Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Konkurs Najlepsza Prezentacja DOBREGO Programu!

xamizo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co jeżeli program jest TYLKO do kupienia, nie ma wersji trial?

Co zrobicie jeżeli ktoś już ma golda ? Nie dostanie nic czy będzie blue/champion?

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

W tym wypadku zamieszczamy informację o tym, że program płatny i podajemy źródło, gdzie można go kupić :)

Co do nagrody- oczywiście, jeżeli wygra osoba z Goldem, otrzyma ona Blue Membera.

Opublikowano

Moje rady :P

Prezentacja z nie wcześniejszej daty niż ten temat.

Po 2 zamykanie prac.

To jest dobry pomysl(ten 1), najlepiej jakby sie dawalo prefixy [K] w sensie ze do konkursu.. :)

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Tak zrobimy, informacja w temacie już zmieniona :)

Co do zamykania- bez sensu, dalej jest to dobro forum i każdy może wyrazić swoje zdanie i podyskutować w temacie ;)

Co do prefixu [K]- również nie potrzebne. Każdy konkursowy poradnik musi być zgłoszony w temacie.

Opublikowano

Szkoda, że tylko gold. Myślę, że za 2 miejsce mógłby być blue i ograniczyć talon.

Takie moje zdanie ;-)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Jeśli do działu zacznie zaglądać więcej ludzi i powstanie więcej poradników ( nie tylko do konkursu! ) to na 100% możecie się spodziewać więcej konkursów i pewnie więcej innych nagród :)

Opublikowano

• Temat (poradnik, prezentacja) musi być napisany w dziale Dobre Programy, z datą nie wcześniejszą niż napisanie tego tematu. Z innych działów- PK (Poza konkurencją).- A jeżeli glinka ma temat z 2010 roku to się chyba nie wlicza w to?

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Co będziesz oceniać wybierając podium ?

Estetykę, duża ilość informacji czy co ? :P

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

Czytaj regulamin. Estetyka też pewnie będzie liczona :)

Jak najwięcej informacji i ciekawostek
Opublikowano

@UP/dafuq ?!

Czytaj regulamin. Estetyka też pewnie będzie liczona :)

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

Można zmienić poradnik? Tzn. zrobić nowy i dać go na konkurs zamiast poprzedniego?

Nie, bo zrobisz lepszy i wygrasz.

A tak na serio to raczej nie, bo np. zrobileś jako pierwszy tut'ka i potem zobaczyłeś inne, to teraz możesz popatrzec na inne i zrobić coś lepszego, by mieć zapewnioen podium, bo podglądnołeś pare rzeczy z innych itp.

Mam nadzieję, że wiesz o co chodzi, bo już sam się zamieszałem xD.

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

Wiem, ale chodzi mi o to że wydaje mi się że opisałem zły program, tzn. że są lepsze do opisania :) Ten nie jest zły, ale mogę inny który będzie bardziej rozszerzony ;)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Zawsze możesz edytować poradnik :) Nie ma zastrzeżeń, abyś dodawał coś do nie/zmieniał ;-)

1368908122-U621182.png

Opublikowano

Konkurs zakończony! Na dniach wyniki ;)

tym samym zachęcam do pisania tutoriali, nie tylko dla konkursu, zawsze można wyłapać -% i większą szanse na np. Zostanie Mentorem MPC!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...