Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zamach w Smolensku . Leszek Szymowski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , czytał z ktoś z Was ta książkę ? ja bylem u babci i widziałem, ze ma wiec wziąłem sobie do domu i przeczytałem ponieważ zawsze mnie ciekawił Smoleńsk . W tej książce zawarte są wszystko na ten temat. Moim zdaniem to był Ewidentny zamach . Polecam kupic , jest w ksiegarni za 29 zl .

Opublikowano

Nie widze sensu zebys tu dawal, te forum to jest banda spoleczniakow i Anty Polaków i zaraz jak hieny sie zleca i beda cie obrazac i sie wysmiewac... Mowie Ci to z dobrego serca zebys potem sie nie zdziwil.

Ja juz duzo takich ksiazek czytalem, duzo w necie takze przegladalem ale to nie na moja glowe...

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Wg mnie to też ewidentny zamach, mam podobne myśli. Media zakłamane wkręcają kit ciemnemu narodowi Polskiemu...

W księgarniach, np? Empik będzie? Z chęcią poczytam :D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Kolejne teorie spiskowe? Dzięki, ale mnie to nie kręci.

Jest miliard lepszych książek na które i tak nie mam czasu.

Co do naszego rządu to sami powinniśmy go obalić, a nie czekać na "zamachy"

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

TO ni ejest wydane w zadnej ksiegarni Empik itp. Poniewaz jest to przeciw rzadowi tzn tusk itd . Niestety taka jest prawda, ze Polske od srodka tylko moga zniszczyc. Nie udalo sie ani Niemcom ani Rosjanom . to od srodka !

Opublikowano

to jak cie nie interesuje to nie pisz w tym temacie - tak ci on przeszkadza? Trudno! Ale twój wpis tutaj nic nie wnosi

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Kolejne teorie spiskowe? Dzięki, ale mnie to nie kręci.

Jest miliard lepszych książek na które i tak nie mam czasu.

Co do naszego rządu to sami powinniśmy go obalić, a nie czekać na "zamachy"

Popieram cię w 100% ,

/zakaz handlu

Opublikowano

Popieram cię w 100% ,

Ale spamzordy >.<

Co do tematu to znam się trochę na lotnictwie i to jest nie możliwe. Musiała być eksplozja na pokładzie.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

TO ni ejest wydane w zadnej ksiegarni Empik itp. Poniewaz jest to przeciw rzadowi tzn tusk itd . Niestety taka jest prawda, ze Polske od srodka tylko moga zniszczyc. Nie udalo sie ani Niemcom ani Rosjanom . to od srodka !

Polska jest już zniszczona i tak naprawde nie jest polska, a zydowsko-niemiecka.

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

to jak cie nie interesuje to nie pisz w tym temacie - tak ci on przeszkadza? Trudno! Ale twój wpis tutaj nic nie wnosi

Twój wpis tutaj nic nie wnosi. Autor tematu pytał się, czy ktoś czytał tę książkę. Więc odpowiedź typu; ,,dzięki, ale mnie to nie interesuje, nie wierzę w zamach" jest jak najbardziej na miejscu.

Co do tematu: śmieję się z tych, którzy swoje stanowisko w tej sprawie opierają na internecie i telewizji. :D Ludzie nie mają swojego zdania, tylko powtarzają to co już ktoś kiedyś napisał/powiedział.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Twój wpis tutaj nic nie wnosi. Autor tematu pytał się, czy ktoś czytał tę książkę. Więc odpowiedź typu; ,,dzięki, ale mnie to nie interesuje, nie wierzę w zamach" jest jak najbardziej na miejscu.

Co do tematu: śmieję się z tych, którzy swoje stanowisko w tej sprawie opierają na internecie i telewizji. :D Ludzie nie mają swojego zdania, tylko powtarzają to co już ktoś kiedyś napisał/powiedział.

Właśnie nie jest na miejscu bo nie nic nie wniósł ciekawego do tematu. Opieraja na TV i necie, taaa to skąd maja niby wiedzieć jak było? Z gazet, radia? Innej drogi przekazu nie ma. Internet jest póki co w miarę wolny i tutaj można się własnie dowiedzieć jak było z różnorakich źródeł. Panie skończ Pan pierdolić farmazony

1xbQbvo.png

Opublikowano

Pozwólcie że zacytuje tutaj jeden z komentarzy YT:

Wiadomo, Putin z Tuskiem posadzili brzozę. Czy was wszystkich pojebało? Katastrofa jak katastrofa. Samoloty spadały i dalej będą spadać. A wy tu wymyślacie jakieś żydowsko-masońsko-komunistyczno-gejowskie spiski i słuchacie tego debila Maciarewicza.

