Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Play vs. Orange vs. T-mobile

ominges

Play vs. Orange vs. T-mobile  

148 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co wolisz?

• Play
      58
    • Orange
      46
    • T-mobile
      28
    • Plus
      16

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od roku mam Play i na 100% nie zmienię sieci. Darmowe sms po doładowaniach. Tanio.

Kezzas_eune_99_5_nozg.png

"Zbuduj ze mną lepszą przyszłość"

Opublikowano

Internet rozmawiam przez gg ponieważ jest za darmo a na skype rozmawiam z ludźmi niestety muszę płacić bo mam tam abonament i płace troszkę pieniążków ale mama mi dokłada i tata też.

Kiedyś może sobie kupie telefon stacjonarny na początek ale to tylko na wycieczki do kina ,a potem bede bardziej na topie i kupie sobie telefon komórkowy z mp3 i aparatem taki do 50 zł nie chce zbankrutować i chyba sobie kupie karte do 5 zł i bede rozmawiał z ludźmi bedzie mi po prostu łatwiej się komunikować .

Prawdopodobnie bede patrzł na tą ankiete bo jest udoskonalona i profesjonalna bo ludzie tutaj głosują i są ludźmi a nie botami

pozdrawiam

/zakaz handlu

Opublikowano

T-mobile. Wcześniej miałem Orange, ale strasznie naciągali, mnóstwo wiadomości, reklam, syfu. W T-mobile tego nie ma. Play ma od dłuższego znajomy, też podobno jest ok, ale z tego co mówił zdarza mu się że dziwnie przerywa rozmowę czy jest słaby zasięg tam gdzie nie ma normalnie prawa taki być. Plusa znam tylko ze strony internetu, i oceniam przeciętnie.

sygnatura2.png

Opublikowano

Tylko PLUS :D

A i temat do zamknięcia bo znów bd wielki spam -.-

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Play zmiażdżył wszystkie sieci, rozpierdolił je od razu na wejściu

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Orange. T-mobile to najgrosza siec !!! Pomimo ze bylem podloczony pod WI-Fi i serfowalem po necie , to gdy chcialem zadzwonic do kumpla mialem zamalo kasy , sprawdzam stan konta a tu -52 zlote. Pozdro...albo ten internet , jezeli nie wyloczysz przed czasem ( 1 miesiac) to samo Ci wykupuje odrazu i zzera kase , gdy ja chcialem wyloczyc to mialem - Usluga tymczasowo niedostepna -.- ..omg

Opublikowano

Play.

Wszystko bardzo tanio, są oferty na darmowe sms'y, darmowy internet i chyba się skuszę kupić na darmowy net, bo jestem już o 2 lat w Play z tym samym numerem, a żadnych bonusów nie mam :)

Taka prawda, nie ma lepszej sieci, Orange to oszuści. W Orange kiedyś też byłem, ale po jakimś czasie wnerwiło mnie, że mam chyba miesiąc na odbieranie telefonów. No chamy, dziś to nawet za odbieranie telefonów to płacić musisz, w Play to takiego gówna i złodziejstwa nie ma.

Opublikowano

Zdecydowanie Play! Orange? Śmieszne po miesiącu nie można wykonywać połączeń, a po 3 miesiącach nie można ich odbierać.

W Play mamy ważność konta na rok :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...