Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Play vs. Orange vs. T-mobile

ominges

Play vs. Orange vs. T-mobile  

148 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co wolisz?

• Play
      58
    • Orange
      46
    • T-mobile
      28
    • Plus
      16

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dopisz jeszcze Plusa ;).

Ja aktualnie jestem w T-Mobile, ale jak skończy mi się umowa, to na 100% przechodzę do Play ;).

Głos na Play.

Opublikowano

Play - tanio.

Orange to oszuści i naciągacze. Dużo młodzieży tam jest, bo jest pakiet 600 sms za 6zł. Niedługo mają je wycofać.

Miałem w orange umowę na 3 lata, a jaki telefon chcieli mi dać? Pierwszy z androidem.

Jak przeszedłem do play to na początek dali mi lepszy telefon niż dla "stałego klienta" w orange. Pewnie orange nawet nie wie co to znaczy.

Na pewno play.

pewdiepie fan :3

Opublikowano

Hm.. w play byłem od początku ukazania się ich sklepów. Niby tak tanio, wszystko ten teges extra. 6lat (bodajże) abonamentu (co 2 lata zmiana umowy) i teraz im dziekuję. Dają dodatkowe pakiety, których tylko połowe można wyłączyć, ja ostatnio musiałem płacić przez rok za pakiet 1GB 15zł chyba. Nie mozna było go wykasować/zmienić, ponieważ tak jest w umowie. Jeszcze inna sytuacja. Ich serwisy są takie denne, że nie będę komentować ;-)

Teraz jestem w orange. Oczywiście na abonament. Nie ma żadnych ''kokosów'', tylko prosta umowa i tam bodajże pare MB wliczonych w umowę ;) Już rok mam telefon i wszystko jest ''ok''.

Ja jestem neutralny. Zależy jak co komu odpowiada ;)

201581433273810245187.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...