Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NuclearSun pyta... NuclearSun prosi..

NuclearSun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim sprawa jest prosta pograłbym w silka tyle że nie chce mi się ściągać wszystkich serwerów po kolei i sprawdzać co i jak. Dlatego pytam się czy ktoś gra teraz na dobrze ogarniętym pirvku? I chciałby przyjąć mnie do guild żebym sobie pograł od razu z ziomkami? PW albo 42153590

Opublikowano

Ja ostatnio gram na Extreme Silkroad R - bardzo ogarnięty server, codziennie eventy, łatwo można wygrać silki, vote4silk oczywiscie, i za czas spedzony w grze także silki^^. Jako takiej polskiej gildii nie ma, ale jest wiele internacionalnych, w których można sie dogadać i poznać Polaków. Jak dla mnie najlepszy serwer prywatny na te chwile.

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Rekrut
Opublikowano

Polecam Ci Myth (mythonline.eu). Jak narazie mało osób gra ale to kwestia chwili jak się ludzie zlecą bo będą mieli 2 miasto (Baghdad i okolice).

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

PlaySro Osiris Rusza w niedziele

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

Myth online jest w posiadaniu naprawde ogarnietych GM'ow ale gracze nie potrafia tego docenic widocznie.

Ja tez w sumie polecam Ci playSRO Osiris. Mysle ze moze tam sie nam dobrze zgrac i stworzyc jakas gildie ktora moglaby sie liczyc na serwerze.

Opublikowano

Bo polacy dali se siana gdyz jest to praktycznie turecki server, gm turek, 80% graczy turki. Nie zebym byl rasista ale to sa fakty, mi to nie rpzeszkadzalo ale jak na pvp nie bylo osoby ktora mowi po angielsku to mi sie znudzilo.

Opublikowano

Co z tego że turecki? Jak by zebrało się te 50 ludzi chociaż na jedną guild można było by coś podziałać. To tak właściwie gdzie dużo polaków gra?

Opublikowano

Creddy ale nie żaden Loki czy Avanger tylko Creddy PVP

http://www.mpcforum.pl/topic/558049-creddy-online-pvp/

To co jest na pierwszej stronie jest nie aktualnione, serwer jest na prawdę dobry, Cap 110, exp bardzo duży, ale to tylko dla osób co lubię długo grać w na serwie i co nie odpuszczają bo się znudziły, tu się pimpuje seta i broń i idzię sie na wary itp.

Jak będziesz chciał dołączyć to zapraszam serdecznie, pisz do mnie na Priv, załatwię ci taxi i kasę na dobry start ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...