Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zamach w Smolensku . Leszek Szymowski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba nie wiesz co piszesz.

Potęga USA jest FIKCYJNA, Nie potrafią sobie poradzić z bandą "terrorystów" (Chociaż wiemy że to stany są nimi) a co dopiero w otwartej wojnie z Ruskimi + Chinami bo jak dobrze wiemy mają bardzo scisły sojusz (Ciekawe dlaczego? -.- ) Ruscy nie zaatakują stanów. Oni tylko lubią pokazywać swoją dominacje a z Chinami to tym razem oni sią prawdziwą potęgą mimo tego całego KRYZYSU.

Opublikowano

Ciekawi mnie jedna rzecz,skad wy to wszystko wiecie : o .Na MPCforum mozna znalesc specjaliste od wszystkiego,masakra ._. .

Bo uwierz mi, że mpc nei jest jedynym źródłem informacji. A co do portali pokroju niezalezna.pl(która tylko z nazwy jest niezależna) to też są sterowane przez państwo. A co rzekomo niezależnej Gazety Polskiej, to niemożliwe, żeby była niezależna bo o ile mi wiadomo to na prowadzenie tej gazety tez trzeba mieć pozwolenie, a posiadanie pozwolenia równa się z cenzurą treści. Jedynym niezależnym medium w tym momencie jest internet, ale i tam trzeba uważać, bo nie wszystko co jest w internecie jest prawdą.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

nie dość ze pizda to jeszcze konfident w dupie mam twoje raporty ^^

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Polecam leczyc sie na nogi, bo na głowe juz za pozno.Konfident?Nawet nie wiesz co to znaczy biedny dzieciaku .

@Edit

A jak chcesz zobaczyc jaka ze mnie "pizda" to zapraszam na pw,podam ci adres.

KzcCxk2.png?1

By Myioshi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...