Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Play vs. Orange vs. T-mobile

ominges

Play vs. Orange vs. T-mobile  

148 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co wolisz?

• Play
      58
    • Orange
      46
    • T-mobile
      28
    • Plus
      16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Orange jednak jest to tylko dobra sieć, jeśli masz abonament... Aktualnie karty z Orange używam tylko do internetu w telefonie, do smsów wydaje mi się, że najlepszy jest Play, ponieważ albo są smsy i dzwonienie za free do sieci, albo smsy do wszystkich sieci...

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Orange.

Ale tylko dla tego że znajomi mają do mnie darmowe minuty.

Tak bym poszedł do play bo mają dużo i często fajnych promocji.

Opublikowano

Play, a chodź by z tego względu iż załaduje 5zl np do orange lub innej sieci to będę mieć na 3 dni, po 3 dni muszę znowu kartę kupować. w PLAY mogę załadować za 5 zł i ważność konta mam rok :) już nie wspominam o niskich cenach itd

Opublikowano

Play.

Niestety większość znajomych ma telefon w Orange i strasznie drogie sms do Playa są, dlatego muszę mieć drugi z telefon z Orange ;P

Opublikowano

Połowa mówi,że Play,a najwięcej klientów ma Orange.Play może i ma te darmówki ale ja osobiście ich nie widzę.Jak by chodziło mi o internet to bym wybrał Areo2.Darmowy net na zawsze.W orange mam 18gr za min do wszystkich i 5 gr na smsy do wszystkich i 239zł na promocyjnym :D

Pomogłem lub podoba ci się mój pomysł/post/temat to daj like.To nic nie kosztuje,a może mi to pomuc

:D

Moje tutki:

Obecnie brak

Opublikowano

Od kilku lat jestem w Play i nie narzekam. Przystępne ceny telefonów w abonamencie, tanie rozmowy, dużo darmowych sms'ów. Dla ludzi z kartą jest dość dużo bonusów (np. teraz na Burn'ach [może na innych Coca Cola-podobnych rzeczach też] są doładowania). Jedyne do czego się mogę przyczepić, to zasięg. Nie wiem, czy to wina tego, że mieszkam na "zadupiu", ale 2-3 kreski?

7m9a.png

Opublikowano

Jestem w Orange już 6 rok i nie narzekam. Według mnie play to złodzieje. Czemu ? Moja siostra ma abonament w play i miesiąc w miesiąc do abonamentu dodają jakieś pakiety o których właściciel nawet nie wie.

simply.4557.gif

Opublikowano

play - po prostu kupujesz 2 startery do neta i darmo w sieci , jest tanio jak sporo znajomych jest w tej sieci , jezeli mamy znajomych w kilku sieciach , bralbym plusa

­

Opublikowano

T-mobile/play

Mam narazie fona/neta w t-mobile, ale nie jestem zadowolony i przejdę do play.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Play. Jestem w T-Mobile, mam umowę na 3 lata, kończy się w sierpniu następnego roku. Kiedy się skończy, mam wszystko w dupie i przechodzę do pleja.

Just kidding.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...