Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] USA Tank Destroyers

kamil9848

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W M10 i M36 najgrubszy pancerz jest na wysokości gąsienic. Rykoszety na tych czołgach są od ludzi, którzy albo mają rozwalone działo, myślą że taktyka dolnej płyty zawsze się sprawdza lub strzelają z dużej odległości, a tak to jest ładnie.

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Im lepszy czołg tym ładniejszy opis :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Minusy

Podatny na artylerie

Na nią trzeba straszliwie uważać, bo już artyleria VI tieru może nas wziąć na 1 strzał (a miałem sutyacje kiedy 1-shotowałem nawet T95 z S-51 i to nie strzałem w tył tylko przebicie górnej płyty). W mieście ten problem znika lub gdy campimy za skałą bez konieczności wychylania się.

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Każdy ciężki/TD jest na nią podatny :(

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Niestety nie grałem nimi więc nie , jeszcze jakieś głupoty napiszę :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

W sumie to kazdy wolny czolg jest podatny na artylerie, dziala samobiezne lubia takie wole czolgi.

Ale w szczególności lubią amerykańskie TD, bo one są uznawane za ciężkie do zniszczenia przez inne czołgi + w T28/T95 bardzo ładnie wchodzi full dmg arty (przynajmniej ja lubie w nie strzelać ;d)

Opublikowano

Nie wiem czy wchodzi full dmg bo maja bardzo gruby pancerz co sprawia ze artyleria z OB zadaje mniejsze dmg. To jeszcze zalezy jakiego tieru arta strzela.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Jak stoją przodem to nie wchodzi full, ale chodzi o to, że one mają strasznie mocny przedni, a słabiutki boczny i tylni pancerz (w sumie u wszystkich tak jest ale u amerykańskich w szczególności)

Opublikowano

Tu się nie zgodzę :

Prawda boki i tył są podatne na atak ale nie zgodzę się że amerykańskie TD są w szczególności , po prostu różnica jest tu o wile większa dlatego widać to bardziej .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

Hehe, M10 z Company of Heroes ;p

Co do zdjęć polecam jeszcze Battlefield 1942, bo tam dodatkowo można znależć T95, M10 i jeśli się nie mylę M36 ;) (mogę przesłać jeśli potrzebne)

Opublikowano

Już dodaję ;)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

Z tego co wiem ma być Tank Simulator (Steam Greenlight ), więc będzie skąd brać zdjęcia ;]

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F

Opublikowano

Tak artyleria nas rozerwie ale gdy jej nie ma nic go nie ruszy .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...