Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polscy gracze na EUW.

PrinceJinno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przywoływacze,

Ponieważ liczba języków, w jakich dostępna jest gra League of Legends, ciągle rośnie, tak samo coraz więcej jest komplikacji związane z zapewnianiem wam jak najlepszych usług w tych językach.

Z tego powodu, od teraz, dalsza obsługa polskiej społeczności będzie możliwa tylko na platformie Północno-Wschodniej.

Chcemy poinformować graczy z Polski o tej zmianie, którą wprowadzamy, aby zagwarantować im usługi najwyższej jakości.

Od 21 września będziemy usuwać opcję płatności walutą PLN ze sklepu przypisanego do serwera EU Zachód. PLN będzie nadal walutą obsługiwaną na platformie Północno-Wschodniej, wraz z w pełni przetłumaczonym klientem gry, forami i wsparciem gracza. Dla polskich graczy korzystających z platformy EUZ będziemy również oferować możliwość .darmowego przeniesienia się na platformę Północno-Wschodnią.

Nie jest naszym celem zmuszenie któregokolwiek z graczy do korzystania z konkretnej platformy, możliwość korzystania z platformy EUZ nadal istnieje. Jednakże, chcemy mieć absolutną pewność, że zapewniamy naszej polskiej społeczności usługi najwyższej jakości. Takie, jakie gwarantujemy na platformie Północno-Wschodniej.

Zamiast automatycznie przenosić graczy, wszyscy polscy przywoływacze aktywni przez ostatnie 6 miesięcy otrzymają darmową opcję przeniesienia, którą mogą odebrać w sklepie. W jej ramach oferujemyjednorazowe, darmowe przeniesienie na platformę Północno-Wschodnią.

Źródło:http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/polscy-gracze-na-euz

1324905338-U324332.png

Sygnatura by Eucalyptus

Opublikowano

Co do tego mam mieszane uczucia.

To że dadzą free przeniesienie się jest dobre, ale usuną walutę pl, co niektórych nie ucieszy. Szczerze mówiąc myślę, że dość nie wiele osób przejdzie na easta. Ci którzy na prawdę chcą grać na wescie to na nim zostaną.

Opublikowano

Hah, wczoraj kumpel przeniósł konto, bo chieliśmy razem grać, a tu za free będzie. Ale się wkurzy.

Co do tematu, dla mnie lipa troche, bo wole westa.

Opublikowano

A kiedy będe mógł się przenieść?

Od 21 września będziemy usuwać opcję płatności walutą PLN ze sklepu przypisanego do serwera EU Zachód. PLN będzie nadal walutą obsługiwaną na platformie Północno-Wschodniej, wraz z w pełni przetłumaczonym klientem gry, forami i wsparciem gracza. Dla polskich graczy korzystających z platformy EUZ będziemy również oferować możliwość .darmowego przeniesienia się na platformę Północno-Wschodnią.

Od 21 września, ale tylko jeżeli konto tam na EUZ masz od 6 miesięcy.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Brak RP na West .... pojebało Riot do końca!

Ale wiecie czemu? przez CIEBIE przez MNIE przez WAS WSZYSTKICH

Oni to robią bo był za duży płacz na "POLACZKUFF" i teraz po prostu chcą nas WYPIERDOLIĆ z serwera .... gratuluję mój narodzie .

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

zje.... narodzie bedziecie mogli dalej kupywac rp na wescie tylko ze to bedzie wychodzilo troche wiecej kasy niz wczesniej euro stoi teraz 4.06 zl wiec wybieracie opcje np psc i chcecie kupic rp za 5 euro to placicie 20.30 zloty + jakies koszty przez to ze placicie inna waluta! takze nie pisac ze nie bedzie mozna kupywac rp!

Opublikowano

Nach szkoda wielka szkoda ,że chcą nas wykrzyć.

Ja wolę tam grać nie po to przeniosłem się z EUNE.

Akurat mnie osobiście nie zależy na RP ,bo i tak już mam wszystkich champów i skiny co mi się podobają.

