Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Syndra kiedy, dobra?

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam jako ze ostatnio nie mam za bardzo czasu na gre wiec chcialbym dowiedziec sie kiedy syndra bedzie dostapna w grze.

Czy jest silna ? Chodzi mi o to czy bedzie tak jak z diana ze po pare tygodniach znefria ja

WItam jako ze ostatnio nie mam za bardzo czasu na gre wiec chcialbym dowiedziec sie kiedy syndra bedzie dostapna w grze.

Czy jest silna ? Chodzi mi o to czy bedzie tak jak z diana ze po pare tygodniach znefria ja

u1lc.png
Opublikowano

Będzie niedługo a jeżeli chcesz sprawdzić jaka jest to wypróbuj ją na PBE

No to jak nie masz czasu na gre to wpisz sobie w youtube : LoL Syndra Gameplay.

Opublikowano

syndra na 90 % będzie wprowadzona w Nocy od godziny 2:00-8:00 będzie przerwa i update w przyszłym tygodniu z środy na czwartek dowiesz się wcześniej będzie pewnie Patch z czy tam w połowie września i będzie wszystko opisane

Opublikowano

Całkiem mocna, fajne combo, nie pamiętam co miała bo jakiś czas temu już nią grałem, ale pewnie będzie nerf jak zwykle

Opublikowano

niezbyt mocna. baaaaaardzo mano zerna w early/ mid game. w mid game jest nawet silna ale w late game jest coraz gorzej. sillence / stun i odrazu po niej ;p

Opublikowano

dokładnie na poczatku przez 2 tygodnie będzie mega OP zwłaszcza że z ulti na 1 lvl u bodajże 300 dmg prawie sieka :D

Opublikowano

Syndra jest jak Orianna , jak ogarniesz to wykosisz wszystkich i wszystko

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

postac dobra , passyw nawet niezly wymuszajacy maksowanie odrazu skilli a nie na kompromis , q nawet sporo wali , nawet jakas farma jest , manozerna (q ma cooldown 4 s) , jak oriana ogarniesz jest moc , jej combo q e w r q

­

Opublikowano

Ludzie powiedzcie co to za nerf Diany ....

Skill Q na 5 lvl zabierał 260 bazowego a teraz zabiera 235 (chyba :D) bazowego i lekko zmniejszyli przelicznik AP ;)

A co do Syndry to się wydaje trudna i to bardzo

Bez_nazwy-3QA3Ls.png

By IndienPz

Opublikowano

Ludzie powiedzcie co to za nerf Diany ....

Skill Q na 5 lvl zabierał 260 bazowego a teraz zabiera 235 (chyba :D) bazowego i lekko zmniejszyli przelicznik AP ;)

A co do Syndry to się wydaje trudna i to bardzo

1 nerf, a pewnie będą kolejne, od razu nie mogą jej zbyt osłabić, bo nikt nie będzie nią grał.

@Temat: Na razie ludzie nie potrafią nią grać, grałem 2 rankedy z Syndra w przeciwnym teamie i 2 razy zepsuła grę swojemu teamowi.

Opublikowano

No widzisz tak jak mówiłem jest to postać trudna . Ale jej ulti wydaje mi sie niszczące all T.T

Bez_nazwy-3QA3Ls.png

By IndienPz

Opublikowano

Gralem dzisiaj z syndra pewnie first time bo nie dosc ze miala 1/9 to skladala fon :D ale z tego co widzialem na streamie syndra na combo pojechala half tanka wiec jest w chuj dobra ale wymaga duzego skilla wiec teraz jak wyszla duzo osob nia bedzie ssac bo jej nie ogarnie :)

Opublikowano

Najpierw to powinni znerfić Dariusa (ulti i nieco dmg) oraz.... Irelie.

Po co skoro Darius nie jest OP, a zgaduje, że to z Irelią to ten głupi, stary żart.

Syndra może i ma potencjał, ale i tak pewnie nie kupie.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Wedlug mnie nie jest w cale op. Przynajmniej zawsze jak gram vs Syndra biore Katarine i za kazdym razem ja siekam.

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

na normalach? jeden stun czy co innego i katarina ma po ulcie..

Q+E+W 3 serie takie kombo i podziekowali. :)

Jedyną postacią którą powinni znerfić to Xin Zhao...

Dla mnie irelia powinna dostac nerfa predzej ;p

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Irelie nerfili jak graves, i co jej maja znowu obnizyc ? true dmg? zabrac jej dasha?Pamietam byla kiedys moda na "better nerf irelia"

Co do syndry troche up jest ,to Q bardzo latwo unikac ,ulti jest stronk ale latwo uciec od niego,bardzo latwo unikac jej all skilli ,jest strasznie manazerna

Opublikowano

Irelia to chyba najbardziej nerfiona postać w tej grze, więc nie rozumiem... Jakby jej zmniejszyć true dmg, to by była gównem jak karma i evka stara.

Syndra fajnie wygląda, jest mocna (jak narazie), ale nie kupię jej, bo po co, skoro są lepsi :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Xin do nerfienia? kidding czy co? bez jaj, on jest w porządku, ja myślę że albo ten zafajdany Darius ma za dobry sustain albo naprawdę ciut zbyt mocny dmg... naprawdę coś mi w nim nie pasi

wyskillowana Katarina rozwala 85% midowców i nawet niektóre jej kontry (ale to rzadkość), jest na prawdę potężna więc nie dziwię się, że syndre też powala (ja nią z Syndrą nie mam żadnych problemów). Jedynym wkurzającym faktem jest sprawa że ulta cholernie łatwo przerwać. no ale cóż.... :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...