Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rooney: Messi jest lepszy od Ronaldo

Impression.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up

Dobra ;D Ostatnie już...

Siła jest prawie identyczna, że jest niski nie znaczy, iż nie może petardy zajebać.

Gdzie zajebał petardę?

Messi miał pełno strzałów z 16-25 metra, gdzie schodził na lewą stronę i z całej siły, precyzyjnym strzałem w lewe okienko dawał Barcie gole.

Ludzie na messiego grają stoi taki karakan pod bramką i czeka na okazje.

Iniesta to jest człowiek który myśli najlepszy taktyk

Gówno się znasz, nie oglądałeś żadnego meczu Barcelony. Messi cofa się nawet na swoją połowę by rozgrywać piłkę. A Ronaldo? Ronaldo stoi na 30-40 metrze od bramki rywala i czeka aż mu podadzą.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę, wolny Messiego w ostatnim clasico

Oprócz wolnych. I podaj mi z 35 metrów :) Z gry. Wolne to można.

Messi miał pełno strzałów z 16-25 metra, gdzie schodził na lewą stronę i z całej siły, precyzyjnym strzałem w lewe okienko dawał Barcie gole.

No ale mi chodzi o strzały z 35 metrów+

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Co do Ronaldo masz rację UP. Nie ten Up. -.-

My nie rozmawiamy tutaj o Inieście czy Xavim. Każdy wie, że to są gwiazdy barcy. Ale bez Messiego, Xaviego, Iniesty. Barca będzie Barcą. Dzięki Tello, Sanchez, Cuenca, Pique, Puyol . I reszta profesjonalnych młodzików. (Nie mówie o puyolu czy pique :D)

@Up. Dojebałeś po bandzie weź wyjdź .

Opublikowano

Tak zgodzę się Ronaldo ma silniejszy strzał. Lecz on biję aby kopnąć mocno, A Messi? Precyzyjnie, Technicznie. I nie są łatwe do odebrania. Messi myśli na murawie na pewno więcej niż Ronaldo to widać. :]

1353164337-U602429.jpg

Proszę o zrzucenie trochę % :]

Opublikowano

Chealsea za to pokazuje klase. 1 LM w karierze. Drogba odszedł to już kibiców nie będzie ;x

To temat o Chelsea? Nie, wyjdź. Nie wracaj.

Tak zgodzę się Ronaldo ma silniejszy strzał. Lecz on biję aby kopnąć mocno, A Messi? Precyzyjnie, Technicznie. I nie są łatwe do odebrania. Messi myśli na murawie na pewno więcej niż Ronaldo to widać. :]

Jakby Ronaldo nie strzelał Precyzyjnie, Technicznie to połowy bramek by nie miał.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Barca bez Messiego,Xaviego,Iniesty,Pique,Puyol,Mascherano będzie sobą?Coś ci sie chyba pokręciło w tej główce... messi byłby nikim gdyby nie ci co mu podają. Niech idzie do jakiejś Aston Villi i pokaże klasę jak w reprezentacji <haha>

darius__league_of_legend__signature_by_deinyght-d5sd11x.jpg

Opublikowano

Barca bez Messiego,Xaviego,Iniesty,Pique,Puyol,Mascherano będzie sobą?Coś ci sie chyba pokręciło w tej główce... messi byłby nikim gdyby nie ci co mu podają. Niech idzie do jakiejś Aston Villi i pokaże klasę jak w reprezentacji <haha>

Mało meczy oglądasz.

Mimo iż kibicuję Realowi, to uważam że Messi dobrze gra bez Iniesty i Xaviego. Dużo goli sam sobie wypracowuję :)

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Czyli usuwasz wszystkich z Barcy pojebańcu i kto ma grać trener ?

Btw. Zobacz jak gra Sanchez, Tello, Cuenca. I mogę ci wymieniać dalej młodzików, którzy w przyszłości będą tacy jak Xavi, Messi, Iniesta, Ronaldo.

Opublikowano

Czyli usuwasz wszystkich z Barcy pojebańcu i kto ma grać trener ?

Btw. Zobacz jak gra Sanchez, Tello, Cuenca. I mogę ci wymieniać dalej młodzików, którzy w przyszłości będą tacy jak Xavi, Messi, Iniesta, Ronaldo.

