akurat nasz serwer: Ponieważ lubię serwy tego typu, oglądam kwadratową masakrę na yt.

Czy będziesz nagrywał filmy na yt z tego serwera?: Tak będę

emllbGFrUExfX19ldW5lX19fNTMyX19fTlVMTF9fXzRfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzlfX18xX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Imię: Wiktor

Nick Minecraft:HappyHappyMan

TS3 (tak/nie):Tak ;D

Coś o sobie:Mam 15 lat uczeszczam do 3. kl Gimn ;D Jestem miłą i ogarnieta osoba ;D Znam zasady ortografii ;D

Dlaczego akurat nasz serwer:Od dawna marzylem aby zagrac na serwerze tego typu

Czy będziesz nagrywał filmy na yt z tego serwera?:Nie wiem ;D Naprawde nie wiem ;D

876795642.png
Opublikowano

Imię: Bartek

Nick Minecraft: bartik246

TS3 (tak/nie): nie

Coś o sobie: lubie grac w minecrafta

Dlaczego akurat nas serwer: Bardzo chce pograć na takim serwerze

Czy będziesz nagrywał filmy na yt z tego serwera?: nie

Opublikowano

Imię: Michał

Nick Minecraft: WheTWhaT

Coś o sobie: Na imię mi Michał, mam 14lat. Lubię czasem pograć w Minecraft'a i lubię oglądać Kwadratową Masakrę u SKKF'a i innych. I staram się pisać ortograficznie

;)

Dlaczego akurat nasz serwer: Mam ochotę pograć sobie na serwerze typu Kwadratowa Masakra, a widzę, że Wy dodatkowo macie TS3 więc z chęcią dojdę ;D

Czy będziesz nagrywał filmy na yt z tego serwera?: Mój komputer mi na to nie pozwala, niestety.

Opublikowano

Imię: Patryk

Nick Minecraft: MrSiwyPL

Coś o sobie: Uważam, że jestem osobą przyjazną. Wiem na czym polega współpraca, i nie mam problemów z poprawną komunikacją między mną a innymi graczami.

Dlaczego akurat nasz serwer: Dlaczego? Odpowiedź jest prosta. Chyba każdy, kto interesuje się Minecraftem ogląda Kwadratową Masakre. I tak samo każdy z nas chciałby zagrać na takim serwerze. Ty/Wy dzięki stworzeniu takiego serwera dajecie nam choćby namiastkę tego, co oznaczaczałoby granie na Kwadratowej Masakrze.

Czy będziesz nagrywał filmy na yt z tego serwera?: Nie mam do tego sprzętu !

Coś o sobie: Uważam, że jestem osobą przyjazną. Wiem na czym polega współpraca, i nie mam problemów z poprawną komunikacją między mną a innymi graczami.

Dlaczego akurat nasz serwer: Dlaczego? Odpowiedź jest prosta. Chyba każdy, kto interesuje się Minecraftem ogląda Kwadratową Masakre. I tak samo każdy z nas chciałby zagrać na takim serwerze. Ty/Wy dzięki stworzeniu takiego serwera dajecie nam choćby namiastkę tego, co oznaczaczałoby granie na Kwadratowej Masakrze.

Opublikowano

Fajnie masz kolego. Nie umiesz opisać siebie swoimi słowami. Gratulacje, post zerżnięty z mojego podania. zmienione tylko wiek nick i imie.

Opublikowano

Fajnie masz kolego. Nie umiesz opisać siebie swoimi słowami. Gratulacje, post zerżnięty z mojego podania. zmienione tylko wiek nick i imie.

No i Co będziesz mnie za to bił itd czy co no sory że od ciebie przepisałem ale nie miałem pomysłu jak napisać !
Opublikowano

Imię: Krystian

Nick Minecraft: TheProfesorPL (Orginał)

Coś o sobie: Lubię czasami pograć w Minecraft, Interesuję się informatyką i YouTub'em. :)

Dlaczego akurat nasz serwer: Ponieważ Chciałbym zobaczyć jak się gra w Minecraft'a w gronie spoko ludzi. :)

Czy będziesz nagrywał filmy na yt z tego serwera?: Możliwe. :) (Mój kanał: profesor291).

Opublikowano

Imię: Kuba

Nick Minecraft: Tokit

Coś o sobie: Normalny człowiek, który ma ochotę zagrać na takim serwerze.

Dlaczego akurat nasz serwer: Dlatego, ze chciałbym zagrać na takim serwerze, na którym jeszcze nie grałem.

Czy będziesz nagrywał filmy na yt z tego serwera?: Sprzęt nie pozwala mi na nagrywanie filmów z minecrafta.

Opublikowano

No i Co będziesz mnie za to bił itd czy co no sory że od ciebie przepisałem ale nie miałem pomysłu jak napisać !

Nie mam takiego zamiaru. Dla mnie to nie istotne, ale skoro gram na tym serwerze, to także o niego dbam. A ty takim zachowaniem jak skopiowanie z lenistwa czy innego chorego powodu podania na serwer, w 100% przekonujesz mnie, że nie należy Ci sie miejsce na tym serwerze. Mam nadzieję, że administrator także weźmie to pod uwagę.

Opublikowano

Imię: Daniel

Nick Minecraft: RoyMaster

TS3 (tak/nie): Nie ale mogę pobrać

Coś o sobie: Nie chce mi się pisać

Dlaczego akurat nasz serwer: Bo nie ma co robić

Czy będziesz nagrywał filmy na yt z tego serwera?: Nie

Opublikowano

Imię: Krzysiek

Nick Minecraft: Exodeux

TS3 (tak/nie): Nie, ale mogę ściągnąć.

Coś o sobie: Prowadzę swój kanał w serwisie YouTube, w owej chwili mam 252 widzów... Ogólnie lubię sobie pograć w Minecrafta, porysować coś na kartce papieru czy też zjeść batona.

Dlaczego akurat nasz serwer: Chciałbym sobie pograć na serwerze typu Kwadratowa masakra oraz prowadzić serię z w/w serwera.

Czy będziesz nagrywał filmy na yt z tego serwera?: Jasne!

10 postów

(...)

250 postów

500 postów

1000 postów! - SPAMER!

:D

Opublikowano

Imię: Tomek

Nick Minecraft: Grzybeek

Coś o sobie: Mam 14 lat, jestem z Gdańska, jestem miłą osobą

Dlaczego akurat nasz serwer: Bo nie mam gdzie grać, i lubie serwery tego typu

Czy będziesz nagrywał filmy na yt z tego serwera?: nie

site_logo.png

ZAPRASZAM NA CREEPSHAFT !

Opublikowano

Imię: Kuba

Nick Minecraft: Matiz215

TS3 (tak/nie):tak

Coś o sobie: lubie Parkoury Escape i Skyblock

Dlaczego akurat nasz serwer:Ponieważ poszukuje właśnie takiego serwera

Czy będziesz nagrywał filmy na yt z tego serwera?: Nie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...