Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet download Manager

haRnasiek.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

210282idm.png

Internet download manager, w skrócie IDM jest to menadżer pobierania plików, jednak nie jest to zwykły menadżer ponieważ, ściąga on pliki z maksymalnym transferem dla twojego łącza. Czyli np. przypuśćmy że masz internet 8mb/s to ten program będzie pobierać z prędkością 800kb/s.

pkwih4.jpg

Program jest bardzo rozbudowany, posiada on bardzo wiele funkcji jak i jest również prosty w obsłudze.

Oczywiście program jest w wersji polskiej co jeszcze bardziej ułatwia używanie go.

Funkcje programu IDM

Pobieranie plików z prawie wszystkich hostingów.

Pobieranie filmików z serwisów typu youtube, pobrane pliki zapisują się w formacie .flv

Możliwość ustawienia automatycznego pobierania prosto ze serwerów lub dopiero po wpisaniu linku w odpowiednią rubrykę.

Program daje nam możliwość ustawienia o której godzinie program ma się zacząć pobierać.

Możliwość ustawienia z jaką predkością ma sie program pobierać.

Program segreguje programy w folderach(piosenki do piosenek, filmy do filmów)

+/-

Program jak każdy posiada swoje wady i zalety, wymienię wam te które bynajmniej ja uważam za pozytywne/negatywne.

+ Pobieranie z maksymalnym transferem

+Pobieranie video z różnych serwisów

+B.łatwa obsługa

+Program po polsku

+Mało zajmuje

+Segregacja plików

-Czasem może zamulać neta jeżeli ktoś ma słabe łącze

-Program jest trial na 30dni, po zakończeniu wersji trial program trzeba kupić lub zreinstalować.

-Czasem się buntuje i nie chce pobierać plików, ale to żadko.

Pobieranie z youtube i innych tego typu serwisów.

Opisze wam w punktach jak pobierać filmy z serwisów tego typu.

1. Wchodzimy na link ze swoim filmikiem

2. Pojawi nam sie pod filmikiem taki button

3. Wybieramy sobie jakość filmiku (po kliknieciu w button ukaze nam sie taka lista)

4. I program pobiera sie, po pobraniu znajdziecie go w folderze Video pod rozszezeniem flv

Gdzie zapisuja sie pobrane pliki

Sciezka domyslna to:

Moje dokumenty\Downloads\

i w folderze downloads znajdziecie foldery z kategoriami plikow.

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Bardzo fajny poradnik widzę, że się postarałeś.

Grafika nie jest na wysokim poziomie i nie zamieściłeś żadnej historii, ani ciekawostki, ale na prawdę mi się podoba. Jeden z lepszych.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Bardzo fajny poradnik widzę, że się postarałeś.

Grafika nie jest na wysokim poziomie i nie zamieściłeś żadnej historii, ani ciekawostki, ale na prawdę mi się podoba. Jeden z lepszych.

Niestety nie moge edytować posta bo mam blokade na tamtym koncie:/ Poprawiłbym co nieco gdybym tylko mógł no ale niestety.. wczoraj robiłem i tak to na szybko wiec wyglada to jak wyglada, dzieki za komentarze.. pozdrawiam :)

1352135286-U485574.png 1612_mmt.png

• 6 miesięcy temu...
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Program bardzo fajny lecz do minusów bym dodał że chce pobierać każda reklame z przeglądarki i non stop załącza mu się okienko z zapytaniem o pobranie, przez co trzeba ciagle włczyc/wyłaczac przeglądarke w opcjach programu.

Oraz szkoda ze jest w wersji trail chyba ze ktos cofnie kalendarz na komputerze to może mu przedłuzyc okres dzialania.

3b2cf76ad4ac5.png

• 1 rok później...
  • 4 tygodnie później...
  • 4 lata później...
Opublikowano

Temat został przeniesiony do kosza.

Powód: Zdjęcia wygasły, brak wartości merytorycznej.

Jeśli uważasz, że ten temat nie powinien się znaleźć w koszu, bądź jesteś jego autorem i chciałbyś go zaktualizować skontaktuj się z moderatorem lokalnym działu Elektronika. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...