Usunąłbym Sancheza, on już dobrze gra :)

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Jako bezstronny kibic mówię wam że Messi lepszy o niebo i ziemie BOOO:

-Technicznie lepszy od Ronaldo pod tym wzgledem że nie bawi sie tak jak on

-Skromny na boisku przez co nie odpierdala żadnej maniany na nim jak to ronaldzio

-Razem z Xavim i Iniesta rozpierdalaja kazdego

-Lepszy klub

-Wychowanek nigdy nie słychać że robi problemy ani nic

-Jak na swój wzrost dobrze gra głową

-Nie ma z nim problemów

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Jako bezstronny kibic mówię wam że Messi lepszy o niebo i ziemie BOOO:

-Technicznie lepszy od Ronaldo pod tym wzgledem że nie bawi sie tak jak on

-Skromny na boisku przez co nie odpierdala żadnej maniany na nim jak to ronaldzio

-Razem z Xavim i Iniesta rozpierdalaja kazdego

-Lepszy klub

-Wychowanek nigdy nie słychać że robi problemy ani nic

-Jak na swój wzrost dobrze gra głową

-Nie ma z nim problemów

Właśnie ! Razem z Xavim itp. A samemu już trochę gorzej.

Lepszy klub? To czemu nie wygrał ligi?

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Czy musi wygrywać ligę? Ja nie lubię oby dwóch klubów, ale teraz to co obserwuję, to barca gniecie Real .

Barca 12 Pkt, Real 4.

Pewnie zaraz dostanę hejta od fanbojów Realu.

9368_gold.png

Opublikowano

UP2@ Napisz mi proszę i lat z rzędu Barcelona wygrywała ligę ,a i tak pisaliście (kibice Realu) ,że królewscy są lepsi ... Bezsens. To już się robi jakaś kara że gra Xavi i Iniesta... To po chuj gra Ozil , Di Maria ? Też pomaga Ronaldo i asystują. Sranie w banie ,szukanie dziury w całym.

Opublikowano

A czemu wy nie wygraliście ;x ? 2011/2012 liga nasza. I przypominam o tabeli ligowej ;x

Opublikowano

UP2@ Napisz mi proszę i lat z rzędu Barcelona wygrywała ligę ,a i tak pisaliście (kibice Realu) ,że królewscy są lepsi ... Bezsens. To już się robi jakaś kara że gra Xavi i Iniesta... To po chuj gra Ozil , Di Maria ? Też pomaga Ronaldo i asystują. Sranie w banie ,szukanie dziury w całym.

Ja nie szukam dziury, ale adix(?) piszę że ma Xaviego i Inieste.

Poza tym jeśli mi tu wylatujesz z serią Barcy, to looknij na wiki serie Realu :)

Czy musi wygrywać ligę? Ja nie lubię oby dwóch klubów, ale teraz to co obserwuję, to barca gniecie Real .

Barca 12 Pkt, Real 4.

Pewnie zaraz dostanę hejta od fanbojów Realu.

W ostatnich bezpośrednich meczach to Real jest lepszy :) Więc gniecie tylko w tabeli Omku ;)

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Proszę :

Mecz wyjazdowy Barca-Real : 3 :1

Potem wy jedziecie do nas : 1:2

Potem my u was 1:2

Wy u nas 3:2

Nasza ilość bramek : 8

Wasza ilość : 7

I co masz jeszcze do powiedzenia o ostatnich meczach ?

Opublikowano

Chodzi mi o ostatnie 3 mecze, a nie w przeciągu paru(?) at.

Poza tym skończ u nas/was itp.

Jestem Kibicem Chelsea, dopiero potem Real. Real mniej mnie interesuję.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

eee tam dobrze wiemy że Barcelona ma lepszy skład lepiej gra i ogolem jest teraz na topie.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Ja nie szukam dziury, ale adix(?) piszę że ma Xaviego i Inieste.

Poza tym jeśli mi tu wylatujesz z serią Barcy, to looknij na wiki serie Realu :)

W ostatnich bezpośrednich meczach to Real jest lepszy :) Więc gniecie tylko w tabeli Omku ;)

16kkz.jpg

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

eee tam dobrze wiemy że Barcelona ma lepszy skład lepiej gra i ogolem jest teraz na topie.

To twoje zdanie, masz prawo do niego. Ja je akceptuję, ale moim zdaniem to Real jest lepszy. Zresztą zobaczymy na koniec sezonu kto wygra :)

1351788161-U286260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...