Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dobrze grac Shaco?

WasserFull

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Jak kto uważa, ale według mnie Ptantheon to jest syf. 450 IP za niego bym nie dał.

deaxy_syg01.png

Dałbym jeszcze UserBara ale max 1 obrazek :x

Opublikowano

Najlepiej czekać aż przeciwnicy będą mieli low hp i wyskoczyć im zza ściany i mordować :)

Opublikowano

na jakiej linii? a zagraj nim sobie na midzie. ja grałem przeciwko veigarowi i mi bardzo dobrze szło

tylko był problem jak zestunował

- uzywasz q, idziesz za plecy

- stawiasz pacynek na pewnej odleglosci od wroga

- autoattack, e, pacynka fear bijesz bijesz...

@2up

pantheon nie jest syfem ani nie jest dobry wg mnie może nawet być

@edit

osobiście shaco pograłem i mi się znudził, ale czasami go pickuje do jungli jak trzeba. ogólnie to ja nie żałuje (serio on taki trudny do opanowania wg was?)

Opublikowano

na jakiej linii? a zagraj nim sobie na midzie. ja grałem przeciwko veigarowi i mi bardzo dobrze szło

tylko był problem jak zestunował

- uzywasz q, idziesz za plecy

- stawiasz pacynek na pewnej odleglosci od wroga

- autoattack, e, pacynka fear bijesz bijesz...

No, wystarczy, że Veigar rzuci stuna potem tylko dfg + ult i pewnie nie żyjesz. :)

Żeby dobrze grać Shaco - trzeba używać mózgu i tyle, musiałbyś nim zagrać ponad 200 gier, aby zrozumieć mechanikę gry tym champem. :)

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

@up czyli to ja jestem jakimś pojebańcem że na 3 meczu już wszystko ogarniałem?

Proszę bardzo, może Ci się tak wydawać, teoretycznie Shaco to najgorsza i najtrudniejsza do opanowania postać ze względu na słabe statystyki bazowe i nie posiada żadnego bursta.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

@up

Jak kto uważa, ale według mnie Ptantheon to jest syf. 450 IP za niego bym nie dał.

Hahaha pantheon jeden z lepszych junglerów w earlygame - na pewno lepszy od shaco ;) w lategame jest przydatny, świetny ult, insta stun, niezły dmg :) nadaje się na topa / mida jako kontra, więc nie rozumiem o co chodzi. Na pewno bardziej pasuje do mety niż gówniany shaco.

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...