Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Reinor.pl

Nokoz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Er

Mamy 18... Dalej off... Jakieś nowe info?

Erontron nie umie ogarnąć i serwer raczej tak pozostanie :D

Przerwa miała być do 18 ale jak widać potrwa dłuuuuużej :P

A ja nie mogę zarejestrować konta i pograć :(

Opublikowano

Er

Erontron nie umie ogarnąć i serwer raczej tak pozostanie :D

Przerwa miała być do 18 ale jak widać potrwa dłuuuuużej :P

A ja nie mogę zarejestrować konta i pograć :(

Weź już ogarnij odeszłaś z teamu spoko ale nie musisz teraz obrzucać błotem admina

No konserwacje sie spóźnia zobaczymy ale myśle że na minutach ruszy

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Mnie osobiście obchodzi dlaczego te prace są prowadzone w godzinach 15-20. Przecież większość Graczy ma wtedy najwięcej czasu na grę. Nikt normalny przecież nie gra przez cała noc lub wcześnie rano, bo większość albo pracuje lub uczy się. Datego też moja prośba, prowadźcie te prace ,wtedy gdy jest najmnniej gracy na serwerze thx:)

Opublikowano

Co dzien to samo , nie chodzi czy padnie serwer czy nie , jak tak ma byc codziennie to ja pierdole , wypne dupe i poszukam cos innego, to irytujace już , jeszcze ten dopisek 50% wieksze raty , kurwa mac zrob to raz a porządnie bo "my" nie chcemy twoich 50% rat'ow do konca dnia tylko grac,, poza tym kto bedzie siedział do 24 bo ktoś zwiekszył raty . nieliczni , czyli jak ma być jakies wynagrodzenie to w formie naprawienia tego całego bajzlu , dałem "My" w cudzysłowiu dlatego iż myślę ze wiekszość sie zgodzi iż woli spokojnie grać bez przerw , bojąc sie przy zmianie Ch ze już nie zalogujemy sie...

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Popieram Przedmówcę. Niech będzie stabilnie, robi się irytująco, a wszystko ma swoje granice. Wierzę w Team powodzenia.:)

Opublikowano

Popieram Przedmówcę. Niech będzie stabilnie, robi się irytująco, a wszystko ma swoje granice. Wierzę w Team powodzenia. :)

Sorry, ale tutaj tak nie będzie.

Dlatego że adminem jest erontron który nic nie potrafi lub płaci komuś żeby mu coś zrobił :P

Jego serwery "były" i są niestabilne.

Opublikowano

Zaraz będzie 2 godziny poślizgu... Żadnej informacji... Chyba Nam coś się należy... Jakieś wyjaśnienia?

Opublikowano

ja sie przenioslem na imetin, szkoda tylko, że straciłem aż albo tylko 3 dni na wbicie 98lvla. Najbardziej mi szkoda 25zl wydanych na is z zamyslem wsparcia serwera. Wydaje mi się, że liczba ludzi przerosła oczekiwania i serwer nie wytrzymał, ewentualnie skończył sie limit danych. Jeśli nie zainwestuje w porządny serwer to nadal będzie lipa... może wrócę za miesiąc jak sie sytuacja bardziej rozwinie.

Opublikowano

Ktoś z Teamu może przegląda ten temat? Proszę o jakieś konkretne i rzeczowe informacje thx.

Opublikowano

na stronie powinna być aktualizacja co teraz się dzieje, tym bardziej, że ludzie wydają na gre realną kase a jak widać admin nie ma dla niej poszanowania.

Opublikowano

Przerwa miała być od ok .18,najwidoczniej mieli jakieś opóźnienia,coś jeszcze musieli poprawić.

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

Kago masz racje, też zainwestowałem w swoje konto, chodzi mi o bonusy premium. A teraz zero informacji... Szkoda

Logowanie on:) obaczymy jak na długo:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...