Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy moze byc falszywe potwierdzenie przelewu?

Q-Q

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

siemka dzis sprzedalem konto za 110zl w metku i koles mi przeslal ss potwierdzenia przelewu i dalem mu eq ale boje sie ze mnie wychuja sprawdzie tego ssa czy tak powinno to wygladac i czy jak kasa nie pzryjdzie moge to zglosic na policje?

post-731439-0-76580200-1347199498_thumb.jpg

Opublikowano

Poproś go o dodatkowe potwierdzenie w PDFie bo ogółem takie on ci powinien wysłać...

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

hahah oszukał Cie..

dorobiony został napis Potwierdzenie zalecenia przelewu jednorazowego.

sam mam bank w iPKO i takie coś wyskakuje jak jesteś w trakcie wysyłania pieniędzy (po wpisaniu kodu)

Opublikowano

tez mam w ipko i niestety muszę oświadczyć że zostałeś oszukany. zgłoś to do administracji

Opublikowano

hahah a Ty nadal swoje..

po prostu ziomek usunął te buttony OK i ANULUJ. Dopiero po kliknięciu ok (przy wpisaniu kodu) przelew został wysłany..

1347205162-U509176.png

tu znajduje się potwierdzenie :)

jesteś w dupie, ale jeszcze o tym nie wiesz.

Opublikowano

to że pójdziesz na policje to nic Ci nie da.

konto straciłeś 4ever a ziomek który Cie oszukał dostanie pouczenie (o ile dostanie ;3)

Opublikowano

biedny gościu. ale tu nie mało trolli i może nas sprawdza?

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Rekrut
Opublikowano

hahah a Ty nadal swoje..

po prostu ziomek usunął te buttony OK i ANULUJ. Dopiero po kliknięciu ok (przy wpisaniu kodu) przelew został wysłany..

1347205162-U509176.png

tu znajduje się potwierdzenie :)

jesteś w dupie, ale jeszcze o tym nie wiesz.

pisze zaksiegowanie chyba jasne ze pieniadze nie dojda za 5min i to w niedziele skurwysynu pierdolony w dupe jebany chuju wyjebany w dupe

Opublikowano

@UP

To po co w ogóle robisz ten temat, jak nie rozumiesz uwag innych, wyzywasz i masz wszystkich w dupie, i upierasz się przy swoim.

I nie piszę, a jest kurwa napisane.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Rekrut
Opublikowano

@UP

To po co w ogóle robisz ten temat, jak nie rozumiesz uwag innych, wyzywasz i masz wszystkich w dupie i upierasz się przy swoim.

I nie piszę, a jest kurwa napisane.

wielki murzynski chuj Ci w dupe jebany skurwysynie.

Opublikowano

pisze zaksiegowanie chyba jasne ze pieniadze nie dojda za 5min i to w niedziele skurwysynu pierdolony w dupe jebany chuju wyjebany w dupe

;o Dziecko uspokój się , wychujał cię , zrozum po prostu dał ci ss'a który jest w "trakcie" a nie że został wykonany ,i co że jest niedziela przelewy internetowe są 24/7 i dochodzą właśnie w 5 minut więc nie pierdol jak się nie znasz...

6-crop-cr_rrxsqxw.jpg

Rekrut
Opublikowano

;o Dziecko uspokój się , wychujał cię , zrozum po prostu dał ci ss'a który jest w "trakcie" a nie że został wykonany ,i co że jest niedziela przelewy internetowe są 24/7 i dochodzą właśnie w 5 minut więc nie pierdol jak się nie znasz...

kurwa moj ojciec zamawial laptopa placil wlasnie w sobote a dopiero w pon doszly pieniadze penisie

Opublikowano

Penisa to ty nie masz , dobrze wierz w swoje ale jak nie przyjdzie to proszę nie płacz postami "koleś z metina mnie oszukał ehh :((((((( a ja nakurwiałem dniem i nocą żeby zdobyć to eq ehh :((((( mogę iść na policje z tym że oddałem mu itemki za darmo? ehh :((((((((((("...

6-crop-cr_rrxsqxw.jpg

Rekrut
Opublikowano

Penisa to ty nie masz , dobrze wierz w swoje ale jak nie przyjdzie to proszę nie płacz postami "koleś z metina mnie oszukał ehh :((((((( a ja nakurwiałem dniem i nocą żeby zdobyć to eq ehh :((((( mogę iść na policje z tym że oddałem mu itemki za darmo? ehh :((((((((((("...

ehh jednak gralem 3dni i mialem szczescie bo koles mi dal to eq ehh ;<< jestes taki zalosny ;((( idz se zwalic z nieszczescia innych.Pozatym chuj z tym 100zl jak to by bylo 10 000 to bym byl wkurwiony.

Opublikowano

To mi kurwa powiedz dlaczego napisałeś ten temat? Żeby pokazać, że jesteś nienormalnym dzieckiem metina, które

nie może się pogodzić z tym, że go wydymali?

Bo to jest dla mnie nielogiczne, w ogóle dziwie się, czemu jeszcze nie masz perma.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

hahahahahahah

ahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahaha

hahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahaha

ahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahaha

hahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahaha....

6-crop-cr_rrxsqxw.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...