Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uratujmy Dubstep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może nie aż tak ale bardzo bardzo podobnie.

BTW

Mieszkasz w okolicach Radomia? Słyszałeś o klubie Atlanta?

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Może nie aż tak ale bardzo bardzo podobnie.

BTW

Mieszkasz w okolicach Radomia? Słyszałeś o klubie Atlanta?

tak, słyszałem, a co?

Opublikowano

Zacznijmy od tego że Dubstep to nie muzyka

Nie kurwa, program telewizyjny.

Wielcy hejterzy dubstep'u się znaleźli...

Tym znawcom polecam przesłuchać MODESTEP'u, zespołu dubstep'owego, w którym na żywo śpiewa wokalista, pomijając to, że grają także na normalnych instrumentach...

PS: Nawet macie skrillex'a i deadmau5'a w 8 sekundzie. xD

Opublikowano

Nie kurwa, program telewizyjny.

Wielcy hejterzy dubstep'u się znaleźli...

Tym znawcom polecam przesłuchać MODESTEP'u, zespołu dubstep'owego, w którym na żywo śpiewa wokalista, pomijając to, że grają także na normalnych instrumentach...

[url=http://www.youtube.com/watch?v=pTaYDuz2N9M

http://www.youtube.c...YDuz2N9M[/media[/url]]

Nie kurwa muzsssgo trzep

Przy tej muzyce można dostać kurwicy, te wiertarki mmmmmmmmmmm...

no siema

Opublikowano

Powoli Dubstep Staje sie komercją i gównem przez tak zwanego skrillexa ktury robi jakieś gówno a nie dubstep dubstep mogą uratować Mt Eden Getter We bang BrataKill Devnik Dux obsidia I My

Dubshit, był gównem, jest gównem i będzie gównem, niezależnie od tego kto to robi.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Dla mnie muzyka to użycie np. perkusji, gitary. Nie komputera.

MODESTEP używa perkusji i gitary, lecz jest to dubstep, więc nie popierasz? :<

Opublikowano

Jebani idioci,już nie jesteście smieszni z tym : Wiertarka albo remont domu i masz dubstep.Nie wiem czy wy macie tak najebane w głowach czy wam za to płacą?Powiedz mi kurwa jak za pomoca wiertarki zrobisz np bass xD? to jest kurwa dla mnie zagadka życia.A tak z innej beki,nikt ci nie kaze sluchac skrajleksa,sa inni dobrzy autorzy.

@Edit

Sami jebani fanboje slajera erpeka albo innego gowna.Kazdy slucha tego czego chce,elo.

KzcCxk2.png?1

By Myioshi

Opublikowano

Nie rozumiem jak ludzie mogą tego słuchać

Ale mniejsza o to ;)

Dla mnie to i tak dzwięk udarowej połączony z blenderem i odkurzaczem :D

A dla innych to muzyka

Nie słucham tego więc nie wiem w jakim stanie jest teraźniejszy "DAPSTEP"

Opublikowano

Cóż... Dubstep to nie Wooble i inne wiertarki... Wiertarki i Wooble to Brostep (np. Skrillex) i Drumstep. Dubstep jako początkowa forma powstał z połączenia Reggae i Dub'u/a (Chuj, nie wiem jak to się odmienia).

Coś z prawdziwego Dubstepu to np. to:

Jak ktoś się tym zainteresuje to prawdopodobnie poszuka sobie innych ciekawych nutek. I jedno dodam jeszcze. Jeżeli ktoś mówi że Dubstep to podmuzyka, to ja równie dobrze mogę powiedzieć że Rap, Dance lub Electrohouse to podmuzyka (chociaż słucham codziennie przez pare godzin, ale chuj). Co dziwne, nie zacząłem od Skrillexa :) (słuchałem go jakiś tydzień i zacząłem czegoś nowego szukać) Zacząłem od UKF'u.

BTW.

Powiedz mi kurwa jak za pomoca wiertarki zrobisz np bass xD? to jest kurwa dla mnie zagadka życia.

Dojebałeś po całości xD

Opublikowano

LOL, Skrillex zrobił dubstep? Dubstep był długo przed nim. Z tego co mi wiadomo, to został wypromowany przez 4chana. Tak w ogóle, to co wam to robi za różnicę, czy muzyka jest robiona na komputerze, czy na instrumentach? To nie ma znaczenia.

Tu macie taki obrazek:

beztytuubre.png

Jean Michael Jarre naginający na ponad 10 klawiaturach i Skryleks ze spacją.

Smutek to skutek chęci w kontekście skutku

raczej niefrasobliwej wzglądu o treści zgryźliwej

ma postać walca co jeździ nam po palcach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...