Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Paradise - Najlepszy serwer RPG w Polsce! [Sklepy NPC][Modyfikacje][Własny Launcher][Non-Premium][No-WL][40+Slotów]

NeKaKu

78 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym Serwerze ?

• Tak z Ch?ci?
      60
    • Nie.
      18
  2. 2. Czy Prezentacja jest Dobra?

• Tak
      50
    • Nie
      28

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up buduje 10 osób ok.

chcesz zobaczyć ? Dam ci ip jutro zobaczysz -,-

a serwer robimy tydzień nie cały więc ... nie wiesz ? Nie gadaj

ogólnie serwer jest robiony ok. 6 dni to długo ?

a Team nie liczy 2 osoby ...

ok. 10 budowniczych 2 techników 1 webmaster 2 właścicielów 1 hoster 2 kid moderatorów .... bez budowniczych wychodzi w teamie 8 osób -,-

2685090323.png

Zaje**sty nie ? :D

Opublikowano

wiem że nie liczy 2 os ale właścicieli jest 2, a o serwerze gadałeś mi już 1 września że robisz pozaglądałem bo myślałem że ip już jest i że opinie są o serwerze, chciałem poczytać a to widze że tylko przekładanie startu serwera

i nie właścicielów tylko właścicieli

Opublikowano

ta a kto mnie błagał bym na swoim laptopie postawił pierwszy serwer hamachi jeszcze bez pluginów co bo ty i twoi koledzy niemieliście gdzie grać 2 już na craftserve to kłócoiłeś się by nie mieć innej rangi niż ja i straszyłeś że kolegom powiesz by nie grali hehehehe zabawne, a poza tym kto jest starszy ty czy ja bo mi sie wydaje że ja.

Opublikowano

ta a kto mnie błagał bym na swoim laptopie postawił pierwszy serwer hamachi jeszcze bez pluginów co bo ty i twoi koledzy niemieliście gdzie grać 2 już na craftserve to kłócoiłeś się by nie mieć innej rangi niż ja i straszyłeś że kolegom powiesz by nie grali hehehehe zabawne, a poza tym kto jest starszy ty czy ja bo mi sie wydaje że ja.

a co ma do tego wiek -,-

postawiłeś serwerek na hamachi i co płaczesz przez to ? -,-

postaw lepszy niż ten i wtedy mi trój dupe ...

STOP SPAM

2685090323.png

Zaje**sty nie ? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...