Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polscy gracze na EUW.

PrinceJinno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

żal mi ludzi którzy wyzwali mnie od 10 letnich dzieci podpierdalającym rodzicom kase... nigdy w życiu nie zajebałem rodzicom pieniędzy i założę sie że mam więcej na karku niż wy wszyscy...

Tak , przyznam że nie przeczytałem opcji przelewu i żałuje ale z podpierdalaniem rodzicom kasy to kurwa przesadziliście jebane polaczki...

I Whiteboy czy ty jesteś kurwa ślepy? chyba to jest JASNE że riot to zrobił bo chce wypierdolić polaków z West... wystarczy wejść na forum westa i masz miliardy tematów o tym jak polacy psują rozgrywki ...

a teraz zastanów się ile TY walk zjebałeś? ah ... sporo co? i założe sie że tyle co każdy polaczek i dlatego chcą aby polaczki grali z polaczkami na East a wtedy na East zrobi sie taki burdel że szok.

Nje tyle chodzilo mi o obrazenie Ciebie, ile o Twoje zachowanie. Mowisz o "placzacych pilaczkach", a sam plakales w tamtym poscie.

@up

Opcja darmowego przeniesienia zostala usunieta w maju/czerwcu

Opublikowano

Dziwne, że ja już około 10dni temu miałem przeniesienie za free, z którego skorzystałem.

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

Haha, a ja nie przejdę, dalej wam będę truł życie i trollował :>

Cóż temat wywołuje mieszane uczucia. Sam nie kupuję RP, więc nie będę płakał o usunięcie PLN ze sklepu. Też mi się wydaje, że niewiele osób skorzysta, ale może Ci co mają kolegów na EUNE.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Po ch*ja dajecie to na MPC?

Przecież jak włączasz gre to wywala ci duże napisi z taką informacją.

Niepotrzebny ten temat.

deaxy_syg01.png

Dałbym jeszcze UserBara ale max 1 obrazek :x

Opublikowano

dobra, przeczytałem to i myślę ,myślę ale nadal nie wiem co to da oprócz tego ,że dzieci wywalające kase na skiny będą płacić w Euro co minimalnie zmniejsza postać rzeczy. Nie rozumiem co ma to dać. I na jaki serwer "mają" iść wszyscy Polacy?

Opublikowano

żal mi ludzi którzy wyzwali mnie od 10 letnich dzieci podpierdalającym rodzicom kase... nigdy w życiu nie zajebałem rodzicom pieniędzy i założę sie że mam więcej na karku niż wy wszyscy...

Tak , przyznam że nie przeczytałem opcji przelewu i żałuje ale z podpierdalaniem rodzicom kasy to kurwa przesadziliście jebane polaczki...

I Whiteboy czy ty jesteś kurwa ślepy? chyba to jest JASNE że riot to zrobił bo chce wypierdolić polaków z West... wystarczy wejść na forum westa i masz miliardy tematów o tym jak polacy psują rozgrywki ...

a teraz zastanów się ile TY walk zjebałeś? ah ... sporo co? i założe sie że tyle co każdy polaczek i dlatego chcą aby polaczki grali z polaczkami na East a wtedy na East zrobi sie taki burdel że szok.

Co do tematu wkurwiasz ludzi , nikt się nie chwali karkiem kasą i chuj wie czym . To że nas wypierdalają to wina Polskiów Trolów na weście , zresztą masz opcje przelewu i jak poprzednicy mówili zapłacisz o ciut więcej chyba że szkoda ci tych jebanych 30 groszy -.- , nie rozumiem ludzi którzy tu się spinają , nie wiem po co chcesz sobie w ten sposób ulżyć czy kurwa co ?

Jak taki kark masz to idź na siłownie i tam się wyżyj . A nie wkurwiasz normalnych ludzi .

Opublikowano

Darmowe przeniesienie będzie dla wszystkich Polaków z EU West, którzy przez ostatnie 6 miesięcy byli aktywni w grze, a nie grali przez ostatnie 6 miesięcy.

RWRuaWtfX19ldXdfX18xMDhfX19OVUxMX19fM19fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX182X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...