... mają wąty do mojej sygnatury

-.-

Opublikowano

NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Oni to robią bo był za duży płacz na "POLACZKUFF" i teraz po prostu chcą nas WYPIERDOLIĆ z serwera .... gratuluję mój narodzie .

Gratuluje, otrzymałeś nagrodę dla największego idioty na MPC -,- Nie wiem czy wiesz ale aktualnie to ty płaczesz, i jak już to TY należysz do tych "polaczkuf". Powiem ci że szkoda mi takich ludzi, najłatwiej będzie zrzucić winę na rodaków...

@Topic Fajnie że będzie free transfer na EUNE, a z tym PLN - to nie wiem co o tym myśleć. Wydaje mi się że to będzie w miarę dobra opcja - w końcu my powinniśmy grać na EUNE, a że ktoś z polaków gra na Weście, jego problem. Dla nas jest przeznaczone EUNE, a że komuś wydaje się że na EUW jest mniej "polaczkuff" i tylko dlatego się tam przeniósł - jak już mówiłem, jego problem.

Game Over

Opublikowano

Coś w tym jest.

Ja akurat przenosiłem się na euw od razu po rozdzieleniu serwerów, nikt nie mówił, że tam lepiej czy gorzej.

btw. Umiem aktywować psc na NA, więc euw co za problem...

Opublikowano

Jo Polaczku,

Dla twojej informacji, masz jeszcze przelew, a z tam z waluta problemu nie ma. Ojej, sorry. Zapomnialem, masz przeciez 10lat i musisz latac po kryjomu po psc, bo rodzice za nic kasy na gre free2play nie wydadza -_-

Pozdrawiam i milej gry bez rp, placzacy Polaczku

Opublikowano

troche glupi pomysl. potem bedzie "ahri buy rod of ages" (przyklad) a polaczek krwa co to znaczy po polsku? (tak mialo miejsce na east :D) moim zdaniem niepotrzebny zabieg;

Opublikowano

Lol. Gram na west od poczatku po angielsku i jakos wiem co jaki item robi /znaczy. Nie wiem jeszcze po co oni usuwaja pln skoro powinni miec na to wyjebane a i moze nawet straca bo mniej polakow kupi rp jak bedzie trudniej dostepne.

18706.png

34469.jpg

34152.jpg

33870.gif

34500.png

mpccopy.jpg

Opublikowano

żal mi ludzi którzy wyzwali mnie od 10 letnich dzieci podpierdalającym rodzicom kase... nigdy w życiu nie zajebałem rodzicom pieniędzy i założę sie że mam więcej na karku niż wy wszyscy...

Tak , przyznam że nie przeczytałem opcji przelewu i żałuje ale z podpierdalaniem rodzicom kasy to kurwa przesadziliście jebane polaczki...

I Whiteboy czy ty jesteś kurwa ślepy? chyba to jest JASNE że riot to zrobił bo chce wypierdolić polaków z West... wystarczy wejść na forum westa i masz miliardy tematów o tym jak polacy psują rozgrywki ...

a teraz zastanów się ile TY walk zjebałeś? ah ... sporo co? i założe sie że tyle co każdy polaczek i dlatego chcą aby polaczki grali z polaczkami na East a wtedy na East zrobi sie taki burdel że szok.

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Na weście grają takie same zwierzęta jak na east, a tam mam paru kumpli więc bd wracał z tego gówna.

Schemat prosty:

EU West:

a)początki-dobry z powodu małej ilości polaków

b)aktualnie-do dupy z powodu dużej ilości polaków

EU Nordic:

a)początki-lipa od początku

b)aktualnie-zmniejsza się ilość polaków i wszystko idzie ku dobremu

WSZĘDZIE GRAJĄ NOOBY, TO NIEUCHRONNE.

DZIECI Z MPC PŁACZĄ, ŻE Z NOOBAMI GRAJĄ A SAMI SĄ JEBANYMI NOOBAMI I ZWIERZĘTAMI!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...