Co do samego tematu, książka może i ciekawa, sam lubię poczytać czasem takie rzeczy. Ale to, co się w Narodzie Polskim dzieje, to już lekka przesada. Jedni uważają że wszystko wina Komorowskiego - bo prezydentem chciał zostać, drudzy mówią że to Putin, bo miał na pińku, trzeci mówią że przypadek. I mi się wydaje tak jak tym trzecim, że to zwykły przypadek. Katastrofa była - i nie ma co spiskować.

Game Over

Opublikowano

Kaczyński Putinowi nie pasował bo ten popierał Gruzję

1xbQbvo.png

Opublikowano

dokladnie ,w ksiazce bylo , ze niby Rosja nam gazu nie dosstarczala czy cos i mieli dlug 20 miliardow . No i putin spotkal sie z tuskiem i tusk mu to umozyl .. 20 miliardow -.- ale pewnie w zamian za ta katastrofe..

Opublikowano

Te wszystkie układy Tüsko-Putińskie zniszczą wreszcie nasz kraj. A media jak media zakłamane, bo sterowane przez rząd co mają mówić, a co nie. Ostatnio w Gazecie Polskiej było wyjaśnione z dowodami, że w samolocie były 2 eksplozje. Tak, zachęcam do czytania Gazety Polskiej, Gazety Polskiej Codziennie jak i portalu Niezależna.

Obecnie są to najwiarygodniejsze źródła informacji. Często poruszają ów temat Smoleńska, więc warto znaleść czas i parę złotych na tą prasę.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

No jasne, dalej Smoleńsk. Jasne, mamy cięzką sytuację w kraju ale tylko i wyłącznie z własnej głupoty. Albo głosujemy jak kretyni, albo nie głosujemy w ogóle, albo pozwalamy, by fałszowali proces głosowania.

Nie narzekajcie.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Ja uważam że to był wypadek no ale pozostaje dużo niejasności...swoją drogą już za dużo było o tym mówione i Polacy są znudzeni tym tematem, który ewidentnie jest zastępstwem od innych poważniejszych problemów państwa.

58815786.jpg

Opublikowano

h3ni3k a ty pierdolony lewaku zamilcz jak nie masz nic konkretnego do powiedzenia:)

@top

Potrzeba jeszcze wielu lat aby obecna władza wyginęła

1xbQbvo.png

Opublikowano

Polska jest już zniszczona i tak naprawde nie jest polska, a zydowsko-niemiecka.

To kurwa poczekaj na arabów. Z racji tego, ze jesteśmy w UE to i tego syfu tez się u nas zalęgnie cała masa.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

h3ni3k a ty pierdolony lewaku zamilcz jak nie masz nic konkretnego do powiedzenia:)

@top

Potrzeba jeszcze wielu lat aby obecna władza wyginęła

Pierdolony lewaku?Hahahahahahahahahahah xD.Nie interesuje sie polityką,nie mam poglądów lewicowych ani prawicowych,wiec czemu mnie obrazasz?Masz jakies problemy w domu czy jak,biją cie?Poszedł raport za obraze,nastepnym razem pomysl jak cos napiszesz dzieciaku.

KzcCxk2.png?1

By Myioshi

Opublikowano

Co wy ludzie pierdolicie. Nic sie za komuny nie zmieniło dalej rządzą nami Ruscy tak było i jest. śp Kaczyński (Nie ważne czy był złym czy dobrym prezydentem) Strasznie naciskał pana putina (z dużej nie napisze) oglądałem taki filmik kiedy było jakieś święto (Nie pamiętam jakie) gościem był nawet sam putin a Kaczyński w prost obrażał rząd Rosji wymagał wolności słowa itp. Stał się uciążliwy więc się go pozbyli w zamian wpierdolili do włądzy takiego pana który obecnie jest Prezydentem i grzecznie słucha poleceń. Polecam obejrzeć filmik jak zanim został prezydentem co powiedział w wywiadzie dla radia tutaj filmik może oczy otworzycie:

http://www.youtube.com/watch?v=n3TTVhhofoQ&feature=g-like

Dla reszty niedowiarków polecam poszukać filmików gdzie Kaczyński ostro krytykuje rząd rosyjski i to przed samym putinem a jaka jest rosja? To już wszyscy wiemy. Nawet Obama musi uważać na słowa w ich obecności ; >

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...