Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gragas pod AD

pawix245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ostatnio grają na arenie treningowej w trybie losowym wybrało nam sie 5 AP i aby nas nie skontrowali Gragas poszedł AD. Rezultat? Gragas miał 24/2/17. Postanowiłem że go testne na solo i jest genialny ;)

Polecam testnąć!

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

AffOmg, widze, że nie czytałeś tematu...

Skoro dużo ilości ludziom wyszły staty na "+", to może coś z niego być^^.

Przetestuję go ;)

Opublikowano

@up

To, że staty wyszły na plus, to jeszcze nic nie oznacza.

Jasne, że gragas dobrze sobie radzi na solo topie. Ale jest jedno pytanie: po co? Skoro jest dużo lepszych solo toperów, a gragas na midzie radzi sobie wyśmienicie?

Zamiast na solo topa to już lepiej na jungle iść. Całkiem szybko jungluje, a ganki też ma nie najgorsze. Tyle, że w late pod offtanka jest co najwyżej przeciętny.

Btw: przed susheiem grało się właśnie offtank gragas.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

ehhh. zanim bedziecie wymyslac takie pomysly wbijcie 30 lvl. gragas jest melee i nie ma ani 1 pasywa / skilla ktory by wspoglral z buildem ad. zrozumcie ze postacie typu kennen nidalee itd maja pasywy lub skille ktore powoduja ze dana postac nadaje sie to buildu ad. jezeli grasz w lola na staty lepiej przejdz na coda / cs'a.

Opublikowano

AffOmg, widze, że nie czytałeś tematu...

Skoro dużo ilości ludziom wyszły staty na "+", to może coś z niego być^^.

Przetestuję go ;)

Przeczytałem, ale stwierdziłem ,że taki top Ad Gragas to pick na normale albo elo 500 :*

Opublikowano

ad carry nie moze byc walczyc z bliska cos chyba komus sie popieprzylo. AD MELE CARRY GP / TRYNDA masz 2 przyklady AD CARRY RANGE ASHE / VARUS masz tez 2 przyklady a co do gragasa to moim zdaniem kazda postac AP moze byc zrobiona pod AD wiele juz takich robilem i supporty tez tak sa zarabista. Tak samo jak AD CARRY RANGE w JUNGLI tez jest OP

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up

To, że staty wyszły na plus, to jeszcze nic nie oznacza.

Jasne, że gragas dobrze sobie radzi na solo topie. Ale jest jedno pytanie: po co? Skoro jest dużo lepszych solo toperów, a gragas na midzie radzi sobie wyśmienicie?

Zamiast na solo topa to już lepiej na jungle iść. Całkiem szybko jungluje, a ganki też ma nie najgorsze. Tyle, że w late pod offtanka jest co najwyżej przeciętny.

Btw: przed susheiem grało się właśnie offtank gragas.

Pickujesz gragasa na mida, enemy team pickuje w chuj kontre ze nie masz zycia. Wtedy mozesz pójść gragasem na topa a na mida ktoś inny.

A co do tematy, to wczoraj widziałem na streamie, theRainMan grał gragasem ad w jungli ;> lamił.

Opublikowano

@up ale typ jestes, troll pick gragas ad ze statami takimi jak w pierwszym poście -.-'

własnie takich ludzi nienawidze jak picuje ap eve mid, a potem zong wtf dmg : o

Nawet nie wiesz czy autor tematu ma 30 lvl.

Opublikowano

Gragas ma tylko 1 skill pod przelicznik ad.Tak ogólnie to popijając bimber z beczki możemy miec niezly dmg w early (ok. 100), sam skill na samym początku dodaje chyba 30 dmg. Podsumowując nie jest to najgorszy wybór ale raczej na mida się już nie nada.

Opublikowano

Widać że nie wiecie że kiedyś robili go only ad..

od kiedy meele nazywa się ad carry? polecam użyć mózgu

dobry jest bo ma slowa, fajne ulti i dmg z W

wg mnie dobry pomysl

Wtf? Odróżniasz Ad Carry od Ad Ranged Carry ?

<>

Opublikowano

To nie jest zły pomysł budowanie go pod ad offtanka z try forcem sam tak trochę grałem na jakimś forum był gościu co cisnął nim na 2k elo więc coś w tym jest.Może to nie pick na turnieje ale pobawić się można.

Opublikowano

Czekajcie, zrobiłem sorake pod AD i miałem staty na +. Dla chętnych zapraszam po screeny na PW.

Zwykły troll pick, to tak jakby nocka zrobić pod AP bo ma przelicznika.

Opublikowano

@UP OMG troll pick? Ile czasu grasz w lola? Kolejny który nie wie że gragas jest bardzo dobry ad, szczególnie jako jungler ...

<>

Opublikowano

Troll pick, ponieważ ad meele to shit, są lepsze solo topy niż gragas, są lepsi junglerzy niż gragas. No ale przecież trzeba zrobić z Gragasa AD, ponieważ AP kontruje połowe postaci na midzie. pozdro ..

Opublikowano

Widzę, że ta rozmowa ma dużą "czytalność"

Gragas pod AD...

Hmm grałem nim no i całkiem nieźle...

Ktoś u góry napisał, że praktycznie każdego Ap da się zrobić AD. Ciekawi mnie jak by wygladał fiddlestick pod AD?

Opublikowano

Troll pick, ponieważ ad meele to shit, są lepsze solo topy niż gragas, są lepsi junglerzy niż gragas. No ale przecież trzeba zrobić z Gragasa AD, ponieważ AP kontruje połowe postaci na midzie. pozdro ..

Oczywiście najlepiej się udzielać o kimś jak się nim nie grało :)

<>

Opublikowano

Oczywiście najlepiej się udzielać o kimś jak się nim nie grało :)

Oj moge dać ci screeny że już nim grałem, w late go nie ma, a to że wygrałem zawdzięczam warzyffkom w enemy.

Rain Man umie grać i lamił. Enough.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...