Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rooney: Messi jest lepszy od Ronaldo

Impression.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no własnie więc nie wiem po co ta spina cała, 1. bedzie Barca to oni w tym sezonie sa lepsi, 1. bedzie Real to oni... a jak Valencia albo Malaga bedzie? Nooo o tym nie pomyslelismy:D

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Messi:

• Zwinność
  • Prędkość
  • Gra głową (nie ma złej to stereotyp :) )
  • siła strzału
  • technika
  • koledzy z drużyny (asysty xaviego i iniesty)

Btw. Ronaldo nie może poradzić sobie z jednym puyolem a messi wyminie całą obronę realu :)

- Mesi nie jest wyszkolony technicznie ?

- Mimo, ze jest mały to nie raz strzelał bramki z główki

- Wolne ? Przykład w ostatnim meczu Barcy z Realem mówi za siebie

- Myślisz, że jak ronaldo sobie jebnie kaloryferek to jest silny

W 100% zgadzam się z tymi panami.

Zapamiętajcie: Messi>Ronaldo :)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

UP@ A co messi nie strzela precyzyjnie ? To nie wiem jak strzelił 70+ w poprzednim sezonie ;O Szybkość ? Messi potrafi tak przyśpieszyć ,że obrońców pozostawia w tyle i jako JEDYNY na świecie potrafi w pełnym biegu(sprincie etc.) zmienić kierunek biegu o 180 stopni nie tracąc strasznie na prędkości. Technika gry ? Strzela do upadłego jak w meczu z MC ? Barcelona akurat ma technikę wymiaty podań ,a nie walenia 151521 razy ,może za którymś razem Ronaldo trafi.

Opublikowano

Pierdolcie sobie co chcecie, Ronaldo = ciężka praca

Messi = talent.

ciekawe czemu messi nie błyszczy tak w reprezentacji

Jebłem, Messi co mecz w reprezentacji przyczynia się do zwycięstwa.

Opublikowano

Cristiano, bo w Argentynie grają wszystkimi zawodnikami - szkoda, że pewnie nie widziałeś żadnego meczu Argentyny. W Portugalii wszystko idzie na Ronaldo, przez co inni są w cieniu.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Cristiano, bo w Argentynie grają wszystkimi zawodnikami - szkoda, że pewnie nie widziałeś żadnego meczu Argentyny. W Portugalii wszystko idzie na Ronaldo, przez co inni są w cieniu.

True story, polać mu - wszystko wyjaśnił.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Po prostu w Argentynie prawie cały skład jest na równym poziomie(Wysokim). A w Portugalii nie ma takich gwiazd jak Tevez/Aguero/Higuain/Di Maria/Pastore itp :)

CR7 i LM10 nie porównuję :)

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Poprostu fani realu nie moga sie pogodzic ,ze to wlasnie Messi jest lepszy od Cristiano i tyle na temat.

A kibice Barcy że Ronaldo jest lepszy od Messiego.

Tak gadać to każdy może. Żadne konkrety.

1351788161-U286260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...