Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy moze byc falszywe potwierdzenie przelewu?

Q-Q

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cóż. Jak wy chcecie do czegoś przekonać 12 letniego metińczyka? Zrozum : Każdy potrafi dodać czerwony napis w paincie, a tym bardziej zrobić Cię w ch*ja. Nie znasz się i pierdolisz głupoty, upierając się, że to Ty masz rację... Po co ten temat, skoro wszystko wiesz?

@EDIT: Podaj passy do Metka, właśnie wysłałem ci kasę na konto. Uwierz mi, ja nie kłamię. Na prawdę. Mam dowód: beztytuuvg.png

Widzisz? Masz dowód, że nie kłamię. Nawet dopłaciłem Ci 100zł za fajne oczy. Ja lubię oczy, uwierz mi.

7m9a.png

Opublikowano

hahah a Ty nadal swoje..

po prostu ziomek usunął te buttony OK i ANULUJ. Dopiero po kliknięciu ok (przy wpisaniu kodu) przelew został wysłany..

1347205162-U509176.png

tu znajduje się potwierdzenie :)

jesteś w dupie, ale jeszcze o tym nie wiesz.

ło kurwa 14tys ? :D ??

@TOP

Zostałeś wychujany bezczelnie mówiąc ;). Ale możesz zgłosić to na policje

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Dobrze, że Cię wychujał, przynajmniej nie będziesz pisać takich idiotycznych postów... ktoś chce Ci coś wytłumaczyć to od chujy wyzywasz, tak to niestety już jest jak się nakurwia 24/7 w Metinka.

Poza tym konta nie odzyskasz, chyba, że koleś, który Cię zrobił, nie był dość inteligentny (co się rzadko zdarza) i zostawił swój prawdziwy adres ;).

Na przyszłość - dopiero jak dostaniesz kasę to przesyłaj produkt...

Opublikowano

jak w ciągu kilku dni kasa nie dojdzie to zostałeś oszukany (i bardzo dobrze, może w końcu się nauczysz że nie można ludziom wierzyć) i nic nie możesz z tym zrobić, jeżeli wysyłasz coś przed otrzymaniem zapłaty to robisz to na własne ryzyko

fs_overall.png

Opublikowano

@up "i nic nie możesz z tym zrobić"

Hmm nic ? z tego co wiem jeżeli zaistniała taka sytuacja można zawsze, jeżeli gnój jest nie pełnoletni oskarżyć go o demoralizacje jest takie coś nazwy fachowej nie podam bo nie pamiętam, jeszcze jest podrabianie dokumentów i za to by na pewno beknął i znalazło by się parę innych rzeczy ...

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

pisze zaksiegowanie chyba jasne ze pieniadze nie dojda za 5min i to w niedziele skurwysynu pierdolony w dupe jebany chuju wyjebany w dupe

wracaj nolifić metińczyku

Opublikowano

Jak tak patrze, po tych postach, to co niektórzy mają porządnie najebane w głowie.

Ten Q--Q dodał tego ss-a

http://scr.hu/0o9/yh4io

To czemu odwołujecie się do ss

który dodał Sprite.

Przecież to są 2 inne ss, a w dodatku z demo.ipko.pl, więc ludzie nie czaje - nie umiecie czytać, czy jak?

Jeśli przelew byłby naprawdę zaksięgowany to by pisało coś takiego:

http://scr.hu/0o9/uzpnq

Moim zdaniem autor się Was pyta o radę, i pyta czy o czymś nie zapomniał, podczas podrabiania screenów. Dziękuje - dobranoc

Opublikowano

@up "i nic nie możesz z tym zrobić"

Hmm nic ? z tego co wiem jeżeli zaistniała taka sytuacja można zawsze, jeżeli gnój jest nie pełnoletni oskarżyć go o demoralizacje jest takie coś nazwy fachowej nie podam bo nie pamiętam, jeszcze jest podrabianie dokumentów i za to by na pewno beknął i znalazło by się parę innych rzeczy ...

wątpię że allegro by coś z tym zrobiło i to chyba jest tak jak z wysłaniem np. jakiegoś przedmiotu pocztą przed dojściem pieniędzy na konto bo kupujący mówi że zależy mu na czasie

fs_overall.png

Opublikowano

wgl jak mozna byc w dzisiejszych czasach tak latwowiernym zeby oddawac przedmiot czy cokolwiek tylko po pokazaniu potwierdzenia, ja nic bym nie dał gosciowi zanim by mi kasa na konto nie wplynela.

Opublikowano

"prawdziwofałszywe" po prostu

||OFICJALNY SPAMER MPCFORUM||

"Mam szacunek dla uczciwych , mam pogardę dla fałszywych".

"Twoja krytyka , mnie nie dotyka:)".

Opublikowano

Nw czy już ktoś o tym napisał czy nie bo nie chce mi się wszystkiego czytać, ale handel kontami jest zakazany i jest to w regulaminie gry, więc policja nic ci nie pomoże...

MPC Hejter Team Leader

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...