Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Konkurs Najlepsza Prezentacja DOBREGO Programu!

xamizo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy wyniki ? :)

Na dniach wyniki. Spodziewaj się za 2/3dni. xamizo jak i reszta jury ma własne życie realne.

@UP

Szybszy, nie odświeżyłem tematu :f

Opublikowano

Ja i losowy użytkownik, który udziela się w Dobrych Programach, a nie bierze udziału w konkursie :) Zapomniałem o tym wspomnieć w temacie :P

Opublikowano

Jestem ciekaw kto będzie tym ,,Jurorem", ale jakbyś mógł xamizo wybierz osobę obiektywną. Jest kilka takich osób które udzielają się w dziele ;-)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Jestem ciekaw kto będzie tym ,,Jurorem", ale jakbyś mógł xamizo wybierz osobę obiektywną. Jest kilka takich osób które udzielają się w dziele ;-)

Lolz ? tu nie ma czegoś takiego, że osoba, która się udziela w tym dziale ma większe szanse.

Ja tu wszedłem chyba dopiero z 2 raz, w tym raz napisałem TuT'ka na konkurs..

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

Wygrana osoba jest wybierana pod względem Najlepszego Poradnika, a nie aktywności w dziale :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...