Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

blizniak1991

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Ja mam logowanie off i jakby serwer wgl nie działał, a jak biorę patchera to potem wyskakuje że brak w serwerze file.txt, nie wiem o co chodzi..

Parę razy otwórz patchera,dopiero za drugim lub za trzecim razem zacznie Ci pobierać pliki.

Na serwerze się trochę zawiodłem. Parę błędów w kliencie/na serwerze.

Oraz te nowe zbroje i bronie okropnie wyglądają, jak z Paint'a. No cóż, ja na serwerze więcej nie zawitam.

Dzięki za 1 godziną męczenia się. Bye.

• Odpowiedzi 894
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Parę razy otwórz patchera,dopiero za drugim lub za trzecim razem zacznie Ci pobierać pliki.

Na serwerze się trochę zawiodłem. Parę błędów w kliencie/na serwerze.

Oraz te nowe zbroje i bronie okropnie wyglądają, jak z Paint'a. No cóż, ja na serwerze więcej nie zawitam.

Dzięki za 1 godziną męczenia się. Bye.

Tylko, że ja już tego patchera ze 20 + razem odpalałem i ten sam błąd mam ciągle, nie wiem dlaczego. Widzę, że bez aktualizacji klienta nie zagram na serwerze.

Opublikowano

Ja pierd*le powiem tylko jedno:

Mogli wystartować za miesiąc przynajmniej by wszystko przez te 30 dni dopracowali na glanc papier bez bugów, więcej graczy by mieli bo by była pora zimowa itd...

A tak to przez tą jeb*ną gimbusiarnie której się śpieszyło do serwa jak psom do kiełbasy wystartowali wcześniej przez co 30% tego serwa to bugi czyli jedno wielkie g*ówno POZDRO.

Opublikowano

Nic nowego, każdy nowy serwer jaki startuje to gówno na początku,

Miejmy tylko nadzieję,że przez noc administracja zrobi coś z tymi bugami, bo inaczej serwer pójdzie w pizdu;]

91.jpg

Bywalec
Opublikowano
Ja pierd*le powiem tylko jedno: Mogli wystartować za miesiąc przynajmniej by wszystko przez te 30 dni dopracowali na glanc papier bez bugów, więcej graczy by mieli bo by była pora zimowa itd... A tak to przez tą jeb*ną gimbusiarnie której się śpieszyło do serwa jak psom do kiełbasy wystartowali wcześniej przez co 30% tego serwa to bugi czyli jedno wielkie g*ówno POZDRO.

Emm, oni już w poniedziałek podobno wszystko gotowe mieli, więc to nie przez "gimbusiarnię" tylko to wina administracji.

Jestem zaskoczony ich postawą jest ich z pięciu jak nie więcej + vipy, którzy służą pomocą,

a i tak wyszło jak wyszło, czyli z błędami i niedoskonałościami.

Pozdrawiam Koichi&Nekomi, jedyni normalni :3.

Opublikowano

no płakać się chce od wakacji tylko 2 stabilne privy się trzymają dreanor i ravia są jeszcze inne ale mniej popularne ;// reszta same klapy ze startem ;> liczyłem że rivrendel wystartuje o 19 ... pozostaje mi czekać dalej ; p

Co tam tylko 2, a te serwery działają około 2 lat.

Pandoramt2, tivieria, virtualmt2 itd

Ale co tam ravia i daneor są w chuj młodsze. Ale dalej, na pandorze gra najwięcej ludzi, ale co tam.

Pszerfa.          i'm back

Opublikowano

Ale i tak zajebiście wszystkich nie jadę na duchowe tylko na uderzenie miecza nie jest tak źle jakaś odmiana bo uderzenie wali więcej tylko jest coś bug jak chce się wejść do v1 to musicie ogarnoć bo to ważne a tak to dobrze się gra pomijających pełno smarkaczy którzy zajebali mi zęby orka ale to nic

Opublikowano

Jprdl. Serw bug na bugu. 6 skill nie działa, drop taki że ja pierdole, cała mapa zawalona itemkami, podczas jazdy na koniu cofa, podobno v1 zbugowane. Odpuszczę sobie go. Może jak go ogarniecie to zagram.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

OMG ! POSTACIE MI BUGLO NA SLUBIE OK NARKA !...

Czekalem na ten serwer tyle bo narazie same gowna sa jak gorgony albo jakies galapagos, zbugowalo mi postacie i narka odbugowanie nie dziala

Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś jak wejść do gry? Przez lauchera nie śmiga, klient nie patchowany patcherem też nie śmiga. A patcher nie działa, file.txt niby nie ma...

Opublikowano

Ja to się dziwie jak wy gracie, jak mi stronka od 3 - 4 godzin w ogóle nie śmiga, ani raz się nie mogę połączyć ze stroną. Nie wspominam o kliencie gry, na który wbić nie mogę, bo wszystkie CH OFF, a autopatcher nie działa mi i tyle.

Nie wiem o co chodzi. Jak widzę po komentarzach, to wam strona działa, a dlaczego mi nie działa? Patcher działa wam? Jak odpalaliście?

Opublikowano

Nie wiem czy tylko ja tak mam ale postać buguje się na każdej innej mapie niż m1 ._.

Mam nadzieję, że po resecie nie będzie już tego problemu ._.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...