Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Syndra kiedy, dobra?

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Xin do nerfienia? kidding czy co? bez jaj, on jest w porządku, ja myślę że albo ten zafajdany Darius ma za dobry sustain albo naprawdę ciut zbyt mocny dmg... naprawdę coś mi w nim nie pasi

wyskillowana Katarina rozwala 85% midowców i nawet niektóre jej kontry (ale to rzadkość), jest na prawdę potężna więc nie dziwię się, że syndre też powala (ja nią z Syndrą nie mam żadnych problemów). Jedynym wkurzającym faktem jest sprawa że ulta cholernie łatwo przerwać. no ale cóż.... :/

Hah Katarina? Imo ten rework nic jej nie dał, dalej broken champ.

@Temat: I co pograł już ktoś Syndrą coś więcej? Jakie wrażenia?

Opublikowano

@UP

W Late Q Syndry nie różni się wieloma rzeczami od Q karthusa , omijając to że Q to podstawa jej comba , Q karthusa potrafi robić lepszy dmg. Jej kompo jest zbyt przewidywalne , jeżeli puści 3 kulku to znaczy że używa ulti i chcę się pokusić o zabicie kogoś , jak puszcza na pałe bez kulek to nie robi DMG.. Ciężka postać do ogarnięcia. Jednakże trochę nią grając stwierdzam podstawową radę - jeżeli chcecie użyc ulti na kimś , starajcię się puszczać kulki w krzaki / ew. żeby ktoś nie widział . Efekt ten sam ,tylko że nie spodziewany i mamy 50% większe szanse na fraga. Oczywiście teraz dla wielu graczy to nie jest oczywiste ,bo nie wielu ją kupiło , ale po rotacji to już będzie standard .

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Pragnę także poinformować o nadchodzącym buffie dla niej. Póki co nie jest zbyt silną postacią ale kto wie co będzie po tym buffie. Poczekamy na to jednak do końca rozgrywek światowych - dopiero po nich ma nadejść kolejny patch......

wikmk9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...