Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][1.3.2][CraftPolska] [Frakcje] [Survival] [WojnyGildii][Mcmmo][Ogarnięta Administracja][63 sloty] KLIKAJ TU ! !

VirusVX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aha chodzi Ci o to, żeby np. leciały diaxy ze stona i jest na to np. 0,17% tak?

Masz tutaj moje gg to się zgadamy : )

19991393

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zawsze serwer może wystartować bez other drop, i potem się go doda.

A no i na taki serwer gorąco polecam mcmmo, świetna sprawa. (jest mcmmo więc serwer 1 klasa) : D

OH! no i na pewno zagram z przyjaciółmi.

Pozdrawiam-Nick w grze:RapidBill

Opublikowano

No wkoncu serwer w ktorym mozna uzywac i niszczyc teren gildi ! 63 sloty dobrze na poczatek :) Jak widze co piszecie to macie plugin Other Drops Kolejna zecz ktora bardzo mi sie podoba . Wejde na pewno ale czy zostane nie wiem :) Jak mi sie spodoba :P

Nick w grze:Fixed

Napewno mnie jeszcze spotkasz .

1360181684-U593821.png

Opublikowano

Tak , dziś raczej wystartujemy . Tylko czekamy aż H@ wbije i serwa opłaci mówił 2 dni temu , że opłaci w poniedziałek . Dziś mu przypomne , żeby sie serwer nie skasował . Kto ogarnia OtherDrops zapraszać na skype : Pan Smigol

Opublikowano

Nieważne , mam nadzieję , że H@ nie zapomni opłacić bo bd wszystko na marne . ;d .Jak ktoś pomoże ogarnąć OtherDrops to możemy startować :D .

Opublikowano

Serwer wydaje się, spoko..

Narazie... Wbije o wtedy będę mógł powiedzieć.. Bo sam opis "reklama" tego serwa niemoże mi udowodnić jaka naprawdę jest tam gra..

Jak serwer mi się spodoba.. Postaram się go ocenić bardzo dobże. Ale narazie nie mogę tego powiedzieć.

Nie rozumiem ludzi co piszą, że serwer "spoko" lub "fajny". Jeśli nigdy na nim nie grały... Chcą tylko się pochwalić, że tak powiem "Adminowi czy "HeadAdminowi".

I Liczą na to, że dostaną.. Nagrodę.. Nie rozumiem tego..

Pozdrawiam: MatthevTMPL

Wiem, jak działa ten plugin. Jeżeli nie poradzisz sobie to daj znać. Napewno ci pomogę.

Opublikowano

Aha no i pomyślcie nad forum serwera oraz jakiś event startowy, coś co przyciągnie ludzi.

Jeśli serwer ma swoje forum, wydaje mi się że więcej graczy się przekonuje, widać że to na serio, a nie miejsce do ''hejtowania''

Jeśli serwer przetrwa miesiąc, będe szczęśliwy =)

Opublikowano

A może lepiej dodać po prostu anti-xray, nie chcę nic stwierdzać, ale kopanie stowna jest mało interesujące, a na anti-xrayu, wszyscy będą mieli frajdę!

Czekam na start ciaoooo!

P.S. kiedy start??

eurodos.png

Opublikowano

serwer sie tak fajnie zapowiada a ty ani kiedy start, jeszcze trochę i dostane normalnie vipa za największą ilość postów -_-

eurodos.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...